Új privát üzeneted érkezett!

HIÁNYZOL (nem iányzol) :lol:

Kép
Kép
nati80

Jujj!!!! Laptető és lapalja!!!

Kép
Kép
nati80

Tabati: kérdezz rá szerintem is, nehogy ez miatt ne jöjjön a következő babó.

Andy: még nem is biztos, hogy babás vagyok ;) Még nem is teszteltem, majd jan.20-a kürül fogok csak. A csajokkal csak dumáltunk az ikrekről.

Holka: már annyit beszélünk az ikrekről, hogy egyenesen belém beszélik a csajok :lol: :lol:

Nati: reméljük tényleg más van odabenn ;) Nekem is ma is szurkált, bár gyengébben mint az elmúlt napokban.

Jenny: tényleg gyere már. Ne izélj már légyszi!!!! Most hol tartasz ciklusilag?

Kép Kép
kisvirág_30

Reméljük Jenny nem sokára egy + teszttel jelentkezik vidáman.

Kép
p__lilla

hát, tudnék egész nap aludni, biztosan jön valami front.
egész jól voltam délutén múlott a hányingerem, most meg bevettema gravidát, én nem tom mért de én attól mindig rosszul vagyok. pedig kell a babónak a vitamin.

szerintetek meddig szedjem? végig a terhesség alatt? vagy csak a 3-4.hónapig. Már hallottam olyat hogy az elevites babák nagyok lesznek.

Kép
andyfekete

Viri, megsasoltalak intraneten :lol: kollega. De olyan érdekes, mert nem az infopark van munkahelyként feltüntetve. Hm :roll:
Minket elköltöztettek onnan.... :evil:
magdolnam

Andy: az elevites babák nagyok, hát nem tudom, de az egyik rokon csaj végig szedte és 2900 g lett a babója. És elviekben a gravidia és az elevit nem sokban tér el. Én az elevitet szedten napi egyet a 12. hétig, utána olyan heti egy-két szemet. Egyébként én alig bírtam lenyelni, volt hogy kihánytam. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Andym, szedj mást!!!!!!!!! A barátnőm is attól volt rosszul, aztán áttért az elevitre és semmibaja nem volt utána
magdolnam

Pedig elvileg a magyar tudósok körút a címünk. Furi, hogy nem azt adja. Lehet még a Krisztina krt van?

Kép Kép
kisvirág_30

Andy

Vitamint reggel kell bevenni. Eddig délután szedted? Mert az elevit, ha reggel veszed be még a hányingert is csillapítja. És okozhat szorulást is, ha nem reggel szeded.

Magdolnam
Már hiányoltalak. Jó hogy itt vagy.

Kép
Kép
nati80

köszi a tanácsokat, megpróbálom reggel bevenni, de nekem mindig hányingert okozott. és csak felet szedek. már nem akarok váltani 3 hónapja a gravidát szedem.
azért mondtam hogy csak hallottam hogy nagy a baba, de mindenki mond ezt azt.

Kép
andyfekete

:) igen a Krisztina krt van még.

De jó, hogy hiányzom vkinek :wink:
magdolnam

Pedig 2005 nyarán költöztünk át. Jó friss adatok. :shock: De ha a telcsikönyvbe nézed meg ott tuti jó cím van.

Kép Kép
kisvirág_30

ott meg nem vagy benne :shock: nem értem.
magdolnam

Andy
Szerintem ezektől a vitaminoktól nem lesz túl nagy a baba.
Nyugodtan szedjed. Vannak ismerőseim, akik szedtek Elevitet, vagy Gravidát és mindegyiknek normális súlyú, egészséges babája született. Szerintem szedd végig a terhesség alatt. Én ezt tenném, ha ez jelent valamit.

Kép
p__lilla

Ja lehet, mert passzív állományba vagyok, mert gyeden vagyok nem? A kollégáim benne vannak?

Kép Kép
kisvirág_30

Nem ismerem a kollegáid. Szerintem tuti benne vannak. Ha látnád milyen gyönyörű új épületet húzott fel a t.... csak mi már oda nem fértünk be. Hiába 3szor akkora
magdolnam

Van egy újabb vitamin is, a Hipp Natal, ami szirup, így nem probléma bevenni a hányinger miatt, és állítólag sokkal természetesebb is, mint a többi.

Kép
Kép
tabati

Láttam, hogy építkeznek nagyon, mert szoktunk bemenni a kollégákhoz. Mondjuk nem figyeltem most decemberben, hogy hol is áll az építkezés. :) De akkor ezek szerint kész :) Majd legközelebb megsasolom, feltéve, ha még ott lesznek a csajok.

