Új privát üzeneted érkezett!

Márti, Réka, remélem jól vagytok, csak idő hiányában nem tudok írni!

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!!!!

Megvagyunk ám, de csak tegnap este jöttünk vissza Pestre, úgyhogy eddig számítógép hiányában nem írtam, most meg idő hiányában nem fogok egyenlőre, csak bejelntkezem. :lol:

Mindenkinek így utólag is szép karácsonyt kívánok (de hát ez már elmúlt sajna).

Csak gyorsban. Jól vagyunk, Sacika jó kislány, nem mondom hogy csak eszik és alszik, de sztem nyugisabb baba mint Bendegúz volt. Jókat szopizik, szépen hízik eddig. Az egy szobában alvás simán megy, már anyuéknál is így aludtak, meg itthon is. Ha fel is ébred Bendegúz, csak felnéz, kér esetleg ő is inni, és alszik is tovább. Van hogy ő szól, hogy " Anya szól a Tesó!", amikor Saci nyekereg. :) Szerencsére Saci nem sír, csak nyekereg éjjel, ha felébred. :D
Persze van, hogy kiereszti a hangját, főleg nappal, ha megunja az ágyikójában a nézelődést, ezt Bendegúz elég nehezen viselte az elején, befogta a fülét is, de már szokja.
Amúgy tényleg annyira okos kis mókus, még ő szól nekem, hogy "Anya, ne hangoskodjál, mert felébred a Saci". Sőt ma ezt azzal cifrázta, hgy "Anya ne kiabáljál, mert felébred a Saci, és kiköpi a kaját.." :lol: Hogy ezt honnan szedte?

Most alszik mind a kettő, addig gyorsan teregetek.

Bocsánat, de visszaolvasni nem tudtam, így reagálni sem de majd igyekszem.

Meg lesznek majd új képek is persze.

Na, a kicsi felébredt és éhes úgy néz ki, megyek.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Timi!
Köszi! :D
Édes lehetett Fanni, ahogy bontogat!

Képek?

ayse

Sziasztok!

Először is Mindenkinek békés, boldog, egészségben és szeretetben gazdag új évet!!
Ki tudja jövök e még este, vagy "nagy buli" lesz nálunk a két gyerekkel.. :lol:

Ayse!
Nagyon szépek a családi képek és a karácsonyfátok is. Tényleg hasonlítanak a gyerkőcök. És Rád is!!
Bendegúz is ráhangolódott az angyalka témára, nálunk csilingelt amikor megjött, de mire beértünk a szobába, már huss elrepült.. csak otthagyta a szép karácsonyfát. Bendegúz meg csak bámulta, olyan édes fotók készültek róla, ahogy ott állt a fa előtt.

Most megyek kicsit pihizni, úgy néz ki összehangoltam a két gyerkőc délutáni alvását, már napok óta egyszerre alszanak, hurrá!!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Kép

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!Legyenek egészségesek és vidámak a babák és a felnőttek egyaránt!

Fanni ma se ment bölcsibe, mert az újév első percétől kezdve hasmenése van. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Délután viszem az orvoshoz, mert olyan büdös és undorító, h lehet, h székletminta vizsgálatot is fogok kérni.
Én pedig a szilveszter délelöttjét az ügyeleten töltöttem, mert reggel úgy ébredtem, hogy be van gyulladva a szemem.1000 Ft volt a vizitdíj! Teljesen kikeltem magamból!!!Ha életveszélyben lettem volna akkor nem kellett volna fizetnem.

Szóval ránk jár a rúd rendesen, mióta közösségbe járunk.Eddig jóformán azt se tudtuk mi a betegség.
Már 1 hónapja adok neki Cebiont meg Béres cseppet, pedig nem akartam ezt sem.Állítólag étvágy javító is-az egyik ügyeletes orvos mondta, h lehet, h kéne szednie mert nagyon vékony-ami nem igaz, csak próbáljuk egészségesen etetni.Na azt nagyjából sejtettem, h Fanni ettől se fog többet enni.

Márti, ügyes vagy az összehangolt alvással, nem semmi!
Mikor maradtál elöször egyedül a két gyerekkel?(Én emlékszem, hogy eléggé kétségbe voltam esve az első napon, mikor kettesben voltunk Fannival.)

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Tmi!
Még Laci is itthon van, úgyhogy nem maradtam velük még egyedül, de ami késik, ugye..Hétfőtől jön a mély víz, kíváncsi vagyok, hogy vesszük az akadályokat a pockokkal.

Válogattam pár képet, gyorsan feldobom. Van közte még karácsonyi, meg friss itthon készült.

Karácsonyfabámulás, és karácsonyi kiscsomag

Kép Kép Kép

Itthoniak
Agyonszeretget a nagytesóm

Kép

Fürüc után
Kép

Tesók
Kép Kép Kép

Saci séta után, alva és ébren

Kép Kép Kép

Anyával

Kép

Húú, jó sok lett, bocsika, de nem tudtam választani. :oops: :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Én is boldog új évet kívánok Nektek, sikerüljön minden úgy, ahogy szeretnétek!!!!!

Timi!
Jobbulást!

Márti!
Itt is szépek vagytok! :D

ayse

Húú, nagyon halódunk, merre vagytok?

Mi megvagyunk, de időm kevés, és este csak bezuhanok az ágyba, amíg tudok aludni.

Tényleg Réka, Borcsa hogy áll az éjszakai szopikkal, átalussza már az éjszakát? Én már alig váromn, pedig tudom hogy még messze van.

Na, eddig csak a kicsi volt ébren, most ébrredezik Bendegúz, megyek is.

Majd igyekszem még írni, ha lesz időm.

Manka!
Megjöttetek már?

Timi!
Hogy vagytok? Vizsgákkal hogy állsz?

