Új privát üzeneted érkezett!

Viri
Akkor a felfázás az jó jel. Andy is így lett terhes.
Amikor a felfázásra gyanakodtam, akkor én is sokat jártam wc-re, meg csípett is, de most már nem. Úgyhogy akkor tényleg felfázásom volt. Már sokkal jobb.
Én amúgy nem érzek semmit.

Kép
p__lilla

Ez nem igaz. Mindig egy laptető.

Kép
p__lilla

Kisvirág

Érdekes ez a felfázás tünet, Andynál is ez volt, ugye? Most ettem egy kis üres húslevest meg fokhagymás pirítóst. Remélem benn fog maradni. :oops: Voltam már ennél jobban is. Most, hogy már nem fáj a gyomrom, újra érzem a derekam és az alhasam. De nem reménykedek, mert hát az előző hónapok is ilyenek voltak.

Kép
Kép
nati80

Na itt is vagyok (meló) Köszi csajok a nyugtatgatást, aszem egy picit megnyugodtam.

Azt vettem észre, hogy az én kis drágám nem szereti, hogy ha dolgozok. Szurkál! :? Tegnap este annyira szurkált, hogy egy pár perccel előbb jöttem haza. Ja, meg ahogy beérek álmos leszek :shock: tegnap a főnököm azt mondta, miért nem íratom ki magam? :shock: :roll:

Ma apával sütöttünk hamit és olyan füst lett, hogy vágni lehetett, majdnem füstmérgezést kaptunk. Tárva nyitva volt minden, de 15perc múlva el kellett indulnunk és most sokkolódom, mert Malit otthagytam a füstben!!!!! :o remélem nem hal meg amíg haza nem érünk...

Kisvirág, tuti nagy eséllyel indultatok!!!! Bízz a clostyban!

Nati, jobbulást! Most én küldöm a gyógypusszancsokat!
magdolnam

Lilla: mensi előtt nekem is megszűnt a felfázásos tünetem, akkor jött nekem az, hogy minden pillanatban úgy éreztem, hogy megjön, de nem jött :) Úgyhogy simán lehet, hogy neked baba van a dologba :) Pár nap. Jajj de izgulok. És szorítok nagyon.

Nati: Sajna most nem érzek ilyen felfázást. Most nem járok sokat wc-re. Csak szura van :)

Magdolnam: nem hiszem hogy baja lesz a Malinak. ;) Akkor jól megsütöttétek a husit ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam: neked az első clostys hónapban összejött a babó? Hány tüsződ ért be?

Kép Kép
kisvirág_30

Nem égett oda. Azért lett füst, mert a múltkor sütött lasagne ezek szerint kifolyt... és nem vettük észre. Most biztos utál szegény kisállat :cry:
Nekem a 2. hóban jött össze, de nekem egyáltalán nem volt pém! Emiatt nem túl sok jóval bíztattak. Neked viszont volt eddig is és a progid is fenn volt!!! Úgyhogy aggodalomra semmi ok.

Nekem nem nézték uh-n és repit sem kaptam
magdolnam

Na akkor fullos esélyem van. Szerintem is a szuri sokat fog dobni a dolgon. Elvileg a sárgatest működését is fokozza, fenntartja. Remélem most már lesz babóm. Már sok ez a 9 hónap várakozás. Nem akarok másfél évet várni, mint a fiamra.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Nem is fogsz várni. Szerintem jók az esélyeid.
Remélem nálam is az olyan felfázós tünet lesz, mint nálad volt Kendével, és Andynál. :lol:

Kép
p__lilla

Aztán lehet, hogy hoppon maradok. :cry:

Kép
p__lilla

Lilla! majd mi drukkolunk, szorítunk meg minden és nem maradsz hoppon. Ott lesz az a kis babó :)

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam :)
Canesten,Candibene mehet az első trimeszterben,veszélyesebb lenne ha a fertőzést nem kezelnéd!!Nyugi nem lesz vetélésed ettől!
holka

lányok,bocs,hogy nem válaszolok most mindenkinek
De annyira csalódott vagyok,már a könnyeim törölgetem... Van egy szép nagy petezsákom de embryo még sehol!!Tudom,hogy még csak holnap leszek 6 hetes de már azt hittem látni fogom!!
Tudom butaság,hogy korábban mentem UH-ra mint kéne mert így csak fölösleges stresszt okozok magamnak...Remélem csak arról van szó,hogy korán látott a doki és nem csak egy üres petezsákot növesztgetek...
Próbálok megnyugodni de olyan nehéz!!
Kismamik légyszi írjátok le mikor mentetek először UH-ra.
holka

köszi Holka!
Na, én 6.hét 6.napján voltam 2.szorra dokinál. Akkor lehetett látni azt, amit a 100. oldalon látsz. Előtte meg 5.héten voltam, de ekkor még nem láttak semmit.
Remélem ezzel tudtam segíteni! Nyugodj meg! Mondjuk én nem vagyok orvos, úgyhogy nem tudom mikortól kéne látnod valamit :roll:
magdolnam

