Halló sziasztok, én is itt, csak tunya voltam írni!
Holnap megyünk oltásra, kicsit be vagyok ijedve, úúgy sajnálom szegénykémet, biztos zokon fogja venni. Kettőt is kap, mert pneumococcus ellen is szeretném beoltatni!
Ági látom te nagy szakértője vagy babakocsiknak,
nem semmi!!! Én kaptam anyósoméktól graco kocsit, szeretem is, de irtó nagy (aligalig fér be a liftbe), nehéz: három lépcsőt le-fel kell cipelneam a kapubejáratban) ,és most hogy ilyen
eljárósak lettünk, a kocsi csomagtartóját teljesen kitölti.
Gondolkoztam azon, hogy eladom, és nézek másikat.. a tied nagyon jól néz ki!!! Ez mennyire csukható össze (a hordozó nélküli rész?) VAjon gyártanak még ilyet?
Zsófi egészségesen fejlődik, hurrá, csak így tovább!
Bogen, látom hasonló elveket vallasz mint én (cumit kivéve): megpróbálom minél kevésbé rászoktatni Andrist, hogy kézben legyen. sajnos gyakran igényli, főleg délután, amikor nyűgösebb. Te mivel foglalod le? Mellette vagy sokat és beszélgettek? És ha sír, hagyod? (mert ugye néha mást is muszáj csinálni)
Andris már 6 kg, nekem sem szabadna cipelnem elvileg (3x műtötték a gerincemet), szóval azt csinálom, hogy amig jó neki hogy az ölemben ücsörög, addig benne vagyok délutánonként a játékben, de ha annyiranyűgös hogy ott is tekereg, akkor irány a kiságy)... szeretnék még idősebb koromban is lépést tartani vele, (velük: egy fiútesót el tudnék képzelni) sportolni meg kirándulni, ha nem lesz addigra gerincem nem sokat ér majd az anyjával, nem?
Mesélek még a szilveszterről, Andris a teraszon elaludt, hagy írni:
szóval Füreden voltunk, egy panzióban, és szerencsére anyósomék meg anyukámék is el tudtak jönni. Sétáltunk nagyokat, csoadszép tiszta hó volt minden, 30-án borkostolón voltunk a hegyen, fűtött fahát, Andris az emeleten aludt, szilveszter este meg felváltva vigyáztak a gyermekemre... Jó dolgom van, mert minden nagyszülőre bátran rábízom a gyerkőcöt, jó kicsit másképp állnak hozzá, dehát anyámnál feljődik a szókincse (és nincs felvéve), anyósoméknál meg járkálás közben visszaszerzi az ősbizalmat
Hú nagyon hosszú lettem már, sziasztok!!!