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na, szóval.
Mi jól vagyunk, Saci szépen szopizik, és hízik is. Sajna még mindig van bennem bizonytalanság, hogy engedjek e neki, ha sír, és igény szerint szoptassam, vagy inkább próbáljam időre, valamiféle rendszer szerint. Talán inkább az utóbbi jön be nekem is, meg neki is, mert akkor nem tekereg, meg nyüglődik a pukikkal, csak eléggé ingadozik hogy mennyi tejem van, és ha kevesebb, akkor úgy érzem muszáj neki többször enni kicsit. De azért már van napirendünk, és az elmúlt napokban tök jól tudtuk is tartani.
Amúgy jó nagyokat eszik, most már elég rendszeresen megeszik 120at is, ha éppen mérem. Persze van hogy kevesebbet.
Az elmúlt napokban volt hogy kicsit sírósabb volt, de rájöttem hogy van egy hely ahol elég jól elvan szerencsére, és még el is alszik egyedül, a szopispárnába jól beágyazva. Biztos kényelmes neki, ahogy tartja körben és olyan mint egy kis fészek. Úgyhogy napközben néha így hagyom szendregni a kanapén, miközben bendegúzzal játszunk, így legalább nem sír. De nagyon szeret kézben lenni, csak az ugye nem a jó megoldás, mert akkor hogy lehet autózni, meg építeni, ugye?? :lol:
Délután meg együtt alszanak a szobájukban, és ez nagyon jó, mert így van egy kis időm.

Ma kimerészkedtünk sétálni, annyira szépen sütött a nap reggel. Ez volt az első sétám egyedül a gyerekekkkel, az új testvérfellépővel, ami szuperül bevált, Bendegúz nagyon élvezte az utazást. De a körülmények azok durván nehezítettek voltak, mindenhol jégpáncél, vagy jégkása, nem is tudom melyik volt a rosszabb. Viszont nagyon szépen sütött a nap, és jó volt a friss levegőn!
Amúgy mintha éreznék a gyerekek hogy ma vagyok először velük egyedül egész nap hármasban, kisangyalok voltak eddig. Saci evett és aludt, Bendegúz nem hisztizett..eddig.. na jó, csak egy kicsit, de rájöttem hogy jobban járok ha valamiféle kompromisszumot kötünk, ami mindkettőnknek jó.. Most meg sztem elaludt már ő is, és akkor együtt alszanak egy jót délután.
Mától rendelek kaját, így az elején könnyítésnek, hogy a főzés helyett Bendegúzzal tudjak többet foglalkozni. A mai egész finom volt, és Bendegúz is jóízűen ette szerencsére. Remélem beválik, és pár hétig heti 2-3 alkalommal rendelek, közben meg néha főzőcskézek is majd.

Bendegúz változatlanul szereti Sacit, és olyan aranyos mindig odamegy hozzá, és nézegeti a kezét, és mondja hogy "milyen pici mancsa van".. meg hogy " nem kell sírni Sacika, nincsen semmi baj" Olyan édes!
Viszont azért érzi, hogy már nem csak őkörülötte forog a világ, mert ma amikor mondtam, hogy most akkor Saci szopizik, addig játszál, azt mondta "Bendegúz is szopizik". Alig bírtam meggyőzni, hogy csak a kisbabák szopiznak, mi majd együtt ebédelünk finomat. Volt egy kis hiszti si, de azért elfogadta, de úgy megsajnáltam. Odacsücsült mellém, és közben végig simogattam, amíg Saci szopizott.
Hát ezeket a helyzeteket valahogyan kezelni kell, remélem szépen megtanulja majd, hogy a tesó még kisbaba, ő meg már kisfiú.

Húú, jó sokat írtam, el is küldöm gyorsan!
De tessék ám írni!!

Réka!
Hihetetlen, hogy Borcsa már 3 hónapos, kérünk fotókat!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jó estét!

Márti, szerintem remek ötlet, h rendelsz kaját, ez nagyban megkönnyíti az életeteket.
Hál istennek, h Bendegúz szereti Sacikát, annyira helyesek együtt! Mit helyesek, gyönyörűek.
Az, hogy van napirendetek gondolom Bendegúznak is jó, mert tényleg több idő juthat így rá.
Nálunk is kimerészkedtek az nemrég szült anyukák a térre a fini napsütésben.

Mi:
Hát a suli az ultra gáz, egész decemberben nem volt időm tanulni, csak egy dolgozatot tudtam leadni, meg ugye az informatika lett meg.
Szerdán kéne egyre bemenni, de arra megint nem tudok felkészülni, viszont a szombati EU-ra el fogok tudni menni.
15 creditet kéne összeszedni, h meglegyen a félév, de egyre jobban hajlok a halasztás felé.Tök sok és hulla fáradt vagyok és a szervezetem is jelzi, h egy kicsit kevesebbet kéne bevállalni.
Az a baj, h ezekkel a betegségekkel nagyon megszívtuk, mert ha a gyerek a bölcsiben lett volna, simán tudtam volna tanulni.De így, hogy én is megbetegedtem, plusz, hogy egész decemberben egyetlen egy nap nem volt, hogy itthon lett volna valaki Fannit szórakoztatni, és tudtam volna tanulni.
Alvásidő az felejtős, mert legjobb esetben is max két órát alszik.
Az esti elalvása az meg siralmas, mivel december első hetében eladtuk a rácsos ágyát és az újból meg kimászkál.De nem egyszerűen, leghamarabb este 10kor hajlandó elaludni, de van, hogy 11 kor is fent kukorékol.
És már mindent kipróbáltunk.Csak azt nem, h délután nem alszik.Az kéne még csak.
Volt olyan, h elaludtunk már és ő a sötét szobában kóválygott.Aztán volt olyan is, h egyszercsak felriadtam és ott feküdt összekuporodva a halacskás szönyegén.Elszorult a szívem.Valószínűleg elaludtunk már és nem hallottuk, h kimászott.
Most is magyaráz még.
Néha az segít, ha odafekszem mellé, de sokszor elzavar, h "anya menj vissza a saját ágyadba".Az apjával detto.

Ma végre volt bölcsi, megdícsérték, h gyönyörűen eszik egyedül és szólt, h pisilni kell és nem sírt, szóval jó napja volt.Bízom benne, h ha sikerül két hétig folyamatosan járni jól ki fog fáradni és elalszik korán.

Réka, Manka, Cristi, ha tudtok írjatok magatokról!

Ayse, mit szólt Lili, h újra elkezdődött a suli?

Végül egy tegnapelötti kép:
Kép

KépKép
tibicsoki75

Jajj de zép ez a Fannilány! :D:D:D
Timi nem irígyellek, ez nagyon nehéz lehet így!

Lili nem nagyon tudott mit szólni, mert péntekre mandulagyuszija lett. Már jobban van, ma kis mentünk. Viszont délután már tanulni kellett, mert nem maradhat le. Az "s" betűt tanultuk :D

Andris duma:
Tegnap mélyen a szemembe nézett és azt mondta:
- Én vagyok embej. Tudod!

ayse

Sziasztok!
Itt vagyok én is! Ágoston anyósomnál, Borcsa alszik.

