Új privát üzeneted érkezett!

Aztaaaaaaaaa, laptető :lol: :lol: !!!!!!!!!!!
Na pá, akkor ezzel búcsúzom, remélem bejön!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Andesz!De jó,hogy Te már le tudtál zuhanyozni 2 óra múlva!Én délelőtt szűltem,de csak este tudtam felkelni.Mindíg az ájulás kerülgetett!

Tényleg Anyukák!Ti is remegtetek szülés után?Még a szülőágyon olyan remegés jött rám,amin nem tudtam uralkodni!Én tök megijedtem!Aztán a szülésznőm hozott egy takarót,betakart,és egy idő után elmúlt.Azt mondta,hogy az a csoda,ha vki nem remeg.A fáradságtól,és a vérveszteségtől van.
Vendég

Nati!Már a 12.heti UH-ra mész!! :shock: Azta,hogy megy az idő!!Találtál vmit a tarkóredőről?Martinkának 2 mm volt.Úgy tudom 3-ig jó.

Márti,örülök,hogy nem görcsölsz,nagyon izgultam ám én is!!Pihizz,amennyit csak lehet!Keresztanyudat sokszor láttam én is! :D

Krixta!Sajnálom a cukorbetegséget,de általában rendeződik minden szülés után! :wink:

Vikike!LAPTETŐŐŐŐŐ!!EZ IGENNN!!!

Kriszti,örülök,hogy rendben van Martin baba szeme!Melyik kórházba jártok Pesten?Engem a szüleim az I.szemklinikára hordtak 3 havonta egész gyerekkoromban.A Tömő utcába.
Vendég

Judy!Helyes kis babasarkotok lesz majd a Hallban!

Márti!Én is látom,hogy mosolyog Kisati!Nagyon édes!

Bocs a többiektől,de most mennem kell,nem tudok többet írni....

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Alexa!
Igen a szülésznőm,ott volt velem a zuhanyzóba,hogy nehogy gond legyen!
Én is baromi gyenge voltam! :?
Ja,és én is úgy remegtem mint a kocsonya,szülés után!
Engem is betakartak!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Judy, Krixta, Vikike, Márti
Köszi a bíztatásokat! :) Aranyosak vagytok! Igen, remélem valahogy úgy lesz, ahogy írtátok és hamarosan átélhetjük Vicuskával együtt amit ti. :wink: :D Vicuskát igyekeztem priviben "felrázni" :D
Én is nagyon szeretlek olvasni benneteket. Milyen "gondokkal" jár a babavárás. Gyűjtöm a tapasztalatokat. :D

Judy
Szupik a képek. Jó lesz Barbika birodalma. Ha kicsit szűkösen is lesztek tudod: sok jó ember kis helyen is elfér! :wink: :D

Nati
A melóhelyemen nem tudják, hogy mire "készülünk". A műtétet sem tudták, hogy milyen volt. De ha probléma lesz a hiányzás a vizsgálatok miatt, akkor muszáj lesz beavatni a főnököket. Csak kicsit ciki, mert a két főnököm is nálam fiatalabb férfiak.
Neked már látszik a pocakod? Nem raksz fel képet?

Vikike
Gratulálok Levi első lépéseihez! :D Szupi képeket tettél fel. Igen, szeretünk cuki babákat nézegetni! :D :D
Jól látom? Levi jövő héten lesz 1 éves?
Hajrá babaprojekt! Mindent bele! :wink: :lol:
Ani titka? Ezek szerint megmutatta magát a babó?

Szilvi
Én is gratulálok a kukacoshoz! :D
bessy76

Vikike
Megnéztem a videot. Olyan aranyos, ahogy koncentrál!! Nagyon ügyi! :D :D
Eeez igeen!!! Gratula a laptetőhöz! :wink: :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!

:) Igen van egy titkom, de kicsit várnotok kell még, elöbb mindenkinek írok.

Kriszta sajna nem találtam a terhességi diabéteszről semmit a könyvemben, vagyis csak annyit hogy biza nem vagy egyedül, és hogy általába ez a szüléssel együtt el is múlik. (de ezt már mondtuk) Megértem hogy babacuccokat eddig nem vettetek, és manapság már mindent meg tuttok venni az utcsó pillanatba is.

