sziasztok!
cas, örülök, hogy cicigondok megoldódtak!:)
nagy a korkülönbség nálatok??:) nálam a nagy 6-7-8 évnél kezdődik, a 2-3 kicsit riasztó, najó, a kettőnél kevesebb nagyon nagyon riasztó.
de én mindig is szerettem a könnyebbik végén megfogni a dolgokat, nem véletlenül lett két fiam között 8,5 év. most viszont véletlenül lesz 3, de nem baj, azért már öregszem én is, mégse 40 évesen kell szülni, már így is öreglánynak számítok a 35 évemmel, legalábbis terhesség szempontjából.
kórházzal kapcsolatban köszi a hírt!:)
meli, biliügyben 2 gyerek ellenére is teljesen béna vagyok...
nagyobbikam másfél évesen lett nappalra szobatiszta, 2 évesen éjjelre, de hogy hogyan???:) fogalmam sincs. szerintem mert anyám pont nyár lévén szépen leszoktatta a pelusról, minden bokrot körbepisilt vele a fiam a kertben.
és hát nagyfiam mindig is olyan kis komoly, érett gyerek volt.
a kicsi március végén lesz 3 éves és még nem szobatiszta, de hogy hogyan???:) na ezt se tudom.
vagyis lusta vagyok nagyon, ez lehet az oka, ha kis energiát belefeccölnék biztosan lekerülne a pelus, főleg, hogy amint pisil leveteti, zavarja, így aztán lassan annyi pelenkát használunk, mint újszülött korában.
remélem nyáron leszokik a pelusról végleg, túlságosan nem izgatom magam, érettségizni már biztos nem pelenkában fog menni.
engem iszonyatosan riaszt, hogy most, télen a balesetes ruhákat csereberéljem, a nyarat már elbaltáztuk, majd legközelebb.
de ha kislányodnak igénye van a bilire akkor hajrá , csak szerintem semmi kényszer, csak lazán, mindig megkérdezni akar-e bilizni, aztán majd lesz belőle valami, nem?:)
tényleg nem tudom, csak egyvalamit tudok, semmi kényszert vagy erőltetést nem tartok jónak, amúgy majdcsak alakulnak a dolgok.
na nem sokat segítettem. én vagyok az az anyuka, aki ezekkel a dolgokkal pont nem foglalkozik.
más miatt úgyis aggódom eleget.
pénteken voltunk 4d uh-on, kislánykánk már 720 g, szép hosszú combokkal, és eszméletlen kerek, buci arcocskával.
))))) jókat mulatunk rajta, kisebbik fiam is kismalac képpel született, mondjuk 4,2 kg volt, szóval husi mindenütt volt rajta bőven.