Magdonam
és a teszted a várt menstruáció első napján már pozitív lett?

Pont azzal győzködöm magam,hogy hányan jönnek megszakításra és közülük sokan vannak akiket hetente vissza kell rendelni mert nem látszik még embryo csak egy nagy petezsák aztán egyszer csak látható az embryo és a szívműk szépen...
holka

Én hát mondhatni egy nappal előbb teszteltem és erős csíkom volt. Lehet ikrek nem tudom. Tényleg... megnézted? Ha te értesz hozzá akkor megtudod mondani, hogy ikrek nem ikrek?
Egyébként ne izgulj, szerintem nagyon pici lehet. Ahogy írtam 5hetesen nekem még semmit nem láttak
magdolnam

De úgyis pár nap múlva ki fog derülni. Én nagyon bízom benne, hogy semmi problémád nem lesz! Te is bízz benne. A kislányoddal amikor terhes voltál, nem emlékszel, hogy hogy volt?
magdolnam

Holka: nyugi lesz ott baba. Nekem 6+3 napon volt 2 mm-es babóm. Szóval menj pár nap múlva és meglátod semmi gond nem lesz!

Kép Kép
kisvirág_30

Ha valakit érdekel tettem fel új képeket az iwiwre. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok Csajszik!

UH kérdése . A gépek xarok. Sőt van hogy a doki is. Kolléganőm ugyan így volt. Először üres petezsák volt. Visszahívták, nem volt szívhang. Azt mondta a dokija várjon még egy hetet, aztán csak látszódott minden. :):) (kb akkor volt 9-10hetes)
EGyébként nem ajánlatos a legelején elmenni. Két okból is. Egyik: nem jó ha ott piszkutálnak ilyen korán. 2: pont ezek miatt az üres petezsák nincs szívhang miatt, a frászt tudják hozni a kismamikra.
Nem lesz semmi gond. Ne aggódj!

Natikám! Ha már így témánál vagytok az itt szúrkállal meg amott szúrkállal jelentem csatlakozom én is!!! Nekem is ez van. :) (26.nap)
Küldj a pozitívból nekem is, ebből a sok: ++++++ -ból :):)

Jenny hova tüntél????
nyuszifülû

Holka
Sajnos én nem tudok a problémádhoz hozzászólni, de szerintem a Lányoknak igaza van. Várj 1-2 hete és akkor tuti látni fogjátok.

Nyuszi
Örülök, hogy te is csatlakozol hozzánk. Nekem nem biztos, hogy a baba miatt vannak a fájdalmak, de most is majd leszakad a derekam.
Én a 22. napon vagyok, 5 nappal pé után. Még elég korai.
Küldöm a sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++

Semmit sem javulok!!!! Olyan bénán vagyok. Fáj minden tagom, de lázam nincsen. Nem tudok tanulni se, nem vagyok képes olvasni.
:x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
nati80

Szerintetek a 13.heti uh hogy fog történni???? Hasi vagy hüvelyi lesz? Ez egyébként mitől függ?
magdolnam

Magdolnam: nekem hüvelyi volt. Utána következők voltak hasik. Azt nem tudom mitől függ. Lehet így jobban látja a doki.

Nati: sok gyógypuszi neked!!! Mikor lesz a következő vizsga?

Kép Kép
kisvirág_30

Lázas vagyok. Tök jó. :cry: Jövő hét csütörtök és péntek a vizsganapom, de már nem vagyk benne biztos, hogy fel tudok készülni.

Kösz a gyógypuszikat. Holnapra meg is gyógyulok. Babának nem árt a láz? Ha van egyáltalán baba.

Kép
Kép
nati80

Nyuszifülű!