Kata nagyon ügyin vetetek meg mindent, jó áron! Nekünk bizti nem fog ilyen ügyesen menni.

Andesz, köszi a szopis melltartó nekem nem lenne jó :), de nagyon ari vagy.

Vicuskám, igen, ezt már szeretem, ez vagy Te!

Márti javítom a táblit. Én is látom hogy mosolyog, nagyon édi. Meséltem apócámnak a csuklásos sztorid, teccet neki :)

Bessy, február 4. nagyon hamar itt lesz. Örülök hogy ilyen hamar kaptatok időpontot. Meglésd utána elrepül az idő és te is arról kérdezel majd hogy mi is az a popsikenőcs amit mindenki ajánlott.

Judy, megértem hogy a talit húzni akarod. Pihizz sokat. Nagyon jók a képek, sztem tuti helye lesz Barbinak. Örülök hogy jó a szülésznőd. Hogyhogy nem kérsz EDA-t? Nekem leírhatnád.

Alexa, majd kérünk képeket a felújításról is. Bizti szépek lesztek.

Vikikém, gyönyörű az én kis gyönyönyörűségem (Levi), bocsi de imádom a fiatokat. :) Nagyon jó a videó, és a haja is teccik. Ja, és ez a laptető, meg Zalakaros is :)

Nati, ma voltál 12 hetes UH-on? Mi volt? Hogy repül az idő, azta mindenit.

Tali, nekem mindegy (hétfő szerda kivételével).

Na ezt most elküldöm, és még kicsit váratlak benneteket a titokkal. :)

madiani

Na akkor jöjjenek a jó hírek: :)

Kicsi fiúnk (Áron) lesz nekünk is, szép nagy kukaca van (mint apának).
Schwarczinger elválalta a szülést (32. héttől kell hozzá járnom, a magánrendelésére fogok), anno ezt mondta a Hecus is. Beírt a naptárába, megadta a számát, nagyon rendi volt. De tényleg! Még manuálisan nem vizsgált soha. Lehet csak ezért de a szivembe lopta magát. Nekem nagyon szimpatikus. Egy percet se késet, a kért időpontba bent voltam a rendelőbe (ez mondjuk csoda a CSNK-ba). Nem mondott nekem árat, de ha mond is fix összeget akkor is nála szertnék szülni.
Kérdeztem hogy kit ajánl szülésznőt. Mondta is, de amiylen szita az agyam el is felejtettem. Az bizti hogy ti még nem írtátok a nevét, na mindegy majd megkérdezem ismét.
Mondtam neki a vesekövem, csak annyit mondott hogy hát nem lehet tenni ellene semmit, de azért jobb volna ha nem egyszerre szülném meg a kicsifiunkkal. Ugyanis ez a két legerősebb fájdalom ami létezik.

És akkor a méretek:
BPD: 46mm
OFD: 60mm
FL: 29 mm

Magzatvíz normális, placenta hátsófali, durva eltérés nincs

Tehát: ami a legfontosabb: MINDEN RENDBE VAN VELE!

madiani

Ani
:lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a kukacoshoz!!!!! Látod, megálmodtad! :D
Köszi a bíztatást. Szeretnék már én is a táska pakolásnál járni. :? :lol: :lol:
bessy76

Ani!!
Gratulálok, üdv a pöcsös anyukák táborában!! Akkor te is hallgathatod az Édes kisfiam zenét!! :lol:

Vikike, grat az első léptekhez, mindjárt megnézem őket!! :P

Nati 3-ig jó a tarkóredő!! Drukk holnapra!!

A kismama csomagot elvileg a hatodik hónaptól lehet átvenni, én asszem 5 hónaposan vettem át, a Régió Játékboltban. (A McDönci melllett) Nekem is ugyanezek voltak benne.

Ja, Judy, nekem asszem sárga cumi volt benne, ha gondolod cserélhetünk, nem bontottam még ki!! :P

Szülés utáni remegésről én is hallottam. Sőt, a kolléganőm szülését végignéztem videón, láttam is, hogy remegett!!

Judy, én is meg fogom kérdezni a szülésznőmet erről a beöntéses dologról! :roll:

Na, ezt elküldöm, aztán megint belekukkantok a hsz-okba, mert felét elfelejtettem, mit akartam írni :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ani, mostmár te is vehetsz fiús cuccokat!!
Igen, azt olvastam, hogy holnap megy, de az aláírása alatt a mai nap van kiírva!!

