Sziasztok!
Dea!
Hű de meglepődtem ahogyan most olvastam a soraid, majd lentebb láttam , hogy egyben vagytok még. Csak semmi pánik
. Amúgy nekem ( vagy csak én nem vettem észre) észrevehetetlen volt a nyákdúgó eltávozása, egyből a magzatvíz folyt el...
De sokat gondolkodtam már utólag én is, hogy jobb így, hogy 37.- héten jött, olyan szempontból, hogy én amennyire izgulós vagyok, biztosan halálra izgultam volna magam az utolsó napokban. A 37. hétben pedig még egyáltalán nem is gondoltam a szülésre
.Ezért volt jó, hogy hipp hopp gyorsan jött. Amúgy tényleg van valami Murpy tv-ben, hiszen nálam sem volt otthon éppen senki, mikor a mvíz elfolyt, pedig előtte minden percben volt velem vki. de szerencsére a párom is gyorsan hazaért, és mindenki időben értesült a dolgokról
.
A születési akvi kiv .és a lakcímkártyát nálunk a kórházban felvett adatok után a Polg.Hiv adta ki, a hatósági bizonyítvány pedig postán érkezett.
Vera: igazad van, ami a topikunkat illeti
.Tényleg nagyon jó csapat jött össze, és azért is jó, hogy nem vagyunk olyan túl sokan és nyomon tudjuk követni , hogy mi is lehet másokkal
és figyelünk a másikra!
Nyuszmanó: én nagyon örülök, hogy ilyen aranyos és kisszámú csapat tagja lehetek
.
Zsizsa: most a párom szabin van, de sajna később mi is egy héten kétszer egyedül leszünk itthon Robóval.nem tudom hogyan lesz...
Judit74: kislányt vagy fiút szeretnétek? Anyós dologban annyit jegyeznék meg, hogy a szülés után biztosan jól jön a segítség , hiszen elég gyenge az ember .Habár éln annyira nem gyengültem le, de azért írtó fárasztó a három óránkénti etetés. Gondolj bele, szopi, majd én is fejek utánna még, így kb egy óra biztosan elmegy vele egy egy alkalommal és utánna kb két órád marad. Én mindig este is megéhezem szopi után és még elmosom a "fejőt" így tüökéletesen kimegy az álom a szememből, mire ismét ágyba keveredek. Rögtön nem is tudok elaludni, bármilyen fáradt vagyok, majd elalszom durván egy órácskár és ismét kezdődik előrröl. Na és persze van olyan is, hogy még annyit sem alszunk, mert éppen a pci fáj, vagy nyügik vagyunk...
Szóval nappal tuti, hogy elkel a segítség. Nálam igaz nővérem itt volt velünk, mellette az első héten anyukám, majd anyósom se maradjon ki (jelszóval) , következő héten ő segített. Habár kijövünk egymással, de azért anyával másabb a légkör( felszabadultabb és tényleg úfgy van, hogy neki bármit meg mondhatok őszintén, nem kell jópofizni...), de azért nem hagytam ki őket a nagymamis örömökből.Este természetesen egyedül voltunk , csak napközben volt segítség. de még most sem igazán állt be a "rend" nálunk sem.
Laura: köntös dologban: nekem volt itthon vékonyabb , így nem tudok segíteni hol lehet venni normális köntöst. Igaz addig kell csak még látogatóid vannak és az orvoshoz mész majd varratszedésre.Habár még akkor is jól jön ha zuhanyozni mész...
Mi a Robót pólyában hoztuk ki, alulra pedig a nagy meleg miatt egy rugi került, meg egy kissapka. De ahogy elfigyeltem sokan nem tulajdonítottak nagy jelentőséget a kicsi kihozatalára.( fura is volt, mert számomra hatalmas dolg volt
) De tündéri volt Robikám csini binin, hiszen a kórházban csak "ócska" ruhákat adtak szegényekre és teljesen ki volt virulba az új ruciba
.
Docka: nem írigyellek anyós ügyben
.
Tényleg Szisz és Meme merre vannak?
Azt hiszem írtam mindnekinek a kérdéseire. Természetesen a többieknek is kitartás és jó pihizés az utolsó hetekre
.Vigyázzatok nagyon magatokra és a bébire!!!!
Nálunk röviden: Robika ma egész nap fent volt, annyira szeles szegénykém, és nagyon görcsöl. Nem is aludt egész délelőtt. Annyira sírt szegénykém, hogy a szívem szakadt meg.Nem könnyű....hiszen nem tudod hogyan tudnál segíteni és ő meg csak néz sírva rád....
Most kissé emiatt is fáradtabb vagyok, meg a fejem is fáj, szóval kész vagyok....
Amúgy csodálatos anyának lenni, csak ne fájjon semmijük szegénykéknek, mert annál rosszab nincs, hogy fáj vmi és nem tudod, hogy mi is lehet a baj....
Elbúcsúzom tőletek, azért figyelemmel kisérek mindenkit, csak nincs annyi időm...
Új képek nincsenek, ha lesznek küldök.
Amúgy Robika szépen fejlődik, vasárnap már 3350 gr volt és 56 cm
( 2500 volt a kórházi súly és 50 cm-rel hoztuk ki).Na és persze gyönyörű
és imádom!!!!
Már alig várom az új topikunkat,annyira jó veletek!!!
Jó éjt mindenkinek:
Anita