magdolnam, nekem is írt fel a doki egy gyógyszert, amire én is elég furcsákat olvastam, úgyhogy én nem vettem be. Jobban paráztam attól, hogy a gyógyszertől nagyobb bajom lesz mint attól amire írta. És nem lett semmi. Bébi azóta is jól van... De persze ez én vagyok, azt is megértem hogy te meg beszedted mert a fertőzések is nagy bajt tudnak okozni és nálam szerencsére nem erről volt szó.
nyuszifül, neked extrán megy a drukk!!!!!!!!!!
nati inkább vegyél be lázcsillapítót, mert ha bébi van, neki a láz a legveszélyesebb. Ha nincs, akkor meg pláne jobb ha beveszed. Tehát mindenképp jobb.
tabati nagyon sajnálom ami történt... de tök jó hogy így fogod fel, hogy legalább tudjátok hogy sikerülhet és nemsokára mindent bele.
odri az előzmények tükrében el sem tudom képzelni hogy min mentél keresztül amíg a saját dokid meg nem nyugtatott! De nagyon örülök hogy minden rendben. Az ilyen seggfejeket meg el kéne tiltani!
lilla, nem fog rögtön látszani. minimum egy hetet kell várni, de akkor sem túl sokmindent látsz. Szerintem a 6. hét a tuti, és akkor már látszik a szívverése is.
Tudom hogy lehetetlennek tűnik olyankor kivárni azt a plusz két hetet, de érdemes.
andy az elevittől meg a gravidától nem lesznek nagyok a babák, csak ha amúgy is nagyok lettek volna. Régen volt egy materna (azt hiszem) nevű hasonló gyógyszer, arra volt ez igaz, de ezek már nagyon jók. És azt mondják, hogy a szoptatás alatt is szedni kell. Én amúgy úgy vagyok ezzel, hogy szedem becsülettel mert még ha igaz is hogy nagyobb lesz a baba, akkor is fontosabb hogy erős legyen mint hogy kicsi de beteges.
ja, elevit kontra gravida. Nekem mondta a doki hogy hatóanyagra tökmindegy melyiket szeded. Én csak azért szedem a gravidát, mert én meg pont az elevittől voltam szarul. Úgyhogy szerintem ezt embere válogatja. a hipp natalra nekem meg azt mondta a védőnő, hogy majd a terhesség későbbi szakaszára javasolja. nem tudom miért.