Kép

Kép

hoppá

Ezt olvassátok el: ez egy másik fórumon volt:

"Nem minden eredményem ilyen szuper, a vércsoportvizsgálat nem akar sikerülni, tavasszal a missed ab.nál még A rh negatív voltam, meg is kaptam az anti D-t, most pedig a vércsoportvizsgálatnál pedig megállapították, hogy A rh pozitív vagyok. Mivel ez nem változik, kértem a laborban a vizsgálat ismétlését, és megint pozitív lettem
Benne van a pakliban, hogy a műtét utáni vérvételnél tévedtek (bár azért ez már műhiba)de picit bizonytalan vagyok ebben is, mivel a fősulin véradó voltam, többször is adtam vért, és ott emlékeim szerint rh negatív voltmFőleg ezért igazából nekem a pozitív eredmény nem tetszik, de hát egymás után kétszer téved a labor
A háziorvosom egyszerűen csak így kommentálta: mindjárt tökön szúron magam!(jó fej) és holnap nála az asszisztens vesz le tőlem vért, amit a ceglédi laborba fogunk elküldeni, marhára kíváncsi vagyok az eredményre....
Igazából nem is tudom hogy minek örüljek, ha negatív vagyok, akkor f.sza laborja van Kmétnek, ha meg pozitív, akkor jól beszívott valaki az rh negatívnak felcimkézett véremmel, amit még anno adtam...

De nem baj, mire megyek szülni, lesz trezor az ágyam mellett, meg van oldva az eü problémája"

madiani

Hát Ani ez nem semmi. Ilyenről még nem is hallottam. Én is 13 éve véradó vagyok, nem kicsit lepődnék meg, ha valami más vércsoport derülne ki. :shock:
Ez már tényleg műhiba! :evil:
bessy76

Ani, ez nem semmi!! :twisted:

Andi, itt egy asztalos, aki bölcsőket csinál újonnan!!
http://www.expressz.hu/baba/butor/showA ... ,52,1.html

Na, ma már nem írok többet, majd holnap valamikor...
Jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Hu, de szép ez a bölcső!!! Na de nekünk ehez nincs helyünk.

Ja nem is írtam, anyukám úgy bezsongot (az unokája miatt) hogy nekik elöbb lesz kiságyuk mint nekünk. Valakitől szerzte, ha megteccik elcsaplizom tőle :)

Én is megyek csicsikálni, apa már durmol.
Pussz mindenkinek!

madiani

Sziasztok!

Most indulok UH-ra. Remélem sorra kerülök mielőtt mennem kéne dolgozni.
Este majd írok, hogy mi volt.
Szép napot mindenkinek, aki jó hírrel jött, annan gartulálok!!
n.k.ildi

Sziasztok,

Vikike,

Nagyon sajnálom, hogy Levinek beárnyékolta a karácsonyát ez a fránya betegség. Sajnos a kicsik mindent összeszednek, de ahogy nőnek egyre erősebb lesz az immunrendszerük.
Gratulálok kis vőmnek az első lépésekhez, nagyon édesek a képek. A fiuk is mindig ugy egyensúlyoztak, hogy feltették a kezüket. :lol: :lol: Innemtől nincs megállás. :wink: :wink: :wink:
Mennyibe kerül egy ilyen sterilizáló?????

Márti,

Nekem is nagyon gyakran csuklik Barbika. Össze sem lehet téveszteni semmi mással amikor elkezdi. A pocim olyan ütemesen lüktet perceken keresztül. :lol: :lol:
Kisáygat mikor szerelitek össze???? Tegyél ám képeket. :lol: :lol:

Andesz,

Akkor kedden talizunk. A telszámodat azért elkérhetném priviben, hátha közbejön valami vagy elkeveredek a kórházban. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Drukk a mai genetikaihoz. Minden rendben lesz. majd gyere minél előbb. :lol: :lol: :lol:

Alexa,

Én Danika után remegtem nagyon, pedig egyáltalán nem fáztam. Azt mondta a doki, hogy az erőlködéstől. A szemem is bevérzett, és az arcomon is rengeteg apró ér elszakadt. Tiszta lila voltam én is meg Danika is. A remegés kb szülés után 1 órával mult el. iszonyatos volt, mert hiába lazítottam csak nem mult el.