Márti!
Ügyes vagy , hogy már van napirendetek, és hogy sikerült összehangolni a gyerekek alvását is. Én eddig egyikkel sem próbálkoztam. Eddig igény szerint szoptattam, de valószínűleg olyankor is próbáltam szoptatni, amikor nem is szeretett volna, így elég keveseket evett egyszerre és sírva fordult el a cicitől. Én azt hittem, hogy azért, mert nincs neki elég, pedig valószínűleg pont az elenkezője volt a baja, és egyáltalán nem is kellett volna neki. Elég sok idő kellett, míg rájöttem, hogy ez lehet a baja, még tápszert is irattam fel, amit persze nem fogadott el. Most próbálunk ráállni, hogy csak 3- 4 óránként eszik. Ha sikerül, akkor megpróbálom összehangolni az alvásukat is.
Éjszakai átalvás: Ágoston 14 hónaposan aludta át először, úgyhogy nem is számítottam most sem jobbra. De Borcsa lassan egy hónapja aludt este 11- től reggel 7- ig, és azóta is elég sokszor csinált hasonlókat. A rekordja este 9- től reggel 7- ig volt! az elmúlt egy hétben azért felkelt éjszaka egyszer, de egy 5- 10 perces szopi után simán alszik az ágyában tovább. Ma 1/2 5 -kor ébredt, és szopi után aludt tovább 8- ig.
Képeitek nagyon jók! Sacika milyen szép kislány! És szerintem nagyon hasonlít Bendegúzra.

Timi!
Hú, ez az esti elalvás tényleg elég nehéz! A legaktuálisabb időben írtad, ugyanis Ágoston a tegnap ebéd utáni alvása helyett ugrált az ágyában, ami aztán le is szakadt. Este a férjem vett is az ikeában ágyat, összeszerelte, és Ágoston abban aludt.Az első éjszaka jól sikerült, de szerintem csak azért mert végül ebéd után kimaradt az alvás. És megmondtuk neki, hogy amíg a hálózsákja rajta van nem jöhet ki az ágyból. Kíváncsi leszek a többi estére, de én inkább a délutáni alvásoktól tartok. Agostonnak kb. 3/4 óra míg elalszik, addig dumál az ágyában, de sokszor az is előfordult, hogy egyáltalán nem aludt, és 2 órát simán elvolt az ágyában. Most, hogy a rácsok már nem tartják vissza szerintem ki fog járkálni, ha másért nem, hogy bevigye az ágyába a játékait és azokkal játszon.
A sulit sajnálom, így tényleg nagyon nehéz lehet.
Fanni gyönyürű kislány! Mostanában amikor képet raksz róla mindig eszembe jut, hogy régen többször mondtad milyen kisfiús, most pedig igazi kislány!

Ayse!
Nekem csak most a karácsonyi képeken tűnt fel, hogy ennyire hasonlítanak a gyerekek. Nagyon szépek!
Andrisduma :lol: Nekem tegnap azt magyarázta Ágoston, hogy ő fiú.

Bizony Borcsa már három hónapos. Képzeljétek tegnaphoz egy hete vagy tízszer átfordult a hasáról a hátára. Azóta pihenteti a tudományát. De olyan kis ügyes! Rengeteget mosolyog, és nagyon nagy dumás. Jó sokat magyaráz. Kíváncsi vagyok, hogy ő is olyan későn kezd -e majd el beszélni, mint Ágoston. (Közben felébredt és most is mondja a magáét.) Ágoston különben mostanra szintén nagy dumás lett. Be nem áll a szája, egész nap beszél. A nyáron kezdte csak el a szavak első szótagját mondani, és olyan 3- 4 hónap alatt eljutott odáig, hogy mondatokban, ragozva beszél. Ez akkor volt a legszembetűnőbb, amikor kijöttem a kórházból.
Ágostonnal ellentétben Borcsának nem kellenek órák az elalváshoz, berakom cumival hasra az ágyába és rövid időn belül alszik.

Akartam még egy csomó mindent írni, de nem jut eszembe, hogy miket, és közben a kisasszony is az ölembe került. Ha még hagy kicsinyítekképeket és felrakom.

KépKép
KépKép
oréka

Ha minden igaz Ágoston az ágyában, de nem alszik még.

És akkor most gyorsan a képek!

Ágoston grimaszol ebéd közben:
Kép Kép Kép Kép

Hason fekvés: Kép Kép Kép Kép

Ágoston és a babái: Kép

Ayse, kérdezted, hogy szeretnénk -e majd következő babát. Én most elképzelhetetlennek tartom, hogy ne tartsak még ilyen pici babát a karomban. Szóval én nagyon szeretnék még, de egyelőre a kérdés nem aktuális.

KépKép
KépKép
oréka

Ismét itt. Ágoston rekordidő alatt elaludt! :D Úgy örülök. Azért persze nem bízom el magam.
Timi!
A délutáni alvás könnyen megy? Ha igen, hogy csináljátok?

KépKép
KépKép
oréka

Így alszikKép :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
oréka

Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Timi!
Tényleg nagyon szép kislány Fanni, én is pont azt akartam írni, amit Réka, hogy régebben tényleg kisfiús volt, most meg nagyon csajos. :D
Majd csak megszokja az új ágyikóját, nekünk mázlink van, Bendegúz nem mászkál ki, még ha nem is alszik el rögtön, inkább bent dumál az ágyában egy órát, meg persze engem hívogat. :lol:
Sulit sajnálom, azért még próbáld meg azt a vizsgát!
Én most már látom mennyire esélytelenül indultam, egy 3 óránként szopizó babával vizsgázni.. :shock: :shock: :lol: :?:

Réka!
Ágoston nagyon jópofa ahogy grimaszol, Borcsa meg nagyon sokat nőtt, nagyon helyes kis pofija van, éd még mindig hasonlítanak egymásra! Aranyosak a képek nagyon.
Ágoston alvópóza.. :lol: :lol:

Hát én ezért tartom jobbnak az időre szopit, legalábbis nagyjából, és ha az ember tényleg érzi, hogy kevesebb a tej, akkor persze engedményekkel, és gyakrabban. De tényleg jobban beválik, mert éhesebben vetik rá magukat a cicire és jóval intenzívebben szopiznak, ha eltelik az a közel 3 óra. Én sem tudom mindig miért sír, és az ember hajlamos azt gondolni, jaaj szegény biztosan éhes, aztán csak kézben akar lenni, vagy éppen nem tud pukizni. :roll:
Egyébként én a napirendet pont Bendegúz érdekében (meg persze a sajátoméban) alakítottam ilyen tudatosan, utálom ha szétfolyik a nap, és minden esetleges, így jobban lehet tervezni.
Úgyhogy most beálltunk arra, hogy Saci reggel 6-fél7 körül szopizik először, aztán visszaalszik, a mi ágyunkban a szopis párnán. Utána 9 körül eszik megint, délelőtt részben fent van, séta alatt meg alszik, aztán 12-fél1 szopi, utána nem alszik el rögtön, ébren van amíg mi is ebédelünk Bendegúzzal, hanem akkortájt amikor Bendegúz megy aludni fél2-2 körül. És együtt alszanak fél5-5ig. Saci fél 5körül szopizik, aztán általában fent van, vagy szendereg, ilyenkor kézben szeret lenni. 7kor fürdik, és utána kajál megint, és elnyűglődik amíg Bendegúzt is ágyba dugjuk, olyan 9-fél10ig. 10 körül még egyszer megszopiztatom, és ezután már alszik hajnali fél3 vagy fél4ig, akkor kajál és szunya tovább. Ha ez így marad nem panaszkodom, és persze jó lenne, ha ez a hajnali szépen lassan majd kinyúlna reggel 6ig.. :roll: :D

Az szuper hogy Borcsa már szinte átalussza az éjszakát.

Jópofa Ágoston ágya nagyon, jókat lehet benne hemperegni. Bendegúz iszonyúan ki tudja használni a teret a nagy ágyában, egész este mese alatt incereg fincereg, ide ül oda ül, elhever, mászkál, élvezi hogy van helye.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Réka!
Az a kép, ahol Borcsa nagyon koncentrál és "olvassa" a katicás könyvet, annyira édes! :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ezt muszáj azonnal megírnom:

Itt ülök a gép előtt,olvasok, közben Fanni felmászik mögém és közli:
-Ez a babanet. :D

Majd jövök később, még nem tudtam végigolvasni rendesen.

KépKép
tibicsoki75

Réka!
Nagyon szépek a gyerekeid! :D
Mindig megdöbbenek, hogy Ágoston mennyire nagyfiús, valahogy mindig nagyobbnak, fejlettebbnek, érettebbnek tűnik, mint az én kis makimajmom! :D
Borcsa mikor tanul meg beszélni? Hiszen máris tud! Csak még a magyar nyelv szabályait nem ismeri! :lol: Legalább is nekem mindig ez volt az érzésem a gyerekeim gögyögő korszakában. :wink: Nagyon valószínű, hogy hamar. :wink: Hű de ügyes, hogy máris átfordult! :shock:
De jó, hogy szeretnétek harmadik babaát! :D Én is szeretnék, mert én sem tudom elképzelni, hogy többé ne legyen egy ilyen csöppem, de a férjem nagyon nem akarja, úgyhogy lassan próbálom magam beleélni ebbe a helyzetbe.
Andris nem akarja mondani, hogy ő kisfiú. Eddig Cica Andris farka volt, egy ideje pedig teherautó. :shock: :lol:

Timi!
Kitartás a sulihoz! Szerintem jól csinálod, ez is haladás és előbb-utóbb a végére jutsz! (nekem ez sem ment volna :oops: )

Márti!
És ha nem adsz szopit Sacinak nem sír?
Mert az én gyerekeim olyan szinten üvöltöttek az előző szopi kezdete óta eltelt 2-3 óra múlva (Lili - Andris), hogy esélytelen volt ezt irányítani. Nálunk ők diktáltak.
Szerencsések vagytok! :wink:

ayse

Réka!Kedvenc képem Tőletek: Ágoston a babáival. :D
A katicás olvasó Borcsa is nagyon édes.
Még mindig hasonlítanak egymásra ők is!

Délutáni elalvás két esetben működik gyorsan:

1. minimum 1/2 2-2 óra van.
2. odafekszem mellé-így kb két perc, de szilveszterkor 50 mp volt a rekord.

Ha délben kezdem el altatni akkor esélyem sincs, simán elhúzza fél kettőig olyanokkal, h pisilni kell, inni kérek, sütit kérek, az nem jó, ami rajta van és társai.

Most szerencsére a bölcsiben, 1- re kell odamennem, mert bent is alszik és én addig ott várakozom, amíg fel nem ébred.Csak mivel rég volt már, hogy ott aludt, azt kérte a gondozónője, h menjek oda korábban, hátha felébred és nem tudja megvígasztalni.

Szoptatás:
Nálunk is az volt mint Andrisnál és Lilinél-ha nem kapott igény szerint, óriási üvöltés volt.Én emlékszem, hogy volt olyan nap, hogy csak délután tudtam rendesen lezuhanyozni.
Pedig sokkal jobb lett volna egyfajta napirend.

Márti, a Fanni se tud két pillanatig nyugton maradni az esti mese alatt.Ide-oda dobálja magát, rendezi az állatkáit stb.

Tegnap amúgy csoda történt mert fél tíz elött egy hang nélkül elaludt.Elénekeletm neki a szokásost és befordult.Mint ahogy születésétől kezdve csinálta.
Nagyon rossz, h megszoktuk, h Fincs jó alvó gyerek(eltekintve egy-két ébredős időszakától) és most itt küzdünk.
Ja az meg a másik, h lehet, h nem szereti az ágyát, de ez nem igazán érdekel, mert ő is eljött és ő válaszhatta ki, h mit vegyünk.
A másik szempont meg az volt, h ha jönnek a tesómék a gyerekek elférjenek és tudjanak együtt is aludni.Mellesleg mi is odatudunk mellé feküdni, kényelmesen.
A harmadik meg majd a helykihasználás, mert ez az ágy ha megfordítjuk akkor emeletes ágyként működik és alatta van egy csomó hely, amit vagy megtöltünk játékokkal, vagy kap egy vastag matracot és kuckó lesz vagy bunker vagy valami ilyesmi.

Teszek fel képet róla.Van még egy csillagos égboltos kupolája is, csak az nincs rajta a képen.

Kép Így alszik most, csak a feje a zárt résznél van és van hozzá leesésgátló.