Én már pont úgy vagyok vele, hogy ha legközelebb sikerül a baba, akkor a teszt után rögtön elmegyek dokihoz. Most vagyok túl egy méhen kívüli terhességen, azt hiszem érthető. Nem akarok senkit ijesztgetni, csak azt mondom, hogy igenis el kell menni. Mondjuk én véreztem, de az a vetélés miatt volt. Mert szerencsém a szerencsétlenségben az volt, hogy hamar elvetéltem s nem kellett megműteni. Kb. 5 hetes lehettem, és bevallom volt olyan gondolatom, hogy a méhemben van, csak olyan pici, hogy nem látszik (béta HCG teszt pozitív volt, az meg nem téved) , de a doki azt mondta, hogy látszódnia kellene. Szóval én legközelebb is tuti hamar elmegyek, biztos ami biztos.

Kép
Kép
tabati

Ja holka! Meg ne ijedj, látszani a kell valaminek. Szóval szerintem a tied tök normális, ha legközelebb visszamész, akkor már minden rajta lesz a képen tuti! :wink:

Kép
Kép
tabati

És még valamihez hozzászólnék, ha elfogadjátok! :) Én rendszeresen sportolok elég erőteljesen, úgyhogy megkérdeztem a dokit, hogy esetleg ettől lehetett e a baj. Szerencsére teljesen kizárta. Azt mondta, hogy a sport még jót is tesz, addig amíg ki nem derül a terhesség, nyugodtan lehet, bármilyen intenzitással. Azt is megkérdeztem, hogy abban a 2 hétben amikor elvileg már lehet, hogy babás vagyok, viszont én még nem tudhatom, árthat e a babának? Erre azt válaszolta, hogy nem, mert annyira pici még, és annyire védve van, hogy egy erős hasizomerősítés sem árthat neki. Azt a hasonlatot használta, hogy ha egy zacskót megtöltünk vízzel, belerakunk valamit és hozzáütögetjük a falhoz, a vízben levő tárgynak semmi baja nem lesz. Erre kell gondolni! Úgyhogy egyáltalán nem kell kímélni a hasat! :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati: szia, azt hiszem téged még nem üdvözöltelek. Sajnálom, hogy volt méhen kívülid. :( Most már próbálkoztok újra, vagy még pihi van?

Nati: vegyél be nyugodtan lázcsillapítót. Nem fog ártani a babának. Azzal többet ártasz, ha nem vagy jól.

Kép Kép
kisvirág_30

Olvasgatlak titeket, mert mi is novemberben kezdtük a babaprojektet, csak nekem túl gyors a tempótok, no meg én annyit nem foglalkozom az egésszel, mint ti!

Második ciklus sikerült, úgyhogy úgy vagyunk vele, hogy legalább tudjuk, hogy sikerülhet... :? Most 3 hónapot ki kell hagynunk a hormonok miatt, hogy minden visszaálljon a normál kerékvágásba, de aztán megint mindent bele! :wink:

Mostanában azon izgulok leginkább, hogy mikor fog elmúlni a vérzésem (dec. 19 óta egyfolytában van a vetélés miatt), és hogy mikor fog megjönni legközelebb. Eddig mindig pontos volt a ciklusom, jó lenne ha hamar visszaállna. A doki azt mondta, hogy elvileg az is lehet, hogy már most 5 nap múlva megjön, mintha mi sem történt volna. Hiszen a bal oldali petefészkemben megérhetett a pete, ki is szabadulhatott, ott nem állta útját semmi!

Kép
Kép
tabati

Köszönöm lányok a nyugtatásokat, adná az ég,hogy igazatok legyen.
Virág
Talán Henivel picit később mentünk el...nem emlékszem.

Nati
vegyél be Algopyrint nyugodtam a magas láz ártalmasabb.
Szegénykém,ez nem a legzökkenőmentesebb vizsgaidőszakod...

Közben gondolkodtam,hogy egy hete annyira ici-pici kis petezsákot láttunk talán 3mm-set,hogy talán egy hét alatt nem is várhatom el,hogy most meg dobogó szívecskét lássak!!

Tabati
én is azért mentem el hamar,hogy lássam jó helyen van-e.
Kívánom,hogy tavaszra már egy újabb de gondtalan terhességed legyen.
holka

Nem csináltak HSG-t a méhen kívülid után? Egyik ismerősömnek csináltak.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
az megnyugtató,hogy nálatok 6+3 naposan volt 2mm :)

Tabati
tessék elmenni nődokihoz ha dec 19 óta folyamatosan vérzel!!!
holka

Magdolnam
megnéztem: egy embryod van/az alsó gombocka amelyik úgy néz ki mint egy elfektetett 6-os/ a felső gombócka pedig a szikhólyag/az szabályos kerek..
holka

Holka! Ne aggódj! Én mikor elöször voltam 5 hetesen még csak a petezsákot lehetett látni. Tegnap voltam megint és már láttam és hallottam is a szívét. Most vagyok 8 hetes és 18 mm-es a babó.
Szóval nyugi!!