Anita,

Gratulálok a kis pöcsöshöz. :lol: :lol: Meglátod milyen jó érzés fius anyukának lenni. A srácok annyira hízelgőek és bújósak. :lol: :lol: Tudják hogy kell mindent elérniük az anyjuknál. :wink: :wink: :lol:

Kata,

Szívesen elcserélném a kék cumimat a sárgára. Az még inkább lányosabb. :lol: Bár aztán lehet nem is kell.- Fiuk sem cumiztak, nem is ujjszopiztak (ennek nagyon örültem)
Mikor talizunk??????

Ildi,,
Drukk a mai uh-hoz. Ha végzel gyere te is leírni a fejleményeket.

Képzeljétek el milyen kicsi a világ. Reggel kiszállunk a kocsiból a srácokkal a sulinál, erre valaki rámköszön. Nézek hátra, hát ki volt az????? Na ki????? A szülésznőm. :lol: :lol: Tök meglepődött ős is. A kislánya oda jár suliba ahova a fiuk. Szóval azt hiszem elég gyakran fogunk ezután talizni. :lol: :lol: :lol:

Ma nem fogok tudni jönni, max olvasni, mert muszáj kitakarítanom. 3 hete volt utoljára és már nem tudom elnézni a port. Ha fáj ha nem kénytelen leszek nekiállni. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ani!
gratula a kisfickóhoz!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Vikike!
neked meg Levike első lépéseihez! :D :D :D

Judy!
azért óvatosan azzal a takarítással! :D

Ildi!
drukk az UH-hoz! :wink:
Vendég

Vicuska, Judy

köszi a szorítást, már vissza is értem.
7mm-es a mi kis babócánk, és van szívhangja!!!!! Úgy örülök. Bejött velem a férjem(Krisztián is) és láttam a mosolyt az arcán. Olyan jó érzés, hogy tudom, hogy dobog a kis szivecskéje, és minden rendben van vele.

De most nem tudom mi a teendőm. Vissza kell mennem a nődokihoz, vagy a háziorvoshoz menjek? Mert ma UH-n a doki nem mondott semmit. Ja, és 6 hetesek vagyunk.
Lécci segítsetek, hogy most kihez kell mennem?

Jó takarítást Judy! Azért vigyázza magatokra!
n.k.ildi

Jó reggelt!

Viki, bocs, nem jöttem már tegnap, mert isolabelláztunk a barátnőmékkel. :D De örülök, hogy sikerült megoldani. Valamiért nem tudom megnyitni, de még próbálkozok, tudom, h nálam van a bibi. Laptető. :D

Ildi, megy a drukk!

Nati, tegyél képet!!! és drukk Neked is!!

Judy, hétvégén összerakjuk Tácon, csinálok majd képet. tegnap is csuklott :D

Andesz, nem örülök ennek a remegős storinak, én már attól félóráig remegtem, hogy összehúzódásaim vannak és jaj mi lesz, hiába próbáltam nyugtatni magam. Meg a pici vérzésnél anno is ez volt (akció utáni kis valami volt, egyszer fordult elő 15 hetesen) pedig próbáltam chi-kungozni is, csak nem koncentráltam eléggé.

Ani, nagyon örülök, hogy kiderült, gratulálok a kis Áronhoz!!! :D Igen ilyen vércsoport-sztorit nekem is mesélt Anikó, a védőnőm, szerencsére nem jártam még így...de durva.

Kata, akkor asszem én is kiváltom a segélycsomagot, ami megoldja életem problémáit... :D :D Nekem meg tuti rózsaszín cumej lesz benne :D

Alexa, köszi az aggódást! tök jó, hogy tudtál jönni a kis szívtipródtól! :D

Bessy, örülök, hogy Vicuskával így sorstársak vagytok, csak lehetnétek már babázásban is...! :D Idén már úgyis pelenkáztok, nem alszotok, és őrült boldogok lesztek!!

ja, csajok, Ti is összevissza álmodtok minden baromságot??? Én el se hiszem mik jönnek ki a fejemből, nem rémálom, csak nagyon mozgalmas, élethű és hülyeség. Olvastam erről, állítólag összefügg a terhességgel, hát nem tudom. Eddig is álmodtam, elég gyakran, de ennyit?! :lol:
Vendég