Tabati: nem is hallottam erről a vitaminról. Ezt hol veszed? Gyógyszertár vagy gyógynövényesnél?

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Meglestem a képeket az iwiw-en. Nagyon jók!

Kép
p__lilla

Lilla: köszi :) Csak azt nem tudom miért nem időrendbe tette, de mindegy, jó így is :)

Kép Kép
kisvirág_30

magdolnam, nekem is írt fel a doki egy gyógyszert, amire én is elég furcsákat olvastam, úgyhogy én nem vettem be. Jobban paráztam attól, hogy a gyógyszertől nagyobb bajom lesz mint attól amire írta. És nem lett semmi. Bébi azóta is jól van... De persze ez én vagyok, azt is megértem hogy te meg beszedted mert a fertőzések is nagy bajt tudnak okozni és nálam szerencsére nem erről volt szó.

nyuszifül, neked extrán megy a drukk!!!!!!!!!! :)

nati inkább vegyél be lázcsillapítót, mert ha bébi van, neki a láz a legveszélyesebb. Ha nincs, akkor meg pláne jobb ha beveszed. Tehát mindenképp jobb. :)

tabati nagyon sajnálom ami történt... de tök jó hogy így fogod fel, hogy legalább tudjátok hogy sikerülhet és nemsokára mindent bele. :)

odri az előzmények tükrében el sem tudom képzelni hogy min mentél keresztül amíg a saját dokid meg nem nyugtatott! De nagyon örülök hogy minden rendben. Az ilyen seggfejeket meg el kéne tiltani!

lilla, nem fog rögtön látszani. minimum egy hetet kell várni, de akkor sem túl sokmindent látsz. Szerintem a 6. hét a tuti, és akkor már látszik a szívverése is. :) Tudom hogy lehetetlennek tűnik olyankor kivárni azt a plusz két hetet, de érdemes. :)

andy az elevittől meg a gravidától nem lesznek nagyok a babák, csak ha amúgy is nagyok lettek volna. Régen volt egy materna (azt hiszem) nevű hasonló gyógyszer, arra volt ez igaz, de ezek már nagyon jók. És azt mondják, hogy a szoptatás alatt is szedni kell. Én amúgy úgy vagyok ezzel, hogy szedem becsülettel mert még ha igaz is hogy nagyobb lesz a baba, akkor is fontosabb hogy erős legyen mint hogy kicsi de beteges.
ja, elevit kontra gravida. Nekem mondta a doki hogy hatóanyagra tökmindegy melyiket szeded. Én csak azért szedem a gravidát, mert én meg pont az elevittől voltam szarul. Úgyhogy szerintem ezt embere válogatja. a hipp natalra nekem meg azt mondta a védőnő, hogy majd a terhesség későbbi szakaszára javasolja. nem tudom miért.

KépKép
muffin

Én csak hallottam,meg olvastam más fórumonkon, hogy van aki ezt az újat szedi, meg a nőgyógyászaton láttam is a plakátját. Én csak folsavat szedtem eddig (most abbahagytam,mjad februárban újrakezdem) . Biztos meg fogom kérdezni a dokit, hogy mit ajánl, de szimpi ez a szirup. Állítólag jó íze is van! :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati

ja, és azt még nem meséltem hogy mi történt. Valószínű szalmonella fertőzést kaptak a gyerekek a suliban tegnap, mert mára nagyjából 100 lett beteg. Ezek közül vagy harminc a suliban. MAjdnem az összes órámat végig hányta egy-egy gyerek.... Nem tudtam már hova nézni meg kit küldeni a takarítónőért... Alig vártam hogy vége legyen a napnak. Ja, és a lényeg, hogy valószínű a tegnapi piskótakocka és csokiöntet a ludas, amiben az a vicces, hogy az egyik kedvencem, de tegnap hamarabb el kellett mennem és nem ettem belőle! ehhez mit szóltok? :)

KépKép
muffin

nagyon kemény riport ment most a fókuszban. csajszi terhes volt és a a harmincnegyedik hétig nem vették észre hogy a gyereknek nyitott gerince van meg a gyomrával is van valami. megszülte és vízfejű lett. hétszer műtötték, most négy éves de brutál hogy közlekedik tolókocsival. Nem is láttam még ilyen kis gyereket így közlekedni! aztán elárverezték a házukat mert nem tudták fizetni a részleteket, elvették a kocsit is. Azóta meg született egy egészséges gyerekük és mindemellett tök pozitívan fogják fel az életet pedig tök fiatalok. Nagyon kemény!

most meg egy srác van a fókuszban, aki egy éve él ausztráliában de a magyart már ezerrel töri. az ilyentől kész vagyok... :)

KépKép
muffin

Muffin
Hát az ilyen magyart törő külföldön élő magyaroktól én is kiakadok. Szerintem direkt rájátszanak. Nem hiszem hogy pár év alatt ennyire el lehet felejteni az anyanyelvet. Még akkor sem, ha nem nagyon használja.