Kép
Kép
odri

Képzeljétek hogy jártam.
Tegnap kellett mennem a körzeti nőgyógyászhoz a táppénzes papirért. Persze mag is kaptam.
Azt mondja a doki, akkor most megnézzük uh-on. Pedig tudja, hogy saját orvosom van és csak a papirért járok oda.
Na hüvelyi uh-ot csinált. Nézegeti, erre közli, hogy van egy 16 mm-es myomám. Mondtam, hogy az nem lehet, hisz két hete voltam uh-on és akkor még semmit nem láttak. Ráaádsul a műtét is nemrég volt.
Alig bírtam kijönni a rendelöből. Magam alatt voltam teljesen. Képzelhetitek....
Gábor hazahozott itthon elsírtam magam. Mondtam ilyen nincs, ez nem lehet igaz. Jövő hét kedden mentem volna a magán dokimhoz. De nem bírtam volna addig várni. Gábor felhívta a dokit. Szerencsére az Istvánban rendelt, és mondta, hogy menjünk oda. Persze addigra már kivoltam.
Megvizsgált és azt mondta, hogy minden rendben és nincs ott semmi. A baba is szépen fejlődik és nincs semmi ami akadályozná, 18 mm. Azt mondta, hogy a doki a műtét helyét nézte myomának, még látszanak a varratok is.
Szóval ezt leszámítva jól vagyok, már kezdek jobban lenni. Egy kicsit még fáj a gyomrom, a tegnapi idegeskedéstől.
Azért jó, hogy az embernek ilyen jó orvosa van aki megnyugtat!

Kép
Kép
odri

jaj de jó, hogy így tudod, akkor egy :lol: köszönöm!!!
magdolnam

Odri: hát nem semmi amin tegnap keresztül mentél. Még jó hogy a dokid azonnal tudott fogadni és megnyugtatott. És akkor ezek szerint neked se ikrek?

Nem lesz senkinek se ikrei?

Kép Kép
kisvirág_30

Tabati
Sajnálom a méhenkívülit. Én is parázok attól, hogy mi lesz, ha nem jó helyen lesz. Nekem a dokim azt mondta, ha terhes leszek, csak az elmaradt mensi után kb. 2 héttel menjek, addig úgyse látszik semmi. Csak akkor előbb, ha valami baj van, vérzés vagy fájdalmak, görcsök. De ezek után nem tudom. Ha + lesz a teszt és utána egyből elmegyek, már látja, hogy hol van a baba? Nem tudom.
És neked hol tapadt meg a zigóta? A petevezetékben? De attól függetlenül rendben van ott is minden, vagy csak a másik oldal?

Kép
p__lilla

Viri
Nálad van esély az ikrekre. :lol:

Kép
p__lilla

Lilla: ne is mondj ilyet. Egyre jobban parázok, hogy ikreim lesznek. Nagyon nem szeretném. De ha a sors úgy dönt persze mind megtartom :)
Nekem azt mondta a dokim, hogy a + teszt után 1 héttel menjek. Igaz nekem volt fenyegető vetélésem és szerintem ezért is szeretne mielőbb látni.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Átvállalok tőled 1 babát. :lol: :lol:
+ teszt után 1 héttel már látszik?
Ha + lesz a teszted fog felírni valami szert, amitől nem lesz vetélés?

Kép
p__lilla

Jó hülyeségeket kérdezek, de nem akarok vetélést!
A palástfűtea jó erre? Mert Leo azt mondta, hogy a 12. hétig igyam.

Na most eldugulok, mert megyek angolra.

Kép
p__lilla

holka!

Egészen eddig a kórházban voltam a nőgyógyászaton! Valamit félreértettél! Azért vérzek, mert elvetéltem, és most jön még ki a méhnyálkahártya. De amúgy meg csütörtökön kell visszamennem UHra. Engem is érdekel, mikor fogja már abbahagyni a vérzést.

Kisvirág!