Kép így meg majd ha 5-6 éves lesz

KépKép
tibicsoki75

.......és igen, tényleg úgy van ahogy írtátok, nagyon kislányos-végre! :D

.......és köszönjük a dícséreteket :D

KépKép
tibicsoki75

Timi!
Nagyon szuper az ágyikó!! Sztem biztos megszereti Fanni is. A távolabbi jövőben a mi egyetlen lehetséges megoldásunk is az emeletes ágy lesz nekik, ha már íróasztal is kell majd. Vagy egy nagyobb lakás..én nem tiltakoznék az ellen sem.. :roll: :lol:

Hogy ment a bölcsiben alvás?

Ayse!
Igazából azért ez valahol Saci igényeihez van ám alakítva ez a napirend, ha megnézed olyan 2 és fél- 3-3 és fél óránként kap szopit ő is, és valahogy szerencsésen beálltak ezek az időpontok, és ezt azóta is tartjuk. Ez azért jó, mert így tulajdonképpen éjjel csak egyszer ébred enni, fél 3-fél 4között valamikor, és aztán a következő az már szinte reggel, ma fél 7kor kajált újra. Ez nekem is sokkal jobb alvás szempontjából. Amúgy sztem ő közben nem is éhes, inkább csak kézben akar lenni, vagy nyűglődik, ha sír. De van olyan is, hogy tök sokáig elnézeget ébren főleg itt a szobában a kanapén, ha velünk együtt van. Amúgy úgy bekajál mindig, hogy nem is hinném hogy hamarabb megéhezne, van hogy 140et is szopizik, de a 100-120 az nagyon gyakran megvan. Ha belegondolsz, hogy napjában 7x kap enni, az rengeteg. De ha úgy érzem, hogy éhes, akkor hamarabb megszoptatom. Szval nem kínzom ám a gyereket.. :roll: :lol:

Képzeljétek tegnap este a férjem észlelte, hogy Bendegúznak kibújt a jobb alsó nagyőrlője. És a többi is nagyon duzzadt, én nem mertem ugyan bedugni az ujjam a szájába, de Laci hősiesen végigtapizta neki. Nem is harapta meg..De a jobb oldalit én is úgy láttam, amikor kitátotta a száját, hogy kint van legalábbis részben.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Még mindig alusznak! :D

Ma Bendegúz is bepróbálkozott a délutáni alvásnál, mondjuk valószínűleg nem volt elég fáradt, későn ébredt, és nem voltunk kint délelőtt, de aludni akkor is kell, hogy kibírjuk estig..mindketten. :lol: Vagy egy óra hosszat szövegelt, behívott, kért volna még az ebédből, amiből alig evett (szilvalekváros derelye) csak levest, és mondta hogy kér olyan "szilvás barátot" (mondtam neki hogy a derelye az a barátfüle). Nem kapott. Aztán hogy ne menjek ki. Kimentem. Aztán elkezdett kiabálni, miközben Saci már ott aludt édesdeden a másik ágyban (modnjuk elég jó a zajtűrése a kiscsajnak, még a sikoltozásra sem ébred fel, pedig Bendegúz néha előadja azt is max. hangerőn.) Akkor már nagyon mérges voltam, és barátságtalan. Aztán még egyszer bementem és megpuszikáltam, el is aludt utána. :roll: Szóval mindenhol vannak nehezebb napok. Pedig ő délben máskor tök hamar és simán elalszik.

Bendegúz mostanában mindig azt kérdezi, hogy " anya, van ott valaki?" és mutat a mi hálószobánkba. Meg "anya van ott valaki, a szekrényben" . És amikor mondom, hogy nincs ott senki, azt mondja, hogy "De van!". De nem félve, hanem inkább mint aki hülyéskedik. Nem tudom ezt honnan szedte. Most már egy hete mindennapi témánk ez. :roll: :?:

Meg néha úgy tud minket utasítgatni, hihetetlen. "Anya azonnal állj fel és táncoljál, és pörögjél és elszédüljél!" Ezt imádja amikor együtt pörgünk a szőnyegen, és aztán mire végetér a zene a kis zongoráján, le kell csüccsenni a földre, hogy hűű de elszédültem. Ez egyszer poén, de 15x egymásután már kicsit fárasztó..pláne mondjuk Sacival a kezemben.. :roll: :lol:

Leírok még egy ma reggeli Bendegúz dumát, amin behaltam. Ébredés után ül az ágyában, mindig ott vár engem, hogy menjek be. Azt mondja halálosan komolyan: "Anya, ott egy kis "fikusz" (ez a férjem elnevezése a takonykára), kidobtam" Erre én megkérdeztem, hogy "Igen? és hol volt ez a fikusz?" Válasz: " Az orromban, de kidobtam.." :lol:

És mostanában minden este énekelni kell, rengeteget, és csak utána jön a mese. Mostanában kedvence a Hull a pelyhes..kicsit fáziskésésben van, mert Mikulás előtt ezt a dalt utálta, de már tök jól tudja énekelni ő is. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!
Nálunk is megy a Hull a pelyhes! Januárban tanulta meg :lol:
Amikor este kérdezem, hogy mit meséljek, akkor mondja Andris:
- Téjapósat! :D
A verseket is szépen tudja már a könyvből. :D
Szerintem előtte még nem igazán fogták, mi ez, de az esemény revelációs hatással volt rájuk.

Gondolom, hogy nem kínzod Sacit, ezért írtam, hogy szerencsések vagytok. :wink: Van olyan baba, aki minden napirendépítési kísérletnek ellenáll. :roll: (Andris pl. nem nagyon szopott ennyit, Lili meg pláne nem, szerintem kicsi volt a gyomruk).

Andrisnak is kibújt az egyik nagyörlője, és egy másik is félig kinnt van. Gondoltam, hogy valaminek kellett bennt lennie, mert a bőre időnként minden indok nélkül csúnya, csakis a fogzásra foghattam. Tegnapelőtt bedugtam az ujjam az oroszlán szájába és szerencsére ki is tudtam húzni. :lol:

Aranyos Bendegúz dumája. :D A szekrényt nem azért kérdezi, mert valami mesében olyat látott, vagy álmodott? Nekem visszatérő rossz álmom volt gyerekkoromban, hogy megyünk ki a konyhába este, én megyek leghátul és egy szörny előbújik a szekrényből és engem magával visz. Huhh még most is kiráz a hideg...

Timi!
Tök jó az ágy! Ikea?

ayse

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, megpróbálok gyorsan írni, amíg Jack... nna már itt is van, és kurjongat, hogy "mandik". Mandik=játék
Már egész jól értjük a nyelvét, de egyre többet mond magyar és angol szavakat is, és ezeket is beleszövi a halandzsaszövegbe.
Anyát-apát továbbra sem hajlandó mondani, én vagyok "Zot" apa meg "Ák" :? .