Ildi, gratulálok! :) A védőnőhöz menj! Ha nem tudod, hová tartozol, hívd fel a CsNK-t, 316-154 és megmondják, mi a körzeted, ki a védőnőd, mikor tudsz menni hozzá. Ő majd elmond mindent, elküld dokihoz, stb, amit leírtam már :lol: ugye milyen jó??? 8)
Vendég

Viki, de éééédes! Megnéztem, tündéri!
Vendég

Ildi,

Gratulálok a kis 7mm-eshez és a szívhanghoz. Most már fellélegezhetsz. Képet nem kaptál????
Ahogy Márti is mondta azzal a papírral amit kaptál ma az uh-on menj el a védőnődhöz, ha nem tudod ki a védőnőd hívd fel a Nővédelmit, ők megmondják. Szóval menj el hozzá, ő majd megcsinálja neked a kiskönyvet és elmond mindent. :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek. :lol: :lol:

Vicuska,

Vigyázni fogok, ugy csinálom mint kari előtt. 20 percenként 10 perc pihi. Van időm délutánig végezni. :lol: :lol:

Márti,

Az álomra nem igen tudok mit mondani, mert én amugy is mindig minden éjjel álmodok, persze van hogy hülyeségeket, és mindig emlékszem is rá. Nem tudom amugy, hogy ez normális-e vagy nem. De azt én is hallottam, hogy terhesség alatt meg aztán főleg álmodnak a kismamák, főleg a végén és a szüléssel, babócával kapcsolatban. :lol: :lol: :lol:
Akkor várjuk majd a képeket, ha készen lesznek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, oké, bár most lelombozódtam 1 picit. :( Most beszéltem anyukámmal, azt mondta, nem kell, hogy hónapokig ott álljon a kiságy a szobában... :? meg kérdezte, van-e már matrac, mondtam, hogy azt még csináltatunk, erre "a kiságy semmit se ér matrac nélkül." most biztos az a baja, hogy nem az osanos kiságyat vettük meg, amit ő mondott. picit elegem van...
kérdeztem a múltkor, van-e tapasztalatotok szülőkkel, most is kérdezem...privi! kössz :)
Vendég

Sziasztok!

Ildi
Gratulálok a kis szívhangodhoz!! :D

Judy
Csak óvatosan! Vigyázz magadra!

Vicuska
Szép a lovacskád! :D

Márti
Ne légy szomorú. Azt hiszem, mindehol vannak ilyen gondok. A nagyszülő szerené kivenni a részét, csak nem gondolja, hogy ez így bántó lehet. Mármint az, hogy feleslegesen megsértődik. A ti döntésetek számít mindenben a nagyszülő szerintem "csak" tanácsadó lehet.
Ugye nem baj, hogy ezt nem priviben írtam?
bessy76

Ani!

Gratulálok! Ugye, megmondtam? :)
Vendég

Márti,

Válaszolva a kérdésedre sajnos az én anyukám mindenbe beleszólt évekig. Kezdve a gyerekneveléstől, a főzésen keresztül a takarításig. Sorolhatnám. Nagyon sok veszekedést szított kettőnk között, a válásunkba is nagy mértékben közrejátszott. De hála istennek sikerült valahogy lakáshoz jutnunk, amit persze nyöghetünk nyugdíjig, és minden rendbejött köztünk. Most heti 1x vagy 2hetente 1x talizok anyuval és jó a kapcsolatunk. Most már nem is akar beleszólni, néha van egy-egy csípős megjegyzése, de azt elengedem a fülem mellett.
Szóval csak óvatosan az ilyen anyósokkal és anyukákkal. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok,

Szilvi mikor jön haza?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, Szilvi hétfőn jön azt mondta, addig vizsgálatok vannak. Nem nyugtattál meg...végül is megmondtad neki, hogy ne szóljon bele mindenbe, vagy magától jött rá? Ez durva, hogy még Titeket is összeveszejtett...lehet mégsem olyan jó ötlet arra a pár hétre odaköltözni???
Vendég

Bessy, köszi Neked is, dehogy baj. Csak nem akarom ezzel beteríteni a topikot :)
Vendég

Hali csajok!

Ani
Gratula a kukacoshoz!

