Sziasztok!
Dunyiiiii!!
Hát persze, hogy emlékszünk rád! örülök, hogy újra küztünk vagy, és pláne, hogy ne megyedül! Gratulálok! Persze csak halkan, mert te is csak súgtad nekünk, hogy van egy "buborékod".
Én is úgy tudom, hogy AFP előtt nem lehet enni!!!
Patrícia! Szly!
Akkor nem írok narancssárgával.
Eddig nem volt gond, nálam ez már megszokás. A másik topikban vezettük be, mindenkinek egy időben volt egy "saját" színe. Nekem ez jött. AZért volt jó, mert volt, hoyg egy nap alatt 5-6 oldalt is írtunk, és így könnyebb volt visszakeresni, hova írtunk utoljára. De akkor ezt itt hanyagolom.
Titanilla!
Köszi a kérdést, jól vagyunk. Persze, kimászkálunk. Kendének hétfőn ekzdődött a bölcsibe-beszoktatás. A várakozásokat felülmúlta, nagyon jól megy, haz sem akar jönni. Ma már ott is ebédeltünk, és megette a főzeléket. Itthon egyáltalán nem hajlandó egyik főzelékből sem enni egy kanállal sem. Szóval minden oké.
Szly!
Én sem tudom, mi lett volna, ha tovább hordom a kiírtnál Kendét. Én 5 nappal az időpont előtt szültem, és így is 4 kilós volt.
Mi lett volna, ha még nő egy kicsit odabent?? Igaz, nem is hagyták volna bent végig, mert cukros voltam, sé azzal megindítják pontosan, vagy 1-2 nappal előtte. Nekem ezt a természet elintézte, nem indítottak.
Heni!
Nagyon örülök, hogy már otthon vagy! Remélem, a vérnyomid hamar beáll, és indulhat a babaproject! A munkahelyhe gratulálok!
Angel!
Ez a patkány-ügy elég rémesen hangzik!
Tegnap este gyerekem játszott valamit a mamával a szobában, míg én melegszendvicset gyártottam, egyszercsak azt halljuk a barátnőmmel a konyhában, hogy Kende hangosan: " Jaaajjj, nyem akaaatam."
Olyan jól jött ki, jó nagyot röhögtünk. Persze Maki utána mondta a dumát, hogy így a labda, meg úgy. De azóta sem tudom, mit csinált.
Meg mostanában ha valamit jól csinál, megdícséri magát: "ügyes a baba!"
Egyszer még a saját fejét is megsimizte.
Ma délután meg folyamatosan szeret.
Állandóan jön, szorítja a nyakam, és mondja, hogy "szejetem, szejetem". Én meg a megfulladás helyett inkább olvadozok. Annyira jó. De ha én mondom neki, hogy szeretlek, akkor is ugyanígy odajön, és mondja ő is.
A vérvétel/wasserman/vércsoport eredményemre egy hete várok!
A múltkor egy munkanap alatt megcsinálták, jó hogy az sima vérvétel volt. Erre meg azt mondták, hogy 4 munkanap. Ma ment anyum elhozni a leletet, még a fele sincs kész.
Addig meg fel sem tudom hívni a nőgyógyászt, hogy adjon időpontot, metr ha másnap du-ra behív, akkor milyen leletet vigyek neki. Ő mondta, ha megvan minden vérlelet, meg Uh lelet, akkor menjek. Én meg már mennék. Jó lenne tudni, mi a helyzet, meg mikor kell majd mennem AFP-re. Kéne időpontot kérni, és már "csak" két és fél hetem van a 16 hétig. Hmm, magyar EÜ.
Amúgy minden oké. Mindenféle rosszullét elmőlt már. Most kezd jönni a szép, kellemes időszak. Olyan fura ez, mert Kendével egyszer s em votlam rosszul, még csak nem is szédültem. Most meg az eleje nagyon vacak volt, pedig nem jött vissza semmi...
De most már minden oké, élvezem.
Remélem, ti is.