Mennem kell, ma este kimenőm van :D :D , de majd jövök.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Na, ha még nem volt elég a nyavajákból itt egy újabb"csapás":

Fanni szemüveget fog kapni, ez már nagyon valószínű. :(
Nem azért vagyok elkeseredve, mert a szemüveg egy ótvar dolog, hanem mert előre sajnálom, hogyha csúfolni fogják.A másik meg az, hogy eddig csak ocsmány kereteket láttam, de kaptam már címet, ahol állítólag vannak jók.
Abba meg bele se merek gondolni, h az én erőszakos, makacs gyerekem hogy fogja megszeretni a szemüveget.Valószínűleg úgy, hogy ha az apjával mindketten egész este abban leszünk.

Úgy derült ki, hogy állandóan közelebbről nézte a tv-t, mesekönyvet, rajzolásnál szinte szántotta a papírt az orrával.Azt hittem csak rossz szokás, de mindenképp terveztem orvoshoz vinni, lévén hogy az apjának is meg nekem is van szemüvegem.(Csak mi mínuszosak vagyunk)
Aztán pár napja észrevettem, h a jobb szemével bandzsít vagy kancsalít nem tudom mi a jó szó.Ezek után láttam egy újjonnan készült képén, hogy iszonyatosan befelé állt a jobb szeme.
Elmentünk a Heim Pálba-na az egy külön sztori, hogy éppenhogy csak fogadtak, de ezzel nem untatok senkit-és ott sikerült egy nagyon aranyos, kedves dokinénit kifogni.Most már kiderítettem róla, hogy jó is a szakmájában.
Csinált szemfenékvizsgálatot és kiderült, h távollátó, úgyhogy kap majd egy pluszos szemüveget, de ahhoz még kell látásvizsgálatra mennünk-1 hónap múlva.
Hát nekem nincs sok kedvem ennyit várni, úgyhogy szerdára intéztem egy másik gyerekszemészhez illetve anyósomék péntekre ismét beiratták egy harmadik dokihoz.Ez ugyan nem tudom hogy fogja megvizsgálni, mert pupillatágítást kell végezni elötte 5 napig szemcseppel és mi már elkezdtük a szerdaihoz.
(Csak azért ez a felhajtás, mert annakidején kengyelbe akarták tenni a lábát, aztán kiderült, h semmi baja.3 orvosból kettő mondta, h semmi gond.)

De azért vannak jó dolgok is:

A bölcsit egyre jobban szereti, nincs baj Vele, szépen viselkedik, simán alszik, eszik rendesen, nem sír, megbarátkozott a Kriszti nénivel.
Leszokott a cumiról, hallani sem akar róla.
Kaptam ismét egy remek jegyet az egyik dolgozatra, és ma sikerült egy vizsgára is bemennem, ami remélem sikerült .
Már csak egy tárgyból kellene elmenni és akkor kezdhetem a köv. félévet.

Ayse, igen!

Szia Manka!
Ti hogy álltok a bölcsitémával?

Hullypelyhes: nálunk a Télapó itt van megy, de úgy, h "Télapó itt van, jég a szakálla, piros alma telizsák".
Kapott karácsonyra egy mikrofont, ami visszhangzik, na abba szokta beleénekelni.Gyönyörű.

KépKép
tibicsoki75

Télapó a lá Fanni :lol:
Sajnálom a szeminyőt. Próbáljátok nem tragikusan felfogni és akkor nem is lesz az!
Mért kell a pupillatágítás? Számítógépes szemvizsgálat nem jó?

Különben nekem is pluszos a szemem, akkor romlott el, amikor agyhártyagyulladásom volt nyolcévesen. Állandóan ellenőrizgették és bevallom, ezt a pupillatágítást nagyon utáltam!
Mondták, hogy majd idővel javulni fog. Az egyik tökéletes lett, a másik egy ideig jó volt, de ahogy örgszem, megint romlik :?

Ügyes vagy a vizsgákkal! :D

Engem nem untatnál a heimpálos sztorival.

Manka!
Szóval úgy jössz, mintha mennél! :lol:
És azt lehet tudni, hogy Jack miből képzi ezeket a szavakat? :roll:

Képzeljétek, Lili tegnap meg ma elolvasott egy könyvet. :shock: 70 oldal, jó sok képpel, de azért 4 elég hosszú mese van benne. :D

És egy kis Andrismondás.
A férjem vágta ma a haját. Persze minden vágásnál mondta, hogy JAJJ! Aztán ezt is:
- Meghajapott...Apu! :lol:

ayse

Andris ma reggel konstatálta, hogy csiripelnek a madarak:
- Madájok öjűnek! :D

ayse

Ayse!

Andrisduma édes!
Magától olvasta el Lili a mesekönyvet?Ő is választotta ki?

heimpálos sztori a kérésedre:
Mielött elindultam volna, megnéztem a neten hogy van a rendelés.
Fel is hívtam őket.Mondják, h C ép. 9-12-ig.Mondom nem lehetne ma délután menni, merthogy bölcsis és már így is sokat hiányzott a betegségek miatt.
Kérdezik mi a gond.Elmondtam.Jó menjünk, csak érjünk oda 3-1/2 4 között.(Egy szóval nem említették, h a délutáni rendelés az A épületben van, és hogy vigyek beutalót.)
Odaérünk 1/4 3-ra.1 ablak működik a felvételnél, óriási sor. Kb 20 perc sorbanállás, addig a gyerekem miután már megunta az ikeás hintalovat, végigtaperolta az összes kukát, majdnem bement a liftbe, ami akár el is indulhatott volna.
Bejelentkezünk, ott ugyan már jelezte a néni, h a C épületben nem lesz senki, de mivel nekem ezt mondták oda kértük magunkat.
Onnan persze vissza a felvételhez, és újra sorban állás az A ép.-es szemészethez.Persze már volt valami gond ezért a bejelentkezéssel, úgyhogy nem lett beírva a neve.
Már 1/2 4 volt mikor felérünk, elmondtam a gondomat a nővérnek, ő persze váltig állítja, hogy ilyet senki nem mondott, h csak úgy be lehet menni időpont nélkül.
Mondtam neki, h direkt betelefonáltam és el is mondtam mi a baj.
Erre megkérdezte a doktornőt, h fogad-e és szerencsére fogadott.Megcsinálta a szemfenék vizsgálatot és akkor mondta mi a helyzet.
Azt nem tudom, h miért nem elég a számítógépes vizsgálat.A fénytörést kell megnézni és ilyen kis gyerekeknél nem olyan egyszerű.
A pupillatágítás is gondolom ezért kell.Különben nem tudom mit érez,az biztos, h nagyon zavarja a fény.A ciniknek is be kell mindig cseppenteni utána.
Az így is nagy szemei még nagyobbnak tűnnek az óriási pupillákkal.Nagyon szép, de tényleg.:)

Igen, igyekszem nem tragikusan felfogni, de akinek eddig elmondtam azzal indított, h úristen..........Kivéve a szüleimet.
Egyébként abban bízok, hogy ha rendesen fog látni, akkor talán nyugodtabb lesz.