Mi az a HSG? Tőlem vért vesznek állandóan és mérik a HCG szintet. Amikor kiderült a dolog akkor volt 580 körül. KÉt nap múlva lett 400, majd 200ra lecsökkent. Ekkor már ki mertek engedni a kórházból, mert a folyadék is csökkent a hasamban. Hétfőn vesznek vért megint, akkor elvileg már nagyon alacsonynak kell lennie ennek az értéknek. Amúgy a jobb oldali petevezetőmben volt egy folt az UHn, azt valószínűsítették a babunak. Persze ezt pontosan csak akkor tudják megmondani, ha műtét van, és kiszedik. Akkor elküldik szövettanra és kiderül. De így csak találgatni tudnak, de nagy valószínűséggel az volt az.

Kép
Kép
tabati

Lilla: ok, átadom az egyik babót :lol: Nem tudom mit fog látni 1 hét után, de lehet felír hormontabit, hogy elég hormonom legyen.

Tabati: az petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Azt hiszem, ha nincs műtét akkor szokták csinálni, nehogy ott maradjon valami darab amitől nem tudsz majd újra babásodni.

Kép Kép
kisvirág_30

Nem mondták, hogy kellene, de én is gondoltam már rá, hogy vajon mikorra szívódik fel, vagy felszívódik e egyáltalán. Majd kontrollon rákérdezek, de talán látják az UHn nem? Köszi, mindenképpen rákérdezek!

Kép
Kép
tabati

sziasztok
ma még nem voltam, délelőtt védőnéninél voltam 1 órát. Hétfőn megyek ekg-ra a háziorvoshoz, utána meg ha el tudok már reggel menni a laborba. ezeketa vizsgálatokat a 12.hétig, míg nem megyünk az uhra el kell végeztetni, hogy minden oks.
remélem az lesz.
aranyos egy védőnénit fogtam ki, nagyon rendes.
kaptam kismamaújságot, 1 pelenkát, ami nagyon vicces:)
meg csipkebogyóteát is, termékmintákat. Nagyon jó volt.
Ma vendégünk van anyósom holnap duig ittlesz azért nem tudok nagyon gépezni, beszélgetni kell vele.
Amúgy reggel még mindig kerülget mindenféle rosszullét, de du bevettem a sepiat, és azóta elvagyok, képzeljétek el!
úgyhogy mindenkinek ajánlom aki egésznaos hányingeres.

kisvirág!
mikor mész legközelebb, hogy 2 babód van e? vagy neked is csaka 12.héten kell menni, annyira hosszú az idő addig.

üdv tabati! sajnáloma vetélést. de legalább nem kellett műteni.bár sovány vígasz.

Lilla!
nem fgosz elvetélni, mjajd vigyázol a babóra. iszod a teát is minden rendben lesz, egészséges vagy és kész.
bár én is csak izgulhatok a 12.hétig.

szegény odri! akkor jól kikészülhettél tegnap, remélem azért éjjel jól tudtál aludni, az sokat számít. amúgy hogy vagy?

Kép
andyfekete

Szia Tabati!
Nagyon rossz lehetett egy ilyen vetélés. De látom nem vagy negatív, biztos lesz babád is nemsokára.

Odri
Jó rádhozta a frászt a doki. Még jó, hogy el tudtál menni a nődokidhoz.

Még mindig lázas vagyok. Nem szoktam lázra bevenni semmit, csak ha tartósan 40 körüli. Normális reakciója ez a szervezetnek és így hamarabb meg is gyógyulok.
Nem tudjátok véletlenül mik a tünetei az új influenzának?

Kép
Kép
nati80

Nati
jó kis gennyes torokgyuszi és 2-3 napig magas láz.... :(
Nyomasd az 1000 mg-os C vitamint.

kisvirág
pont te kérdezed,hogy senkinek nem lesznek ikrei?? :lol: :lol:

Odri
sajnálom a tegnapi napod, szörnyű lehetett!!!
holka

Köszi Holka!
Akkor nekem nem az van. Valószínű csak lappangott bennem párom baja. Ő karácsony után volt beteg. Holnapra jobban leszek és mindent megtanulok!

Most is szurkál a hasam lenn és középen. De tuti nem a betegség miatt. Valami más van odabenn. :wink:

Bejci! Mi van veled? Rég nem voltál!

Kép
Kép
nati80

Jenny

nagyon iányzol Nekem! Nekünk! Gyere csak egy kicsit beszélgetni, kérlek!
Olyan rossz, hogy nem vagy itt velünk. Remélem minden rendben van.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?