Márti
A nyagyik beleszólásáról, csak szeretnék írni, hogy addig, amíg az embernek a saját szülei szólnak bele mindenbe, addig még kezelhetőbb a dolog, mivel a saját szüleinek jobban odamióondja az ember a véleményét, mint az anyósáéknak (én így gondolom). Igaz, hogy én most egy kicsit más helyzetben vagyok, de én kértem anyukámat, hogy az első kéthétre költözzön oda hozzánk, mert ő egyenlőre még rutinosabb anyuka, mint én. Sőt az anyósom is vállalt utána két hetet, hogy velünk lesz. Utána majd megírom, hogy emnnyire bírtuk egymást!

Babakocsi ügyben szeretném kérni a tanácsotokat. Milyet érdemes venni? Én kimondottan a Travel System típusúakat tartom jónak, de várom a már tapasztalt anyukák véleményét! Mennyire tartsam fontosnak, hogy jó nagy bevásárló kosara legyen, átfordítható legyen a tolókar, stb. Küldhetitek priviben is.

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ti milyen kismama-csomagról beszéltek? Ez jár mindenkinek?

Kép
tand

Andi, a csomagot egy kuponnal tudod átvenni pl a photo shopban a fő utcán, a kupon a várandós mamák tanácsadó könyvében van (felicitas), elvileg a védőnőd kellett, hogy adjon. Van még benne pár ilyen beküldös papír, azokat még nem igazán nézegettem. Babakocsi ügyben, hááát...én nem vettem még :) szerencsére nem is kell venünk, így sajna nem tudok segíteni. Kata most vett, sztem ő tudni fogja!
Vendég

Ani!
Gratula a kukishoz! :D
Andi!
Én Bergont vettem,baromi jó,újszülöttkortól használható,és sportkocsivá is át lehet alakítani!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Csak míg eszembe van egy jó tanács: szerintem még ne legyen tali,sokan vagytok szülés előtt nem sokkal.És ez már 2X bejött ,Chrissyynél meg nálam is.Vagy tán valaki szülni akar :lol: ?
Na visszaolvasok és ha lesz időm írok.

Puszi
Vendég

Na végre visszaol astam.

Vicuska
sajnálom,hogy elmaradt az inszem,de örömmel látom,hogy nemadjátok fel és készültök a következőre! :D Nagyon szorítok Nektek!

Bessy
Nagyszerű,hogy már mehettek is lombikra,ez szuper!!!!Remélem hamarosan meg lesz a várva várt eredmény is!!!!

Ildi
üdv köztünk,majd jellöllek én is iwiwen.Nekem is a Swarczi a dokim és nagyon meg vagyok/voltam vele elégedve,én is csak ajánlani tudom!Ja és gratula a kicsi szívhanghoz,emlékszem nagyon jó érzés volt előszőr hallani!!!

Judy
Sajnálom Bazsit,és remélem ki fogja nőni a betegségét.Nagyon jók a képek amiket feltettél.
Én nem vettem sterilizálót inkább kifőzöm a cuccokat.Nagyon örülök,hogy végül választottál szülésznőt,hidd el nem fogod megbánni ezt a kis plussz költséget.
Nekem rózsaszín cumi volt a csomiban,ha gondolod Andesszal elküldöm meg van egy csomag málnalevél teám is ami megmaradt.Nagyon szívesen odaadom,természetesen ingyen.
A beöntésről osztom a véleményed!szerintem is jobb mint a kúp!

Szilvi!
Gratula a kis pöcsöshöz :D !

Alexa!
Nagyon-nagyon gratulálok Martinka első lépéseihez!!!!

Nati!
Én a 30. hétig napi 1 elevitet utána napi felet szedtem.Szerintem nem érdemes végig napi 1-et szedni,mert túl nagy babád lesz!Ja és nagyon szupi az oldalatok és csodálatos a kis video Mütyürkéről!!!

Márti!
Nagyon édi ahogy mosolyog Kisati!!! :D Majd tegyél azért fel képet a kiságyról,kiváncsi vagyok rá.Amúgy ha nem szólsz szülésnél,hogy te beöntést szeretnél,akkor automatikusan kúpot kapsz.Ja és én is majdnem végig hanyadt feküdtem,aggódtam is emiatt,de ahogy írod nem tehetsz róla,ha álmodban hanyadt fekszel,Kisati úgyis felébreszt ,ha nem jó neki úgy.
Mi annyósommal élünk együtt ami nem egyszerű.De megpróbálok én is egy kicsit alkalmaszkodni.Amúgy nem hagyom,hogy beleszoljon az életünkbe!