Tesóméknál kiderült, h kisfiút várnak.Tökre örül, mert azt is szeretett volna.

KépKép
tibicsoki75

Timi!
Ez tényleg jó nagy kálvária! :(
Olyan béna az információáramlás Magyarországon! :? :? :?
Azt szoktuk nézni pl., hogy ha egy külföldi bekeveredik Budapestre, nem fog eltalálni a neki megfelelő autópályáig. Nincs kitáblázva, vagy ha igen, akkor minibetűkkel írva, közvetlenül a lekynyarodás előtt. :shock:

Márti!
Hogy vagytok?

ayse

Ayse,

Így van ahogy írod.
Ráadásul én az a típus vagyok, aki mindig kifogja a leghosszabb sort és akivel mindig történik valami hasonló sztori.

Fanni kapott egy babát az apjától karácsonyra és Babucika babának nevezte el.Babucika baba olyan gondosan bekötve ül a kisbababkocsiban, hogy én se tudtam volna jobban becsatolni. :D

KépKép
tibicsoki75

Fanni :D. A lányokban igenis ott van az anyai ösztön! :wink:
Mondjuk Andris is szokott Apuka lenni :D Ringatja a maciját, berakja a babakocsiba, tologatja :D

Andris: hajjod ezt?
Én: Mit?
- Dajázs!
- Á nem, ilyenkor alszik a darázs, majd tavasszal felébred.
- És attoj zondojázik! :lol: :shock: :lol:

ayse

Rövidhajú Andris palacsintát süt :D

Kép

Kép

ayse

Sziasztok!
Még mi is élünk.....
Bár mostanában elég sokminden történt....
Leginkább az,hogy munkahelyet váltottam,kiléptem a kórházból,és asszem az egészségügyből is elegem van egy életre.......
Vasárnap kezdek az új munkahelyemen(Gastroyal),reggel 6-délutánfél 4 ig,és a péntek-szombatom szabad.Meg a fizetés is jobb egy hangyányit...... :wink:
Féléves vizsgákon túlvagyok.
A matek az katasztrófa lett, a többi nem volt nehéz....

Márti,Réka!
Tündériek a gyerkőcök!
Bendegúz és Ágoston is igazi pasi már!
Jah és Andrisról se feledkezzek meg! :D

Timi!

Nagyon tettszik az ágyikó!!!
Szegény Fannika....biztos megszokja majd valahogy..... :cry:
De most még korrigálható.
Bence hála az égnek jól van,nem beteges....(kopp-kopp-kopp)
A bölcsit imádja,bár néha vannak kisebb hisztik....de ami jó ,hogy kezd leszokni a pelusról:)

Ayse,Márti,Réka!
Egy indiszkrét kérdés...nálatok mi újság van a kukaccal?én próbálom óvatosan huzogatni Bencének a bőrt,de még csak félig lehet fölhúzni,nem teljesen........

Sajna mennem kell,szülői lesz a bölcsiben fél 5 től,és még haza kell hoznom előtte Bencust!
Igyekszem még írni valamikor a közeljövőben.
Puszi nektek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Cristi!
Gratula a vizsgákhoz, drukk az új melóhelyhez! :D

Andrisnak nem lehet semmennyit hátrahúzni. Mivel pisiléskor nem duzzad meg a bőr, látszik, hogy rendesen kifolyik a pisi és nem gyulladt, piros, így tudunk várni. A doktornénink sem sürget, ha lehet én elkerülném az egész műtéti hercehurcát, nagyon sok esetbenmagától rendeződik végül a dolog.
Ami viszont gond lehet, hogyha hátrarántják, hegesedve gyógyul, akkor már nem lehet annyira hátrahúzni és akkor elkezdődik egy ördögi kör. Szóval magyon örülök, hogy Andrissal nem tettek eddig ilyet!

ayse

Sziasztok!
Megvagyunk, csak volt közben egy nagyszülői megszállás, és nem volt időm írni. De már visszarázódtunk. :D
Most aludznak, legalábbis remélemmár Bendegúz is elaludt, ma nagyon élt, nem voltunk kint az eső miatt, és iylenkor annyira nehezen alszik el.

Timi!
Sajnálom a szemüveget, de tényleg úgy van ahogy Ayse írta, ez nem tragédia, később lehet hogy még jól is fog neki állni. És még jó, hogy kiderült most sztem.
Ügyes vagy a vizsgákkal!

Réka!
Megszokta Ágoston az új ágyikót? Nem mászkál ki belőle?

Manka!
Mikor lesz az a majd..amikor tényleg jössz és írsz? Tényleg most Pesten vagytok már tartósan? Síelni mikor mentek?

Krsizti!
Neked is gratula a viszgákhoz meg az új álláshoz is. Megértelek, hogy elhagyod az egészségügyet..
Bendegúznak kb félig lehet hátrahúzni, nem erőltetem én sem, és nem is próbálgatom túl rendszeresen, néha amikor eszembe jut.

Ayse!
De jól áll Andrisnak a rövid haj! A kisfiúk sokkal pasisabbak rövidebb hajjal sztem! Ügyes kiskukta! :D

Amúgy jól vagyunk, Saci majdnem 4 kiló (tegnap 3970 volt :D ), jó nagyokat kajál, és már egész sokat nézeget. Most kezdem úgy érezni, hogy mintha kevesebb lenne a tejem, remélem sikerül visszatornázni, hogy elég legyen neki, nincs kedvem tápszerrel bajlódni, olyan egyszerű ez a szoptatás. :roll: :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Hali!

