Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, csak nagy vonalakban tudtam visszaolvasni, most is gyorsan írok, és megyek játszani Melissával, míg Maya alszik...
egyébként ma először történt meg, hogy nem eszik-alszik napközben, hanem viszonylag sokat volt ébren...remélem éjjel viszont kicsit jobban alszik majd, eddig 2,5 óránként ébredt, (pelenkázás, etetés, szeretgetés) kb. 1 óra, így nagyon részletekben tudunk csak aludni, de nem panaszkodom, nagyon boldog vagyok
ma már elővettük mi is a pihenőszéket ( ugyanolyan, mint Hannácskáé
) ugye ilyen pici korban is lehet már használni??
(mert Maya nagyon szereti, és nincs szívem az ágyában hagyni, mikor ébren van és nyöszörög)
tejcsi: nekem sajnos nagyon kevés volt a tejem mindegyik gyereknél (valószínű, hogy kevés a tejmirigyem, és nehezen is ürül
) ezért már tápszer recepttel jöttünk haza a H-ból...
(Milupa Aptamil HA prev-et írt fel a telkis doktornő)
de hozott a Párom egy Medela elektromos mellszívót, azzal kifejem a tejet (napi 2x tudom, mert nem termelődik több), így napi 3x anyatejet kap Mayácska üvegből...
iszom a szopis teát literszám, és homeós bogyókat is szedek, amit tudok megteszek, de nem akarok kikészülni idegileg, mint anno. Melissánál (akkor még az a kevés is elapadt
)
cicire azért nem teszem Mayát, mert teljesen kirágja (sajnos befelé forduló bimbóm van, így helyesen mellre tenni is szinte lehetetlen)
a H-ból már sebes cicikkel jöttem haza, mert szegény olyan erővel szívta, de nem jött belőle semmi
ezért nem is kísérletezem, mert olyan nehezen ürül, fejéssel is 1 óra alatt hozok össze egy-egy adagot (már 100ml-t eszik alkalmanként), így sosem lakna jól szegény baba...szóval ez van.
Melissa: teljesen visszafejlődött szegénykém, egy kétéves gyerek szintjén van kb.
süketnek tetteti magát, és kijelentette, hogy amíg fel nem nő a kistesó, Ő bizony süket lesz...tegnap megkérdezte, hogy "akkor is szeretsz, ha süket vagyok??" mondtam: igen, erre Ő : "akkor megnyugodtam"
ezenkívül: köhög, de DIREKT, hogy felhívja magára a figyelmet
Karácsonykor beteg volt, azóta egy csomó köptetőt, calcimuscot stb. bevetettünk vele, már el kellett volna múlnia...és a gyerekorvos is megvizsgálta szerdán, mikor kijött a Picihez, azt mondta, semmi baja...szóval nehéz vele, de igyekszünk türelmesek és megértőek lenni, de nagyon nehéz, sok energiát igényel...
szegényt úgy sajnálom, karikásak a szemei, alig eszik (még annyit sem, mint eddig), korábban kel reggel, mint eddig stb.
még nem viszem a jövő héten sem oviba, úgyis itt lesz anyukám is segíteni, hadd nyugodjon meg szegény, hogy semmi nem változott, ugyanúgy szeretjük...
az a baj, hogy nagyon elkényeztettük, körülötte forgott a világ, és most nehezen viseli a kis betolakodót...de azért igyekszik szeretni a babát, puszilgatja, és mondja, hogy szereti
Mandula!
Azért nem kaptam több EDA-t, mert gyakorlatilag a kitolási szakaszban voltam, a méhszáj eltűnt, bár még a fejecske magasan volt
szerintem Mese pont olyan, amilyennek lennie kell
Icus!
Anna is tökéletes, egyáltalán nem duci, pocak meg minden babának van ennyi idősen
már 16. hetes vagy??
Isten bizony, irigyellek...nekem olyan csodálatos volt ez a várandósságom, (a legszebb az összes közül) , és a szülésem is a legszebb volt, mégha a leghosszabb is...olyan lüke vagyok, ma azon bőgtem, hogy milyen kár, hogy vége, és nem élem át többször, én az utolsó percig nem sürgettem az időt most...
Patrikot nehéz lenne rávennem, hogy tegyen fel képet (most is gépezik
) de majd én teszek...
Melcsikém!
nagyon jók a képeitek, Emese nagyon tetszik, ahogy babázik...és Luku is már milyen nagyfiú
Judit!
Te nem szomorkodtál Robika után, hogy többet nem lesz ilyen kisbabád??
(én nem bánnám, ha most kicsit megállna az idő, sőt már terhesen megállhatott volna...)
Móni!
Babaúszáson én is gondolkodtam, különösen azért, mert Melissának "víziszonya" van, nem szeretném, ha Maya is ilyen lenne( bár Melissánk elég nehéz eset szinte minden téren)...
sajnos nálunk Győrben csak egy helyen van babaúszás, és nem hallottam róla jókat ( mármint a helyről) ezért nem fogunk járni, viszont Alsópáhokon a Kolping Hotelben lesz az idén is "babaúszó tábor" (5 napos) kértem is tőlük ajánlatot április 20-25 re, akkor már Maya is mehet, mert 3 hós kortól van, meglátjuk, mit szól hozzá
engem a babamasszázs is nagyon érdekel...
Zsibima!
De jó, hogy Te is itt vagy!!! Maradj velünk!
köszönöm a kedves szavakat
Alziza!
Aranyos vagy, hogy Te is benéztél, köszönöm szépen!!
Lányok, Mindenkinek mégegyszer is köszönöm a gratulációkat!!!
puszi,