etetőszék: nemrég vettük. Dönthető, összecsukható, levehető-dupla tálcás, biztonsági övvel ellátott, de csak 2 kereke van. Én is gurulósat akartam, de nekünk azt mondta az eladó, hogy olyat már nem is lehet kapni, ez valami eu-s előírás. (?) Igaz, olyat már hallottam hogy hátrafelé felborult a gyerek az etetőszékkel, de azért sztem a guruló praktikus. Főleg nálunk, ahol össze van csukva és a bárpult mellé van behelyezve. Etetésnél meg csak odahúzom az asztalhoz. Elég nagy helyet foglal és nem kell hogy mindig az asztalnál legyen.
A tálcákat levettem róla, mert én nem férek tőle oda a gyerekhez..
.
Dönthetőség: na ez egy érdekes dolog, mert ez úgy dönthető, hogy a feneke alatti rész is dől a háttámlával együtt. Így gyak. ugyanabban a szögben ül, csak eldöntve, így nem rogy meg annyira a gyerkőc ha még nem tud ülni. Volt olyan etetőszék is, amelyiknél csak a háttámla dőlt, de abban vagy nem volt öv, vagy nem volt összecsukható. Ez kicsire összecsukható, vagyis a magassága is állítható és fal mellé is tehető összehajtva.
Ikeásat nem ismerem, nálunk nincs sajna IKEA. A Sparban nézegettem kb. 9ezer ft-ért volt, de féltem hogy befaragunk vele és nem volt dönthető. Ez Top Rider, nem egy ismert márka a miénk, de sztem nem volt olyan rossz vétel.
Persze vannak egyéb extrák is pl. az etetőszék egyben hinta is, alul háló, fejszűkítő betét stb., de ezért nem adtunk még +10ezret..
Csakegy!
Lilla is hatalmasat nőtt. Ő sem csecsemős ám, kész nőci lett!
Ella!
Jaj de zabálnivaló Miron!
Lafi!
Boldog névnapot kívánok utólag is!
Bettica!
Szépek a téli fotók!
Dimet!
Gratulálok Zsuzsi forgásához!
rólunk: Domi jó sokat alszik. Már gondoltam arra is, hogy vérszegény, de nem akarom vérvételre vinni, mert a sok alváson kívül semmi nem utal erre.
Tegnap napközben akárhányszor betettem az ágyba, rögtön elaludt. Este 7től reggel 3/4 10ig aludt. Felnőttkímélő.
Elkezdtett sztrájkolni az üveges főzelékek ellen. Vagy a saját főztöm kell neki, azt bevágja pl. húslevest, vagy tejbegrízt/pudingot. Uzsonnára szívesen megeszi a főzit, ebédre kevésbé. Tegnap banánnal-kivivel turmixoltam össze a főzeléket, nagy sikert aratott nála.
Szerencsére semmire sem allergiás, pedig már sok mindent kapott.