Kép
p__lilla

Nati
Jobban vagy már? Vegyél be algopirint, az nem árt a babának sem.

Kép
p__lilla

én is azért akadok ki, mert én is töltöttem kinn csomó időt meg a családom fele kinn él, és senki nem töri 10 év után sem... dehát nem vagyunk egyformák. :)

KépKép
muffin

A Hipp Natal egy szirup, két üveg van egy dobozban kb 1000 Ft és 10 napra elég. Szerintem egy kicsit drága.

Kép
Kép
nati80

Nekem is volt egy osztálytársam aki külföldön volt 3 hónapot és utána alig beszélte az anyanyelvét. Szörnyű! Úgy fejbevágtam volna.

Nincs magas lázam és a hidegvizes törülközőtől jobb lett. Már inkább csak hőemelkedésem van. De a közérzetem sokkal jobb mint délután.

Kép
Kép
nati80

Nati
Örülök, hogy jobban vagy. Hidd el, hamar teljesen rendben leszel.

Nekem eddig bevált a Gravida. Legalábbis nincs tőle semmi bajom, és nem is híztam. Felet veszek be naponta. Ha terhes leszek, átállok a napi 1-re a 12. hétig, utána vissza a napi félre. Nincs tőle hányingerem, meg sem érzem. Csak vitamin, nem?

Kép
p__lilla

Pont most megy el mindenki? Akkor én is megyek nézni a Helyszínelőket. Pont most kezdődik.
Holnap jövök gyógyultan.

Jó éjt Lányok!

Kép
Kép
nati80

Szép jóestét mindenkinek!

Én most kb mint Jenny ügyködöm. Néha jövök, de olvaslak benneteket.

Nálam a fene sem tudja, hogy most mi van. Nagyon fáj mindkét oldali petefészkem környéke, de nagyon reménykedem, hogy nem most van peteérésem. Leghamarabb holnap este lehetünk együtt az emberemmel, és ha ezt is lekéssük, akkor nagyon szomorú leszek. :cry:
Minden esetre mindkét oldali petefészkem versenyez egymással. Még a végén ikrek is lehetnek.

Kép
Kép
cs_erika

Lilla
Én elevitet szedek, napi 1, de semmi bajom tőle. nem híztam, nincs nagyobb étvágyam és wc gondjaim sincsenek. Bár este gyümölcsöt szoktam enni.

Kép
Kép
nati80

Erika!
Végre itt vagy. Az jó, ha érzed a tüszőket. Azt is érzed, hogy mikor van tüszőrepedés? Az milyen érzés?
Biztos kibírják még holnapig. Én drukkolok ezerrel!

Kép
Kép
nati80

Erika
De jó, hogy jöttél!
Hőt nem mérsz?
Mond meg a petécskéidnek, hogy holnapig várjanak. Aztán utána mindent bele! :lol:
+ gondolkodás!

Kép
p__lilla

Szia Lilla!

Nem mérek hőt, arról most leálltam ebben a hónapban.
Egyébként ma vettek le tőlem hormonokat, és írtak fel Clostyt- Bár mondtam a dokinak, hogy peteérésem van, mert érzem, és az ovu teszt is mutatja. De azt mondta a doki, hogy ez olyan mintha ki akarna segíteni az ajtón és lökne egyet rajtam.

Ha megjön legközelebb, akkor beszedem. De inkább nem fog megjönni.

Beszélek a petécskéimmel :lol: :lol: Nem érhetnek meg holnapig. Az is jó, ha reggel pattannak:))

Veletek mi újság Lilla! Már a 25. napon tartasz? Érzések?

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Érzéseim nincsenek. Még mensis se. Mondjuk van még 3 napom. Sajnos volt egy felfázásom, mert síelni voltunk. Két napja vagyok jobban. Cicik feszülnek, de ez mindig szokott lenni. Hőm még fent, ma 37,1 volt, meg tegnap is. A ciklus még nem rakta be a vonalat, nem értem miért. A ferti a 15. napra rakta. Remélem hőm fent marad még 8,5 hónapig.

Kép
p__lilla

Ercsi
Miért vettek hormonokat, és miért kaptál Clostyt? Kérted az orvostól a vizsgálatokat? Még nem régóta próbálkoztok, jól tudom?

