Sziasztok!
Málna
Köszönöm a köszöntést
Hát nekünk sikerült összeszedni a hányós-fosós virust
Csüt. délután Dani inditotta a sort, igy nem mentem suliba sem pénteken. Majd vmikor pótolom... Szóval déli ébredés után lett rosszul, egész du. hányt. Aztán estére szereztünk daedalonetta kupot (mindenkinek ajánlom, nagyon jó), onnantól mint akit elvágtak. Este már kakaót akart inni
Lilit haza sem hoztuk anyósoméktól, igy azt gondoltuk, h ennyivel megusztuk. Hát nem! Szombat estére először apa lett rosszul, szerencsére egy hányással, egy hasmenéssel meguszta. Szegény Lili volt a legbetegebb, este 1/2 11-től reggel 3/4 6-ig hányt (az utolsó két alkalom kivételével fél óránként
)
Egész éjjel virrasztottam mellette, totál kivoltam. Az én gyomrom is görcsben volt, de egy másnap délelőtti lightos hasmarssal megusztam a dolgot. Aztán egy teljesen tünetmentes nap után tegnap mindkettőnek ment a hasa 3-szor
Ma egyenlőre semmi, remélem igy is marad, mert holnap Pestre megyünk. Diétát tartjuk, Normaflore-t nyomatom nekik, többet nem tehetek.
Mint irtam, holnap Pestre megyünk (munka ügyben
, de bővebben majd ha sikerül) +ha már ugyis menni kell, akkor viszem a gyerekeket is, cipőket kéne nekik venni. Apának is kell, mert a sportcipője teljesen szétment, na és egy kis ruhatár frissités is jól jönne
Mondjuk nem tudom mennyit fognak birni a gyerkőcök, na és apa, ő uuuuutál vásárolni, pláne, ha a gyerekek is velünk vannak
Gabiék most jól vannak, a multkor Krisztián is beteg volt, rota virus
Szerencsére a család többi tagja nem kapta el...
Hoppá
Mi van veletek? Gyere és mesélj Gergőről! Milyen anyának lenni?
Többiek!
Ti is gyertek néha beszélgetni