Hát igen, már kezdünk megbarátkozni a szemüveggel.Most szerdán voltunk egy másik dokinéninél, elég erős szemcsije lesz egyik szeme 6,5 körül a másik 7 valamennyi.Még ez nem végleges, mert szűk pupilláknál is meg kell néznie, majd jan. 28.-án.Akkor derül ki minden.Az már biztos, h gyengék a szemizmai és ezért nem lát rendesen.Viszont az itt nagyon klassz keretek voltak, egy kis cuki okostojás volt az egyik lila szinűben-lehet, h ez marad neki. :D

Vizsgák: azért most szerdán volt egy gazd.töri amiből jó eséllyel indulok egy uv-re.És mivel nincs meg a mikro, matek, mert nem tudtam rájuk ténylegesen felkészülni,és nem is mentem el egyáltalán, ezért potom 13000 Ft/tantárgy felvehetem őket a következő félévben, úgyhogy tuti, h halasztok inkább 2000.- Ft-ért.Röhej.De legalább a többi vizsgám meglesz.

Szoptatás: Márti, biztosan ismered a laktoherb teát.Nem tudom szereted-e az ánizsos ízt.............nekem ez nagyon bevált.Felforraltam 1 liter vizet, bele 4-5 filtert és ezt iszogattam.
Meg jó sok tésztát ettem.

Egyébként hajrá Sacika, csak így tovább!!!

Cristi, Bence nagyon ügyes, h lassan nem kell pelus.Szerintem a bölcsi sokat nyom a dolgon.Adsz neki valamit, h nem beteges? (Én nyomatom a Cebiont a Béres-cseppel.)
Az meg, h jólérzi magát olyan megnyugtató a szülőnek.
Pont ma néztem, mióta jár Fanni, hízott 1,5 kg-t.Most 12,5 kg és 91 cm.
Hol találtad az állást?
Gratula a vizsgákhoz!

Andris nagyon helyes, és jöhetne hozzánk is palacsintát készíteni, mert nagyon szeretjük. :D

Megyek fürdetni.

KépKép
tibicsoki75

Bocs a hibákért, de végre új gépünk van és még szokni kell.

KépKép
tibicsoki75

:lol: :oops: :lol: Most van "az a majd" amikor jövök, és írok.
Újratelepítették a laptopunkat, tegnap este hozta vissza a Jack keresztapukája, de még hiányzik róla ezaz....

Most itt vagyunk Pesten, a síelni nemmegyünk, lemondtam, egy hét túl hosszú lett volna, főleg így Írország után, viszont jövő héten megyek Németországba kiállításra.

Timi, szerintem semvészes a szemüveg dolog, én már látom is Fannit a lelki szemeimmel helyes kis szemüveggel. A plusszost meg úgyis ki fogja nőni. A 6-7 szemcsin viszont meglepődtem,az tényleg erősnek tűnik... vagy csak a mínuszosnál számít erősnek a 6-7-es?

Bölcsivel sehogy sem állunk, elég béna vagyok ezügyben, szerintem megvárjuk az ovit.
Hú Fanni már majdnem utoléri Jacket súlyban, ő szerintem 13kg lehet, bár nemtudom biztosan :roll: .

Ayse, milyen helyes kiskuktád van :D . Jack is imád nekem "segíteni", habot ver, paníroz, vajaz...
Fogalmam sincs, hogy honnan jön a "zot és ák" elnevezés, de továbbra is ezeken a neveken futunk apával. Bezzeg a dédi ő dédi, és nem valami robotnév :lol: .

Márti, ügyesek vagytok a szopival, sokaknak segít a tea, Jacknek vizont fájt tőle a hasa (lactoherb, milusan, fitolac), és erre sajnos csak jó későn jöttem rá :evil: .

Biztos ami biztos ezt elküldöm, mert itt engem húznak-nyúznak, hogy "mandik".

Manka

manka7

Tényleg ügyes Bence a pelussal, nálunk ott porosodik a bili a mosdókagyló alatt, de még nem jött el az idő.
Fütyi ügyben ugyanaz, mint Ayse Andrisánál, én is és a gyerekorvosunk is azon a véleményen van, hogy ha nincs gond pisilésnél, akkor még hagyjuk.
Hú, micsoda nagy váltás, remélem szeretni fogod az új munkát.

Manka

manka7

Réka, mennyire hasonlít Borcsa Ágostonra, mégis lányos. Még mindig szereti Ágoston az ágyát?

Timi, nekekm is nagyon tetszik az ikeás galériaágy amit felraktál, főleg amióta láttam Barbiéknál, Náluk is szivacs van alul, és így emeletes ágyként szolgál.

Manka

manka7

Jacknek kint van már az alsó két nagyörlője egészen, a felső kettőből meg a tüskék.

NNa, megyünk fürödni, hajat is kellene mosni, de inkább megvárom vele a holnaputánt, amikor is apa nálunk is "meghajapja :lol: :lol: " a Jack haját.

Manka

manka7

Sziasztok!

Köszi lányok a "fütyitémás" tanácsokat...De én is úgy gondolom,hogy ha már félig fölhúzható,akkor nem lesz gond...én sem mindig húzgálom neki,csak néha amikor eszembe jut :)
Nem akarnám én sem hogy felszakadjon,de a "műtét" sem a szivemcsücske.

Timi!
Az egyik osztálytársam ott dolgozik 8 éve...ő ajánlotta,hogy van felvétel,érdeklődjek......
majd kiderül hogy "eszik" e vagy "isszák" :lol:
Nagyon nem távoli tőlem a dolog,dolgoztam már pékségben(bár az egészen más )meg büfében.
Majd kiderül......
Holnap lesz az első napom,gondoljatok rám!
Majd ahogy lesz időm,megírom hogy milyen a meló.
Mennem kell vásárolni,meg még ma vasalnom kell egy halom ruhát,stb....

Ahogy lesz időm,jövök

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Cristi, holnap azaz vasárnap?? Hétvégén is fogsz dolgozni??

Manka

manka7

Manka!

Vasárnap van kezdés,csütörtökig...péntek szombat szabad!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Az nem olyan vészes. Apa vigyáz majd Bencére vasárnap?

Manka

manka7

Apa itthon van vasárnap este 6ig...(éjszakás)de nem mindig...meg a mama itthon van,besegít.

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Jack legózik, úgyhogy addig töltök fel képeket, Írországban nem sokat fényképeztünk, inkább videókameráztunk.

Kép \"qwakbak\" etetés

Kép scoooooter

Manka

manka7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?