Dimet!
Vagy a foga vagy front.
Front valószínű, mert délután aludtam és az nekem csak csapadékos időjárás esetén szokott sikerülni.
Kavics!
Olyan rettentő sok háj van rajtad, h. mélyen megértem, ha rettegsz az elhízástól! Én a helyedben holnaptól fogyókúráznék!
Szép poci na! Én is ilyet szerettem volna az egyből dinnye helyett, de ma már bármilyennel kiegyeznék.
(Sajnos a jelenlegi erősen hajaz a tiédre, csak éppen gyűrött és nincs bélelve pocaklakóval.
)
Lafi!
Gergő 4-5 óránként evett, amikor 3 óránként kellett volna; 5-ször, amikor még 7-szer kellett volna; majd 3-szor, amikor még 5-ször kellett volna. Mostanában sikerült egy egész kivit beépíteni uzsonnaként.
Viszont 2-kor benyelt két kisebb csirke felsőcombot, barnarizzsel és majonézzel. Vacsira meg húsos tésztát, kb. zóna adagot.
Nem gömböc, de kezd pofazacskója lenni. Egyébként lemozog mindent.
Ma megint elővettem az Ergót, mert tegnap a letakarítatlan utakon csak hosszas anyázásokkal tudtam eltolni a kocsit. Hát még mindig jó!
Az tény, h. hegymászást már nem vállalnék be vele, meg távgyaloglást sem, mert 11,5 kiló, az 11,5 kiló, de így városon belül teljesen megfelel. Ma a ded is kifejezetten élvezte, végre kilát a vállam fölött (bár egyes embertársaimnak még így sem tűnt fel, h. nem egy hátizsákot cipelek, hanem egy gyereket és talán ne nekem kelljen kitérnem a letisztított részről a jégre, mert ő siet!
), a Coopban már ismerik, nem lepődnek meg a Hát Izsákomon (egyébként Hiszt Izsák
), ő meg vigyorog és zsinatol.
Csak arra kell vigyázni, pláne ilyenkor télen, h. ha hirtelen fordul vmi érdekes után, akkor ekkora súly mellett már meg tudja bontani az ember egyensúlyi helyzetét, szóval nem ajánlatos zsebretett kézzel közlekedni!
De jó volt.
Igaz a hazatérés (fel a 4.-re) felért egy kisebb aerobikedzéssel, dehát asszem nem árt!
Lehet, h. rendszeresítem a dolgot.
Csak így téliruhástul nem túl egyszerű felvenni a dedet, állandóan fennakadt a kabátjának az alja, de majd begyakoroljuk.