Sziasztok!
Mi is megvagyunk, apróbb kellemetlenségeket leszámítva. Kaptunk egy csomó kislány ruhát a barátnömtöl, szinte semmit nem kell venni. Viszont most szeretnék (a fiúknál nem akartam) baldachint a kiságy fölé és a nagymamám azt mondta, hogy megvarrja, nem tudom érdemes-e. Talán mire megveszem az anyagokat, majdnem ugyanott vagyok árban szerintem?!
Cory! Jó volt veletek is talizni! Balu mennyit nött, én még csak kisbabás fotón láttam öt!
Vérnyomásod azóta normalizálódott?
Viki, Judit! Nekem mindhárom gyereknél a 28. héten és a fiúkkal 36. héten is volt UH. 3D-re azért érdemes elmenni, mert láthatod az arcát még a szülés elött. Azt hogy egészséges, a sima UH-val nézi. Vagyis rosszul fogalmaztam: tehát nincs olyan, hogy 3D és 4D, hanem mindegyik gép 2D és van hozzá egy ügyes számgép program, ami 3 dimenzióba vetíti át a képet.
Évica! Nálunk kötelezö a 3. hónap tájékán elmenni egy belgyógyászati vizsgálatra. Aztán már csak vérnyomás mérés van minden alkalommal, szerintem máshol is így kell(ene) lenni, mert a kiskönyvben is ez van írva. Mi a családnevetek? Kitalálunk hozzá fiú neveket! Nekem Kovács-Deme (de mindig Kovácsot használunk csak) és a nagyobbikom Krisztián Zsolt, a kicsi Adrian Zoltán, most lány lesz, de ha fiú lett volna, akkor Felicián lett volna a neve. A Dalma szép név, hasonló a Vandához.
Nekem nincs lábikragörcsöm, viszont helyette esténként (és éjjel) a lábamban "elhaló zsibbadás" van. Állandóan meg kell feszítenem, felkelek tornázom, aztán persze kimegy az álom a szememböl.
Ez nem csak terhesség esetén, ez mindig (van) volna, ha nem tornáznék. Én step-aerobicozom, akkor nincs, de most veszélyeztetett lettem az elején egy vérzés miatt, így most amíg nem tudok visszamenni tornázni, addig szenvedek vele. Valószínüleg a vérkeringéssel lehet kapcsolatban, bár az orvosok csak széttárják a kezüket. Viszont a szédülésem még mindig nem javult, már kétszer elestem.
Azt hiszem elmegyek szülés után és visszarakatom a két elmozdult csigolyámat, mert szerintem az okozza.
Enöki! Az Abigél név nagyon tetszik nekem is!
Most a 28. héten be volt állva a baba feje, de most néha megint úgy érzem, hogy keresztben van. Én inkább mindig attól izgulok, hogy a 3D-n látszott, hogy a feje elé tekert egy nagy adag köldökzsinórt és azt rá nem húzza a nyakára. Nekem mindkét gyereknél rajta volt, bár azt hiszem, hogy az esetek majd 90%-ban rá van tekeredve vhova a babára. De valahogy nekem mindig ez a rémem.
A kilók pedig lemennek szépen, nem könnyű, de egy kismamától nem szabad azt várni, hogy ne egye meg, amit megkíván, nem? Az elsövel én is nagyon sokat híztam, nem tizent.
Két évembe telt leadni.
Ritee! Gratulálok a húgodnak a babához! Ha takargatta magát, miért gondoltátok, hogy lány? Csak megérzés? A Megatoys-ban én meg voltam elégedve. Az árak szerintem mindenhol horribilisek, én csak sima kazetta felvételt kértem, aztán én ráírom DVD-re és annyi színes képet nyomok magamnak, amennyit akarok tized áron (a cégünk ezzel foglalkozik éppen). Én meg 8 kg-nál
Mindenkinek minden jót:
Evey
30 hét