Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Maccs! Nem vagyok reformkonyha. Véletlenül találtam meg a cikket a Livnek. Bár én nem igen használok cukrot. Mióta a párrom updatezik, azóta igencsak átalakult az evési szokásaink, és a főzésem. Nem bánom, de sajnos a Viki nem kedveli. Ő csak a mosolygós párizsiját kéri, néha a mozarella sajtját.
Ritkán eszik abból, amit főzök. Nem tudom miért, remélem idővel változni fog.
Magika! Meg van már, hogy milyen neve lesz a kislánynak?
Pledit! Remélem Balázs már nem betegeskedik.
Reditke! Kicsit irigy a kettecskén töltött szilveszterért, de azért mi sem panaszkodhattunk.
Nagyon szépek a fiaid. Mennyire hasonlítanak egymásra…
Csirkesz! Részvétem az apukád miatt.
Sok erőt kívánok neked és anyukádnak.
Szerintem sok idő kell, még az ember feldolgoz egy ilyet. Én nem voltam nagyon jó viszonyban a nagyimmal. Ő nem az igazi nagyi típus volt, de mikor mentünk a temetésre, és megláttam a testvérért, hátulról, aki nagyon hasonlított rá, akkor az jutott eszembe, hogy köszönök a nagyimnak.
A legédesebb a dologban, hogy Vikinek próbáltuk elmagyarázni, hogy miért megyünk haza. Volt, hogy azt mondta, hogy majd meggyógyul, vagy lesz másik. Végül már ő is mondta, hogy dédi nincs többé, mert beteg volt, és szuri sem gyógyította meg. (apa mondta így neki). De szerencsére ő még nem foglalkozik ezzel. És bár nehéz volt így megszervezni, de nem bánom, hogy ők is jöttek a temetésre (azaz csak a toron voltak), mert ott legalább jókedvet vittek mindenki szívébe.
Melcsi, ahogy a virslit fogja a kezébe és eszi, (a két vége a két kezében, és középen akarja bekapni), ill Viki a lovacska játékával, és közvetlenségével.
Névválasztás: Szerintem szép név a Dóra. Csak picit rövidnek találtam a vezeték nevünk mellé, mert ez is a tarsolyban volt.
.
Dorottyára gondoltatok? Melcsi 2. neve az, és Dorkának is becézhető. Annak idején megfogadtam, ha nagyon rosszak lesznek a lányok, akkor Tázinak, és Dorkának fogom őket hívni. Egyelőre még nem használom, pedig néha nem ártana….
Most látom, ezt a nevet REditke, és Móni is ajánlotta.
Tontica! Megnéztem a webet. Nagyon édesek a gyerkőcök.
Liv! Mi is Babét használjuk és kb 4 alkalom után eltűnt Viki koszmója, és nem is jött vissza. Melcsi kezdő koszmájára elég volt 2-szeri használat.
Melcsinél is volt ilyen, hogy szépen tartotta a fejét (azaz pár másodpercre), de amikor felültettem nem mindig, ( azaz inkább nem) tartotta. Szerintem idő kellett neki, hogy erősödjön. Remélem Gergőnél is csak erről lehet szó.
Gergő sokat van hason? Próbáld nappal minél többet hasra tenni, hogy erősödjön a kisháta.
Noémi! Szurkolok, hogy apukádnak segítsen a kezelés. Nem semmi mi történik veletek. Remélem ezután már csak jó dolgok történek veletek.
Kata! Nem semmi mi mindenen mentetek keresztül. Remélem 2008 már sokkal jobbat hoz nektek.
Tonyóékról: Nem régen összefutottam vele az utcán. Áki nagyon jól tanul, csak a magatartással vannak gondjai, mint régen, amit Laura is mesélt. Bazsika még bölcsis nem vették át oviba.
Viki beteg lett, így a héten 1 napot volt megint bölcsiben, kedden. A dokinál összefutottam Tonyóval. Bazsikát vitte dokihoz kontrollra, mert mellhártyagyulladása van. Áki meg asztmás lett, családi örökség miatt.
Rólunk:
Szilveszter jól telt, de előtte szombaton utaztunk temetésre, így Miskolcról mentünk Alsópáhokra. Nagyon hosszú volt. Szerencsére a lányok az út nagy részét átaludták.
Nagyon élveztük a kikapcsolódást. Sokat voltunk fürdeni, Viki játszóházban és az ottani oviban is imádott lenni. A szilveszteri programok nagyon jók voltak. Melcsit hamar, azaz neki időben letettük, és mivel kértünk egy jó kis bébifont, így ott is mertük hagyni a szobában egyedül (persze nem órákra). 3-ban buliztunk tovább. Viki nagyon élvezte. Majdnem sikerült kettecskén koccintani. De sajna a szomszédszobában a kislány trombitájára Melcsi nagyon felébredt, így Melcsivel 3-ban köszöntöttük az újévet, mert Viki aludt.
Kari után kibújt Melcsi 1. foga. Igaz ezért 2 hétig kelt éjszaka. Most is jön egy, mert már 3., éjjel voltunk fel.
Tud valaki valami jót. Dentinox már Vikinél sem jött be. Vibrucol meg Melcsinél nem tűnik hatásosnak, mert akár adok neki, akár nem kel éjjel, kb 2 órát vagyunk fenn.
Újév örömére Melcsi felállt.
(1-én) Azóta csak állni akar. Sőt már kétszer önállóan felült, a kiságyában, csak még nem láttam a folyamatot, csak a végeredményt.
Viki sajnos megint beteg lett most hányós vírust nyelt be. Még szerencse, hogy eddig ezzel nem küzdöttünk, mert szörnyű. Melcsi szerencsére eddig semmit nem kapott el Vikitől, de most allergiás valamire, csak még nem tudtam kideríteni melyik összetevőre. A héten kedden volt 1 napot bölcsiben, de mivel annyira köhögött, így szerdától megint itthon van. A dokink Ab-t írt fel. Remélem ettől már rendbe jön. Jó lenne aludni, azaz pótolni nappal az éjszaki keléseket, fennléteket, de erre kicsi az esély, ha mindketten itthon vannak, mert akkor valószínűleg nem egyszerre alszanak.
Gyöngyi