Sziasztok Lányok,
Tényleg régen jártam erre, mindig benézek, hátha jelentkezik valaki, de mindenki eltűnt.
Timi, Neked e-mail-t is írtam, megkaptad? Mi újság?
Andy, Rólad is régen hallottam. Hogy vagytok?
Ági: Köszi az érdeklődést. Örülök, hogy hasznos dologokat találtál itt, én is azért csatlakoztam, mert sokat tanultam az itt elhangozottakból. Én mostanában inkább a Jónás topic-ba írogatok, ott nagyobb az élet. Meg most már el kell, hogy higgyem, hogy én tényleg a Jónás napomon lettem várandós. Pedig eléggé kétkedő voltam.
Azóta már voltam nőgyógyásznál és tényleg igaz, babát várunk. Bár még így is nagyon az elején vagyunk. Ultrahanggal megnézte, eddig minden rendben. 9,5 mm a kis drága.
Én tényleg csak ajánlani tudom a Jónást. Ha rendszeres a menstruációd és pontosan tudod a születési dátumodat, akkor szerintem össze kell, hogy jöjjön. Azóta, mióta tudom, hogy megint babám lesz sok pozitív Jónás tapasztalatról hallottam.
Én mindig GMT+1 szerint nézem, mert másutt is van nyári időszámítás, bár tényleg ott lehet némi eltérés. Te melyik site-on nézted a Jónás naptáradat? Mert ezen a site-on felsorolja a városokat, amik azonos időzónába esnek, mint Mo.
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php
Ezen kívül itt a rizikófaktorokat is meg lehet nézni, amit szerintem érdemes.
Azt írod, hogy a Jónás napod még a zöld nappal sem esik egybe. Lehet, hogy ez csak elírás, de nem csak egy zöld nap van, hanem összesen 13. A 15. nap +- 6 nap, azaz összesen 13. Ha csak elírtad, bocsi.
Szorítok, hogy sikerüljön! Jan. 13. mindjárt itt van.
Barbi