Kép
p__lilla

Ez úgy volt, hogy mivel ismerem őket (mármint a dokimat, és a lányokat is, mivel együtt dolgoztunk) csak odamentem és kértem egy hormonlabort a saját magam megnyugtatására. A Clostyt. azért kaptam, hogy rásegítsünk egy picikét a peteérésemre. Bár azzal szerintem nincs sok baj.

Kép
Kép
cs_erika

tényleg nem próbálkozunk rég óta, de azért a hormonlabor eredménye lenyugtatna, főleg mivel kezembe került egy 3 éve készült, ahol a Tesztoszteronszintem magasabb volt, bár akkor fogigátlót szedtem. Nem tudom, hogy az mennyire befolyásolja a dolgokat.

Szóval csak jó lesz tudni.

Szerintem megyek aludni én is.

Jó éjt mindenkinek:))

Kép
Kép
cs_erika

Az akkor nagyon jó, hogy a munkatársaid. Így mindent tudsz, segítenek mindenben. Biztos jól működik nálad minden. De ha ez ad egy löketet, akkor miért ne. Jó neked, mert VIP-s vagy. :lol:
Mit is dolgozol?
Én még azért várok pár hónapot, csak nincs semmi baj nálunk. Hátha addig összejön a babuka.

Kép
p__lilla

Jó éjt!
Én is megyek szunyizni.

Kép
p__lilla

Tavaly szeptemberig szülésznő voltam, bár 3 évig nőgyógyászati rendelőben dolgoztam. Most éppen orvoslátogatóként töltöm dolgos hétköznapjaimat.

Remélem, hogy minden ok nálunk, de ha még az elején erre bizonyítékot is kapunk, akkor nem fogok ezen görcsölni, és azért ez is valami.

( Egyébként azon gondolkoztam, hogy az előző hónapban is három napig éreztem a peteérésemet, és minden nap intenzívebben, gondolom ahogy nőttek a tüszők. Bár jó lenne egy UH, hogy nőnek-e még, vagy már nem)

Ti mióta is próbálkoztok már?

Kép
Kép
cs_erika

Az nem semmi! Tényleg ilyen drága a Hipp Natal? Az nem semmi! :shock:

Kép
Kép
tabati

Szép jó reggelt!
Kutya bajom. Nincs lázam és sokkal jobb a közérzetem is. ma biztos megtanulom amit mára kitűztem magam elé.

Kismamijelöltek hogy áll a hőtök? Nekem ingadozik. Egyik reggel 37, másik 36,7-36,8. fel és le. De vonal felett van és az a lényeg, ugye?

Kép
Kép
nati80

Ercsi
Mi sem régóta. Az a helyzet, hogy nem is tudtam sokmindent, hogy mikor kellene hancúrozni, meg mi hogy van. November közepén jöttem ebbe a topicba, na itt jól kikupálódtam. Na és akkor is kezdtük. De hát az elején még csak betanul az ember. Most már tudom mikor kéne, hogyan kell hőzni. Csak hát én utólag tudom meg a hőből mikor is kellett volna. Az ovu teszt nekem nem jött be. Úgyhogy csak hőzök. De érdekes, mert ma reggelre mást húzott be a ciklus, meg mást a ferti. Én már nem értem ezeket. Az egyik szerint nincs esélyem, a másik szerint igen. Na, most akkor mi van? Mondjuk talán a ferti szerintit éreztem inkább. Vagy csak azért mondom, mert azt szeretném. Inkább nem is mondok semmit.

Amúgy a hőm ma is 37,1. Még nem volt ilyen magas egyfolytába 3 napig. Remélem ez jó. Mensis érzésem még nincsen. Nincsen semmilyen érzésem a cicifeszülésen kívül. De hát az bármitől lehet.

Kép
p__lilla

Szia Nati!
Jó reggelt!
Lehet tegnap akkor mégis megnyomta a hőd egy kicsit a betegséged. De szerintem a mai hőd is rendben van. Szerintem az a jó, ha nem olyan szabályos a görbe. Múlt hónapban én nagyon szabályosat produkáltam, és semmi. Pedig még trifázis is volt benne.

Kép
p__lilla

Erika

Nagyon jó, hogy neked soron kívül csinálnak ilyen vizsgálatot. Tényleg már elengedhetetlen, hogy az embernek legyen egy kis protekciója.

Jó hogy te is érzed a tüszők növekedését. Most majd figyelj oda, hogy múlik el. Nekem folyamatosan fájdogált a jobb oldalam és egyszer éreztem egy erős szúrást, meg is kellett állnom és utána semmi. Másnap felment a hőm is.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Fel tudnád tenni a két görbédet? Kiváncsi volnék rá. Szivesen megnézném.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?