Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Babszika! Boldog Szülinapot Kívánok!!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bocs, Csajok! Lenyúltam a laptetőt. :oops:

Kép
hanna30

Jaj lányok úgy örülök, hogy nektek is tetszik a ruha :) :oops:

A bordó ruha nagyon extra és különleges lehet. Luca el tudom képzelni milyen jól mutathatott az egész család.

Nóri azért ha érdekel nézd meg ezt a weboldalt: www.feherszalon.hu itt vettem a ruhám, és nagyon jó áron vannak szép ruháik. Lehet, hogy ha találsz valamit érdemes érte feljönnöd Pestre.

Gabi: nagyon kitartó vagy csak így tovább gratulálok!

Sonny: sajnálom, hogy megjött. De akkor vajon miért késett ennyit? :shock:

Arikon, Krisz most direkt megnéztem az iwiwen az esküvői képeteket. Nagyon szépek voltatok. Arikon: én is kiengedve fogom hagyni a hajam. Krisz viszont neked nagyon jól állt a feltűzött. Nem akarod megnöveszteni a hajad?

Kép
Kép
mirci74

SziasztoK!

Azt kell mondanom, h engem jól beparáztattatok nászút ügyben :oops: Még jobb is, h nicns pénzünk rá, mert nem mernék egy társasággal sem szerveztetni, mert félnék.... :roll:

Köszönöm a köszöntést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonny!
:cry: De tudod: pár nap ás újból erőre kapsz!!!! :wink:

Nóri!
nekem is küldj képet!!!!!!!!!!!!!

Mirci!
gondoltam, h ezt a rucit nézted ki!!!! Valahogy sejtettem. Nagyon szép!
én is tennék fel képet, de sajna nem tudok. mert az enyém Gyulán van, a szalonban pihizik és vár rám.... :?
Amikor elmentem kiválasztani, az anyukámmal voltam és nem vittünk fényképezőt. Így utólag bánom, de ..... bocsi!!!!! :roll:

babszika

JA és Babszikám így az utolsók között, de azért én is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mirci74

Babszi csak nem ismersz engem? :shock: Vagy ránézésre ez illett hozzám?

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok még nem jártam ebben a topikban de lehet hogy tudtok segíteni nekem ? iker tehességem van május 31 re vagyok kiírva ma voltam uh és az egyik babánál echodens beleket találtak holnap megyek magzatvízvételre .Tud valaki valamit erröl az echodens belekről mert a neten nem írnak semmit:(
tibu

Szia Tibu!
A Várandóság/Ikres topikban szerintem jobban segítenek. :wink:

Kép
hanna30

Húúú, Nóri ezek szörnyűűű képek...olyan fókuszba illős! :twisted: :D Viszont a hely, a víz gyönyörű, elhiszem, h. feledtette a többit.
Szerencsére a mi szállásunk nagyon szép volt, pont amilyen a prospektusban volt.

Mirci,
csodaszép ruhát választottál! Az iwiw-es fotódat elnézve pont illik hozzád, szép nőis! Biztos gyönyörű leszel!

Babszi,
Már nagyon kíváncsi vagyok a Tiédre is! :wink:

Tibu,
sajnos nem tudom, h. ez mit jelenthet! De biztos, h. nem komoly baj! Drukkolok Neked, ne izguljál!
Vendég

Mirci!
a fene sem tudja. végignéztem őket és.... erre tippeltem. meg még egy volt, amire azt mondtam, h talán az tetszhet neked is. :wink:
Köszi a köszöntést neked is!!!!!!

Arikon!
azért ne kövezz meg, ha csak az esküvő után látsz fotót róla :roll: :oops:

Képzeljétek!
Bálintom még nicns itthon. 1/2 5kor elment és még semmi..... sosem volt olyan, h nem tudtunk ünnepelni.... :cry:
és sajnos már a virágról is le kell mondanom (pedig olyan virágcsokrokat kapok mindig tőle, h eláll a lélegzetem)
de nem a virág hiányzik... hanem ő.... beszélni sem tudtunk,c sak é percet, emrt már keresték azonnal :cry:

babszika

Kép

Ez ugyan egy képeslap, de pont ilyen volt a kilátásunk a szobából.
Vendég

Babszika,
biztos mindjárt megjön Bálintod, ne izgulj! A fenébe ezt a sok melót!! :evil:
Vendég

jujj, már írni sem tudok...... :oops: :oops: :oops:

Arikon!
ez aztán a kilátás!!!!

babszika

Köszi Babszi!
Most már megyek alukálni, de Te nyugodj meg, mert Bálintod biztos bármelyik pillanatban betoppanhat! :wink:
Vendég

Köszi, de még el sem indult :?
az előbb hívtam és kinyomott..... szegény, halálra dolgozza magát....

ráadásul mindig felhív, ha elindul....

neked legyen szép éjszakád!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Képzeljétek!
a feri boldog szülinapot kívánt :shock: :D
ezek szerint biztos szeret :lol: :lol: :lol:

no, jó éjt!

babszika

Sziasztok!

Mennyit írtatok!

Babszika :D

Boldog Szülinapot!

Én több mint 5 év után szántam rá magam az esküvőre, de aztán annyira élveztem az élőkészületeket és az esküvőt is. És miután összeházasodtunk olyan fura érzés lett úrrá rajtam, egy elmondhatatlan, láthatatlan kapocs, ami még közelebb hozott minket. Én egyébként nem voltam házasságpárti, de nagyon megváltozott a véleményem. Egy szó, mint száz élvezd ki ezt az időt, mert egy nő életének egyik legszebb időszaka, szerintem.Barátnőm mondta, hogy "ragyogj és légy igazán boldog, mert csak egyszer lehetsz királylány." Hát tégy te is így! Élvezd ki minden percét! :D

Picuranyu :D
Mi is több, mint 2 évig jártunk jegyben, mert valahogy a jegyesség rendben volt, de az esküvő....... brrrr. De aztán egyszer gondoltam egyet és azt mondtam, hogy mehetünk, így bejelentkeztünk egy másfél hónappal későbbi időpontra, hát volt mit szervezni. Tény hogy nagyon szűk családi körben tartottuk és nem volt annyira időigényes, mint egy 100-200 fős esküvő, bár a meghívókat leszámítva a kis esküvőnél is meg kell szervezni minden apróságot ugyanúgy, mint egy kicsinél. :D

Mirci :D
Nekem is echrü színű ruhám volt. Echrü vagy ekrü? Hogy kell ezt leírni?

Sonny :D
Sajnálom pirit! :(
Próbálj meg előre nézni!

"az élet utat tör magának"
dera

Jó reggelt!

Babszi,
igy utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok neked!!!
sirkici

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket.

Arikon!
Bálint 1/2 2kor jött haza...... :shock:

Dera!
Köszi a tanácsot. Egyenlőre élvezem :wink: Remélem, így is marad. :)

babszika

Babszi, Mirci:mail ment!
Vendég

Sziasztok lányok, de jó sokat írtatok :)

Babszika: Bálintod biztos kárpótol majd a tegnapiért! Ne szomorkodj!

Mirci: csodaszép ruci, az enyém is csipkés volt és szintén abroncs nélküli :) De jó nektek! :wink:

Judit
Kép
sonny

Mirci: fogalmam sincs mi történt ebben a hónapban, és a mellem még mindig fáj :( Tök elegem van :(
De azért ma már próbálom nem annyira sajnálni magam...
Végülis a csiga is szépen kúszik előre a vonalzómon... csak hát olyan lassú jószág

Judit
Kép
sonny

Babszi,
Jesszus! :( Nagyon szomorú voltál? De bizti bepótoljátok! :wink:

Sziiiaaa Nóri! :D
Vendég

Na helló Arikon...akkor mostmár dolgozol nagyon, mi? :roll:
Este lecsúsztam rólatok, pedig gép előtt voltam...jajj, annyira jó ez a futópad, mindne nap futkostunkeddig.ma meg megyünk infrakabinba! :D
Vendég

Babszika: mi Görögországban voltunk idén (mármint 2007-ben), és valami csodálatos volt. Görögország gyönyörű, tudom ajánlani. Igaz, nem szállodában szálltunk meg, de gyönyörű volt minden, és árban sem volt drágább sokkal, mint 1 hét a Balcsin. Szóval, ha nászút, én visszamennék oda. :)

Sonny: Sajnálom. :(

Dera: mi már 5 éve "járunk jegyben". :) Sokáig húztam, ugye?
Vendég

Gabi-Gabi-Gabi:olyan ritkán jössz!!! :cry: :cry: :cry:
És akkor ne is beszéljünk róluk: Mercure, Pötty, Andi...csajok, mi van veletek?Biennek van egyedül igazolása....
Vendég

Sziasztok,

Nóri: válasz ment.

