sziasztok!
Na végre ide jutok, bocsánat, hogy ritkán jövök.
Próbáltam nagyjából visszaolvasgatni.
alvás: nálunk 2 hónapja nincs napközbeni, délben elég hisztis is emiatt már, de simán kibírja estig.
mindent bevetettem és nem aludt.Nem tudok mit tenni.
Este viszont 8-tól reggel 8-ig egyhuzamban, ébredések nincsenek, kb. 2x ha előfordult eddig.Ebben szerencsések vagyunk, mert ugye Lívi 2 hónapos kora óta átaludta végig az éjszakákat.
viszont nálunk evéssel vannak óriási gondok, mert a két 3dl tej reggel este ami biztos és ezenkívűl alig eszik, egy egy kanál főzelék, néha lecsúszik egy banán, virsli.
Nagyon rossz evő és ennek ellenére hatalmas, kicsit aggaszt azért a dolog, mert ugye nem alszik és egész nap pörög ezerrel, honnan van akkor energiája????
És még egy rossz szokás van nálunk, rengeteget iszik viszont és sajnos nem vizet, bár nem is cukoros löttyöket hanem a dobozos (amin csap van) 100%-os nektárokból.
De tényleg idegesít ez a dolog már, remélem nincs valami gond......szerintetek???
Lehet, hogy lelki????Vagy csak mert stresszelek és érzi????
Mit tegyek?
Amúgy minden ok, a szobatisztaság még folyamatban de már sokszor szól, de pl. tegnap 4x bepisilt simán.
Ti hogy álltok vele???
Majd keresek újabb fotót róla, ha megtaláltam felteszem.
Viszont Lívinek a duma az nagyon megy, nem hazudok de fetrengünk tőle és kb. 10 mondókát, versikét tud fejből meg neki a puzzle játékok mennek nagyon, hát szűz baba ugye:)))))
Viszont lusta kiscsaj, mármint ami a hosszú gyaloglásokat illeti, amúgy is óvatos kisgyerek, baleset sok nincs nálunk(lekopogom).
De olyan érdekes, mert ő picinek is ilyen volt.szóval már akkor úgy megvannak a különbségek köztük, nem???
Viszont most már sokkal jobb az anyaság, ugye én pici korában nem igen tudtam mit tenni sokszor, amikor sírt mert nem lehetett ringatni, sem megvigasztalni, egyébként ez ma is így van, ha kiakad hagyni kell, semmi sem segít....
De most már a kis barátom is egyben és nagyon élvezem a gyereknevelést, sokkal sokkal türelmesebb is lettem vele, ennek angyon örülök.
Bár nálunk továbbra is azért szigorúbb nevelés van, mint ált. a mai gyerekeknél.
Nincs is hiszti, meg követelőzés stb.
Rácsapni nem szoktam, én sajnos inkább a hangfelemelős anyuka típus vagyok, tudom nem jó de ilyen vok.
De iygekszem egyre jobban megtanulni a türelmet, és ebben angyon segít a lányom is
Ti milyenek vagytok a nevelésben???
Na jól fletettem egy körkérdést megint:)
Puszi szép napot Csajok!