Vikike!
Örülök hogy már jobban van Levi!Nagyon gratulálok nektek is az első lépésekhez!Biztos nagyon büszkék agytok,ami érthető is!!!
Nagyon jók a képek és szuper a videó is!

Andi!
Nagyon jó hogy folyamatosan jössz és írsz.Meglátod,nagyon jó érzés mosni és vasalni a kisruhákat,berendezni a kicsi szobáját....de nem kis költség az biztos.Én nem tudom pontosan összesen mennyit költöttünk olyan 40 000 körül,de nagyon sok mindent kaptam és a legtöbb dolgot használtan vettem.Nekem Simbaba babakocsim van ez a Bergon utánzata és nagyon-nagyon szeretem majd teszek fel róla képet.

Bocsi akinek nem írtam,de most mennem kell mindjárt látogatóm érkezik.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Hugikám!
Nekem nem írtál!!! :evil:
Nem is tudom,megbocsássam-e?!?! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok Lányok!

Ani

Nagyon grat a pici kukishoz...tök jó hogy már most megmutatta magát..nekünk tovább titkolózott a kisasszony!

Márti
Én a szülők dologba nem tudok beleszólni sajna,az anyósom viszont egy tündér...:)
Amúgy én is álmodok egyfolytában..a múltkor kérdezted a hátonfekvést...elvileg azért nem lehet nagyon úgy feküdni mert akkor nyomsz valami eret asszem ami a babával is összakapcsolódik...én is néha álmomban úgy alszok de ha meg kell fordulnom úgy fáj a derekam majd bekakilok..ha neked rózsaszín cumi lesz a csomagban cserélhetünk mert nekem is kék van benne:)

Ildi
Örülök hogy minden rendben veletek nem ismétlem Mártit ő nagyo jól lerta mi a teendő ilyenkor!:)

Vikike
Meghatódtam ahogy leírtad Levike elős lépéseit..Grat hozzá!!:)

Bocsánat ha most kihagytam valakit..

Ezzel a diétával elég nehéz megbírkózni...az a nehéz hogy sok dologról nem tudom mennyi szénhidrát van benne sajna mert a táblázatom nem írja..amúgy meg tök éhes vagyok egyfolytában..na de sebaj:)

Itt egy pocakos kép,unatkoztam :oops:
Az értelmes fejemet ne nézzétek:P:P

Kép
Vendég

Gabi
Köszi! :wink: :D

Krixta
Nagyon sokat nőtt a pocakod!
Biztos nehéz lehet betartani a diétát. Kitartás!
bessy76

Kedves Shellcat, Judy, Bessy és Krixta, Gabi és a többiek!

Köszi a jótanácsokat, akkor hétfőn első dolgom lesz felhívni a CSNK-t, megkérdezni hova tartozok védőnőt illetően.
Ha jól értelmeztem akkor mejd ő fogja megmondani, mikor hova menjek majd.

Ja, most képet nem kaptam. Olyan furi szótlan volt a doki. Szigorúan csak arra válaszolt, amit kérdeztem. és csak egy-egy szóval. Na mindegy. A lényeg, hogy jól vagyunk. :)

Krixta!

Nagyon szép a pocid, ilyen szép anyukának biztos gyönyörű babája lesz!!!
Szép estét minden anyukának és pocaklakónak!
n.k.ildi

Gabi,

Remélem igazad lesz és tényleg nem fogom megbánnia szülésznő dolgot, bár amilyen szimpatikus és aranyos volt tuti nem fogom sajnálni a pénzt.

Rózsaszín cumit szívesen elfogadom, meg a málnalevél teát is. Köszönöm előre is. :lol: :lol:

Majd körülnézek hol és mennyiért lehet sterilizálót venni és ha még belefér a keretbe (amit nem igen hiszek) akkor veszek, ha nem akkor marad a főzés. :lol: :lol:

Krixta,

Sajnálom ezt a fránya diétát, de meglátod gyorsan eljön a szülés ideje és távozik a magas cukorszint is.

