Csucsu:egyik nap mentünk Formentorba a kilátóhoz és a szakadékban egy busz volt...sárga, Neckermenn-os felirattal....jajj, szegény embert még az ág is húzza...brrrr, szerencsére nem volt komolyabb sérülés sem.
Futópad:hát én nem tudom milyen a mágnes fékes...
Dobok maj egy képet róla, ha érdekel.Nagyon rendesek voltak, pár nap alatt megjött, előtte telefonáltak.Én régebben rendszeresen futottam, volt hogy kint az erdőbe, de mivel allergiás vagyok, ez nem ment...így konditerembe jártam.Csak mostanság valahogy nincs kedveem meg időm rá, így egyszerűbb.Közben nézem a fókuszt vagy valami filmet, sokkal jobb.Nem kell elmenni, várni, tusolni, hazamenni és a terembérlet drága!Ez a gép pedig fél év múlva visszahozza az árát.Illetve kiszámoltuk, hogy végülis mióta leraktuk a cigit, abból a pénzből ezt vettük.
Össze lehet csukni valamennyire...szóval nem kellett nagyon átrendezni a 60 nm-es kétszobás pecót.És még a szomszédok sem szóltak.(4.-en lakunk)
Az alaprpogramok 30 percesek és vannak 50 meg 60 percesek is.Nem monoton, mert vagy a sebesség, vagy a dőlésszög változik.Átlagban a 30 percesek 280-380 kalóriát égetnek, mert közben mutatja azut is, meg a pulzust.
Mondjuk egy hete sincs meg, úgyhogy eredmény még nincs, de tapasztalatból mondom, hogy nálam a futás a legjobb fogyiszer.És a spinning.