Dera: nem tudom, hogy kell írni, de talán magyarosan ekrü

Tényleg! Hol vagytok lányok? Pöttye, Zsu, Andi, és a többiek.......Bien azért te is benézhetznél néha.

Kép
Kép
mirci74

Nóri: Tényleg jó a futópad? Érzed, hogy hatásos? Már régóta filózok énis egy futópad vételen. Neked milyen van mágnesfékes?
Valaki azt mondta csak azt szabad venni.
Mostmár neked van tapasztalatod milyen használni?
Naponta mennyit futsz rajta?
na jó sok kérdést tettem fel.
De komolyan érdekel hisz ha jó elhatároztam veszek én is.
Itt punnyadni nem jó de kimenni futni ilyen időben nem jó. tavasszal azért mert esetleg esik az eső. Igy nincs időhöz kötve a futás. Na meg az izületeket sem teszi tönkre nem úgy mint a beton. Viszont a futás a legjobban szálkásító sport.
Szóval várom, hogy írj.

Kép
csucsu05

Amúgy én a képek láttán Nóri azt hiszem sirva fakadtam volna. Azért a Neckermannról többet gondoltam.
Anyósék már 5-éve mindig velük utaznak. Nekik jó tapasztalataik voltak vagy csak nagyon kifogták. Viszont szerintem a legdrágább utazási iroda. Mi tavaly Olaszországba mentünk és az első iroda volt amit megnéztünk. KB 30% drágább volt hanem több mint a többi.
A neckermannál a busz lett volna annyi mint a másik utazási irodánál a repülőjegy.
Örület!

Na ennyit a "csodás" képekről.

Kép
csucsu05

Nóri,én is kérek igazolást....vagyok,olvasok,de nem mindig van időm vagy kedvem reagálni.Tudod,ha ki akar jönni belőlem,úgyis kijön,és írok!Mint ahogy most is.
Pláne a babás dolgokhoz...... :roll:

Elképesztőek a képek.Én nem is tudom mit csináltam volna,Én anno Jorgos-szal voltam,és én azt kaptam,ami a katalógusban van,nincs rossz tapasztalatom.

Babszikám,Bálint hogyhogy ilyen sokáig nyomta???? :shock:
vedresandi

Csucsu:egyik nap mentünk Formentorba a kilátóhoz és a szakadékban egy busz volt...sárga, Neckermenn-os felirattal....jajj, szegény embert még az ág is húzza...brrrr, szerencsére nem volt komolyabb sérülés sem.
Futópad:hát én nem tudom milyen a mágnes fékes... :shock: Dobok maj egy képet róla, ha érdekel.Nagyon rendesek voltak, pár nap alatt megjött, előtte telefonáltak.Én régebben rendszeresen futottam, volt hogy kint az erdőbe, de mivel allergiás vagyok, ez nem ment...így konditerembe jártam.Csak mostanság valahogy nincs kedveem meg időm rá, így egyszerűbb.Közben nézem a fókuszt vagy valami filmet, sokkal jobb.Nem kell elmenni, várni, tusolni, hazamenni és a terembérlet drága!Ez a gép pedig fél év múlva visszahozza az árát.Illetve kiszámoltuk, hogy végülis mióta leraktuk a cigit, abból a pénzből ezt vettük.
Össze lehet csukni valamennyire...szóval nem kellett nagyon átrendezni a 60 nm-es kétszobás pecót.És még a szomszédok sem szóltak.(4.-en lakunk)
Az alaprpogramok 30 percesek és vannak 50 meg 60 percesek is.Nem monoton, mert vagy a sebesség, vagy a dőlésszög változik.Átlagban a 30 percesek 280-380 kalóriát égetnek, mert közben mutatja azut is, meg a pulzust.
Mondjuk egy hete sincs meg, úgyhogy eredmény még nincs, de tapasztalatból mondom, hogy nálam a futás a legjobb fogyiszer.És a spinning. :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Lányok, megszült a barátnőm Vörösbegy..napok óta tudósító vagyok..ha akartok szépet látni:

http://fioka.freeblog.hu
:))))))))))))))))))
Vendég

Nóri: Igen nálam is a futás vált be mint fogyi. Anno 20kg-ot fogytam vele 3-4hónap alatt. és akkor voltam a legszálkásabb. Mondjuk akkor futni jártam ki a szabadba de a sok kutya nem igazán szeretett. Viszont amit még tehetsz , hogy folpackkal a kényes területet betekered. Én anno úgy futottam igaz csörögtem zörögtem de csak mentek le a kilók.
A mágnesfékesek általában drágábbak és állitólag könyebb rajta futni. De végülis én úgy vagyok vele, hogy nembiztos, hogy jobb ha könyebb a futás.
Mennyiért vetted ha nem titok és hol? Neten rendelted? Az jó mert akkor házhoz is hozzák.
Képet kérünk igen.
Azt hiszem beújítok egy futópadot kedvet kaptam tőled:)

Most úgyis kicsit rossz paszban vagyok a babát elhalasztjuk tavaszig. addig legalább fogyok.

Kép
csucsu05

Csucsu:170.000,-
Vendég

Nóri: akkor ez nem alap gép az biztos. De nagyon szupinak látszik az biztos. Hazajön a férjem meg is mutatom neki.

Pöttye: Gratulálok a barátnődnek. Meg is sirattam a kommenteket meg a képeket.

Kép
csucsu05

Csucsu:ha egy héten elmész 3x konditerembe, az 3000 forint, egy hónapban az 12000,-....szóval ez meg ha minden jól megy 5 évig jó lesz és bőven megtérül.Megadom priviben a címet, hogy honnan rendeltük, ha tetszik a férjednek. :wink:

Andi:igazolás megadva és nem is vagy öreg! :wink: 8)
Vendég

Nóri,
ez a futópad nagyon szupi! Akkor már csak kitartást kívánok Nektek! Én még mindig taposógépet szeretnék venni, a barátnőmnek is van és állati alakot varázsolt neki. Főleg a problémásabb részeket dolgoztatja. Fenék, comb! Mondjuk én elsődlegesen izmosítani szeretném, na nem mintha pettyhütt lennék :D de a korral... :lol: :lol: Aztán Férjecskének sem ártana...fogyni. Bár én így is imádom, de az egészsége miatt 10-15 kg-tól meg kéne szabadulnia.

Pöttye,
innen is gratulálok a Barátnődnek! Még nem néztem meg a blogot, na de majd most! :wink:

Csucsu,
Hogy-hogy elnapoltátok a baba-témát?
Vendég

arikon:privi ment
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatom a fórumot egy ideje. Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a babavárás gondjaival. Erőt adtok a kitartáshoz. Már nagyon padlón voltam az elmúlt hónapokban. 4 éve tervezzük a babát. Juliusban futottunk neki újra, eddig sikertelenül :( Nehéz időszakon vagyok túl ( ha túl vagyok rajta)....38 éves múltam és nincs gyermekem. Minden vágyam az anyaság. Alapból optimista ember vagyok, de mostanában nehéz. CSak a lovaim tudják feldobni a mindennapjaim.

Tetszik, hogy így pörögtök. Remélem ez az év sok boldogságot tartogat mindannyiunknak.

Üdv Boo
booo
Őrbottyán

Boo: remélem mihamarabb összejön a baba nálatok. Akivel egy szobában voltam a lányom születésekor az a csaj 41éves volt és első babája volt, Neki is akkor jött össze. Szóval ne add fel és jön a baba!!!:)

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!

Írtam neked a másik topicban is, érdekelne a hirdetésed!
És mi van a babaprojekttel?!
Vendég

T. mária: igen most olvastam írtam is vissza neked. Megvan még .

Arikon: Most egy kicsit zűrös az időszak és ilyen lelki hátérrel nem jön össze ugyse. Na meg áruljuk a háazt pont emiat a lelki ok miatt ami egy szóval anyós.
Szóval az anyós pokolá teszi az életünket. Az elöző baba ami októberban ment el az is miatta ment el. Szemben laknak velünk és irigyek ránk de ez rosszindulattal párosítva. Odaáig fajult, hogy orditozás lett a vége szörnyű volt aztán közölték, hogy takarodjunk na aznap éjjel elkezdtem vérezni és a végeredményt tudjátok. Na azóta áruljuk a házat és mivel ilyen nyomasztó ez a helyzet elnapoltuk. Ha elköltözünk akkor nyugodt körülmények között jöhet a baba.