Amugy nagyon szupi a kép. Szerintem nagyon szép vagy rajta. A pocidbak ugyanolyan a formája mint az enyém, csak az enyém egy ici-picit nagyobb. :lol: :lol:

Ildi,

Igen a védőnőd fogja megmondani, hogy mikor hova kell menned. És ő csinálja majd meg a kiskönyvedet is. :lol: :lol:

Sajna Bazsi megint belázasodott, 38 fok-val jött haza és szokás szerint fáj a torka. Pedig azt hittem, hogy ha kiveszik a manduláját jobb lesz. Remélem nem influenza lesz. :shock: :shock: :shock:
Beszéltem a dokinkkal, azt mondta, hogy adjam a bioparox-ot neki, igyon sokat, ha holnap magasabbra menne, akkor hívjam fel és kijön. Ha stagnál, akkor vasárnap délután ügyeletben lesz, oda kell menni.

Ezen kívül kb fél órája görcsölök pár perces megszakításokkal. Kicsit ideges vagyok emiatt. Azt hiszem veszek egy meleg fürdőt és magne b6-ot.Remélem elmulik, mert még össze sem vagyok pakolva + Barbi is kicsi még. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ildi! Megvan a CSNK telefonszáma? Ha nincs, akkor itt van:06-22/316-154

Gratulálok a szívhanghoz, vigyázz a kis pocaklakódra!

Kriszta! Írtam már e-mail-ben is, nagyon szép a pockosod már, sokat nőtt, mióta nem taliztunk.

Viki! Gratulálok Levi baba első lépéseihez!

Elevit! Én végig szedtem napi 1-et, mégsem lett óriás babym, 3000gramm lett. Úgy tudom, hogy a magzatvédő vitaminok nem befolyásolják a baba méretét!

Bocsi, akinek nem írtam! A 7végére itt van pár fotó Martinról, mert nem biztos, hogy tudok jönni, itt lesz anyu!!!

Eldumálgatott a játszószőnyegen, én addig csináltam a fürdővizét. Mire visszamentem a szobába, bealudt! Kész voltam, kumott fél órát! Olyan cuki volt!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Jaj, és majdnem elfelejtettem!!!

VIKIKE!!!LEVI BABÁNAK HOLNAPRA 1.SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL SOK BOLDOGSÁGOT, ERŐT, EGÉSZÉSGET KÍVÁNOK!!!
Vendég

Judy!
Azért örülnék az sms-nek :lol: :wink:
Ja a meleg fürcsivel csak óvatossan,mert vérbőséget okoz,és erősíti a fájásokat! :shock:
Ildi!
Gratula a szívhanghoz! :D
Jelöltelek iwiw-en! :)
Krixta!
Jó nagy ám már a pockosod! :D
Chrissyy!
Nagyon édi Martinka! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Lányok,
mindenkinek írtam, már 20 perce ütöm a gépet, elmentettem és mégis elszált.... :twisted:
ne haragudjatok, de most képtelen vagyok újra írni!!!

Voltunk ma uh-n, 1,4 a tarkóredő, mellsőfali a méhlepény, átlagos magzatvíz. Van 2 kezecske, 2 lábacska, szép orrcsont és gerinc is.

Holnap jövök és mindenkinek írok, becs' szó, de most ki vagyok purcanva.....

szép álmokat mindenkinek!!!

Ani, azért Rád még emlékeszem!!! Gratula a kisfiatokhoz!!
Ildi, neked is gratula a szívhanghoz!!
Judy, sajnálom Bazsit, azért mos kérd Apuci segítségét is!!! A takarítás okozta a görcsöket?? A meleg fürdővel meg vigyázz, nehogy attól induljon be a szülés!!!!

Na tényleg megyek!
puszi!
Vendég

Ildi!

Én is jelöltelek iwiw-en!
Vendég

Judy!

Vigyázz tényleg a meleg fürdővel, nehogy beinduljon a szülés! Reméljük Bazsi hamarosan jobban lesz!
Vendég

Nati!

Szegénykém! Párszor én is jártam így és nekem sem volt kedvem újraírni. Na mindegy, jó éjszakát mindenkinek!

Egybe akartam írni, aztán ide-oda ugrál az egér, és ráklikkeltem az elküld-re!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?