Ti is (Te is) nagyon hiányoztatok!
Egyáltalán nem okoztál csalódást, a szertartás attól még csodálatos lesz, mindegy, h. hol mondjátok ki az IGEN-t! A szerelem a fontos és az, h. mások előtt is kinyilvánítjátok! Nagyon sok múlik az anyakönyvvezetőn, hál'Istennek nálunk Ő is nagyon szépen beszélt. Úgyh. ha templomi nem lett volna akkor is ilyen borzongatósan gondolnék (gondolok) vissza. Én már ott bőgtem, persze csak óvatosan; vigyáztam a sminkemre.
Az abronccsal egyetértek! Nekem az volt, és megbántam. De ha a csaj normálisan varrta volna fel a szoknyámat, nem lett volna egy szenvedés. Bár nekem csak kicsi abroncs volt, de kilógott, imitt-amott!
Egy tanács: Többször próbáljátok meg a ruhát, az esküvő előtt 3 nappal is és NE kapkodjatok!! Sajnos én siettem, gyorsan beleugrottam, és nem néztem át! Ennek az lett a következménye, h. nem vettem észre, h. kilóg az abroncs és a felső szűűűűk volt. Pedig nem vagyok egy erős testalkat, de úgy beszabta a csaj, h. alig kaptam benne levegőt. Szerencsére, tudtunk rajta engedni, de azért nem volt az a kényelmes viselet. Ennek ellenére IMÁDTAM!!
Majd teszek fel képet az iwiw-re amin az egész ruhám látszik.
Örülök, h. tetszik a hajam, Anyum csinálta (fodrász mint már írtam korábban).
A neckermannal kapcsolatos dolgok érdekelnének engem. Mi már harmadszor utaztunk velük és előtte minden oké volt. Végülis most is kárpótoltak. De azért kíváncsi vagyok, mert nyáron velük szeretnénk utazni...