Sziasztok!
Geri, Te nagyon ráérsz!!! Merre járunk, merre járunk??!! Jövünk amikor csak tudunk!!!
Holnap megyünk ortopédiára, de Pankamama már úgyis diagnosztizált nekünk egy tök normális csípőt, tehát nem lesz gond. A háromhónapos oltást is holnap kapja Kitti baba, két hetes csúszásban vagyunk. Szegénykém, már előre sajnálom. Ahogy magamat ismerem, biztos sírni fogok én is.
Madárka! Ki fogom próbálni az éjszakai ébredésnél amit írtál, de nálunk szerintem nem fog bevállni. Több oka is van pl. látom rajta, hogy szopizni akar, mozog keze lába, mint egy félőrült úgy kapálódzik, a szája óriásira tátva mint egy madárfiókának, és krákog (biztos jele a szopási szándéknak) abban a pillanatban mozdulatlan lesz, amint elkezd cicizni. Ezenkívül mostanában elég meleg van éjszaka, így aztán lehet, hogy szomjas ezért ébred fel, én pedig más folyadékot nem adok neki, csak ami a ciciből jön. Hozzáteszem, hogy én is a mai napig úgy fekszem le aludni, hogy egy pohár vizet magam mellé készítek, és ha éjjel felébredek mindig iszom is, a nagylányom szintén, úgyhogy ha a kicsi is szomjas esetleg, hát akkor mit lehet tenni? Szegénykémen csak én tudok segíteni... De azért megpróbáljuk.
A tejteremlésnek valóban jót tesz a dolog. Egyébként erről jutott eszembe, hogy mostanában már nem lesz reggelre csupa tejcsi az ágy, mégha Kitti átalussza is az éjszakát.
Eddig még nem vettem észre, hogy a szél hatással lenne Kittire, de mostantól figyelni fogom.
Az ültetéssel kapcsolatban én is megnyugodtam, babám is szereti ezt a pozíciót, de féltem, hogy rossz neki.
Kitti mostanában a kezét nagyon nézegeti, játszik vele, a tárgyakért nyúl, és meg is fogja őket, van egy jó kis csörgőnk amit könnyen meg tud fogni, a hasára teszem, megfogja és játszik vele. Az oldalára fordul, de tovább nem. Eléggé különbözik a két lányom fejlődési üteme (a nagy "ügyesebb" volt). Mindkét lányzó "normális", de azért érdekes a hasonlítgatás.
Geri! Az én tapasztalatom a borsólevesről, hogy semmi problémát nem okoz. Nálunk. Ettől függetlenül lehet, hogy a Te babádat puffasztja. Na most aztán sokat segítettem
Már hulla fáradt vagyok.
Na még annyit, hogy Kitti egy vékony hosszú ujjú hálózsákban alszik, már kombidresszt sem adok alá, és még nem döntöttem el, hogy befogom-e takarni. Én most itt melltartóban és bugyiban ülök, és egyáltalán nem fázom. Sőt, eléggé melegem van. Dehát ő mégis egy pici baba. Ma éjjel valszeg ezért nem alszom, mert betakarom kitakarom...
Na megyek is. Jó éjszakát
Kati
ui: Madárka ma már nem, de mostanában fogok írni neked emilt. Az én címem egyébként elvileg működik, ha a nevemre klikkelsz.