Kép
csucsu05

sziasztok!

Csucsu!
Én is írtam neked.
Sajnálom. hogy zűrös a kapcsolatod a "kedves mamával".
Ezt a kört mi is lefutottuk 7 évvel ezelőtt.
nálink ez annyira eldurvul, hogy a kisebbik gyerekemet 2 hónapos korától nem látták 2 évig...

Mára már rendeződött.
Nem hiszem, hogy szeretnek, de elfogadtak olyannak, amilyen vagyok.
Nem volt sajnos egyszerű.
Vendég

T. mária: a zűrös szó enyhe szó. Még a fiát is kitagadta. Az unokáját sem látta pedig 10lépéssel szemben laknak. Nem baj elköltözünk aztán pukkadjanak meg.

Kép
csucsu05

Hali csajok!
Vagyok, csak sok a meló.
Babszi,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Fogytam 1kg-ot. :)

Booo, biztosan sikerülni fog a baba!!!!!!!

csucsu, folpack jó ötlet, kipróbálom. Bár így is 2 pólóban bicajozok a lámpa alatt, hagy égjen a zsír!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Boo:üdv köztünk, gyere sűrűn hozzánk, jó itt a hangulat, néha eltereljük a gondolatainkat egyéb témával, így könnyebb. :roll:

Gabika:ügyi vagy nagyon!!!Kitartás, meglesz itt az eredmény!

Csucsu:remélem hamar el tudjátok adni a házat...a családi drámákból nekem is van tapasztalatom, de nem az anyósjelöltemmel, vele nagyon jó a kapocs szerencsére. :roll:
Vendég

Nóri: Tetszett a férjemnek a futópad. Azt mondta látszik, hogy nagyon jó míbőségű. Légszi küld el a címet ahol vetted. Megigérte a párom, hogy veszünk egyet . lehet nem ebben a hónapban ez a január szörnyű de utána igen.
És akkor a szlogen ezentúl:

1. Csak szex és más semmi
2. És ég a zsír :)

Nóri a jobbik esett ha az anyóssal jó a kapacsolat. Senki nem tud úgy kitólni az emberrel mint egy anyós.
Akkor te nagyon szerencsés vagy :)
Igaz eddig mi is puszipajtások voltunk. Aztán itthon lett nyugdíjas és jó dolgában nem tud mit tenni. Meghülyült szerintünk. Mondjuk a sogornőm irigysége is benne van a dologban és lehet ő uszitja.

Kép
csucsu05

Csucs:este előkotrom a számláját és megírom! :wink:
A jelszó oké, égjen a zsír!(update norbi most vigyoroghat azzal a tenyérbemászó képével... 8) )
Én tényleg szerencsés vagyok velük, imádnak és reméljük ez így is marad.Lassan jobban szeretnék az unokát, mint mi...Mondjuk ebben az a csel, hogy az "elődömet" ki nem állhatták finoman szólva, így nem csoda, hogy ennyire oda vannak értem.(állítólag kisebb bulit csaptak, mikor csak annyi kiderült anno, hogy a fiuk összejött egy másik lánnyal...és még akkor nem is láttak!)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Boo!
Üdv közöttünk és ne keseredj el, inkább gyere minél gyakrabban, itt majd felturbózunk lelkileg, és akkor jönni fog a babó is. Ez tuti!
Így elsőre küldök Neked pozitív enerdzsiket, azért én vagyok a felelős, hisz nálam mindig van tartalék! :wink: :D Amúgy vizsgálatokon voltál már?

Csucsu,
ez szörnyű! Hogy lehet valaki ilyen goni? :evil: Nincs lelkiismeretfurdalása, amiért miatta elment a baba!? Normális nagyik inkább segítenek amiben csak tudnak, és nem idegelik az embert...

Gabi,
csak úgy olvadnak rólad a kilók!! Nagyon ügyi vagy!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?