Sziasztok!
húh, de régen tudtam jönni, és olvasni, hogy mi van veletek! Főleg Sheila-ra és Hablatyra gondoltam sokat a távolból, de hát év vége, és a másik meg, hogy már monitorundorom volt estére mindig :S
Sheila: atya ég, neked aztán "kijutott a "kedves" anyósból"! uhh...áá, nem kímélnek téged mostanság /a nyelj és tűrj témában én a másikoldalom vagyok
csak olyan kuuva szar kiharcolni
/, remélem már kicsit azért jobb a hangulatod! léleksimit küldök
jaj, ez a PIC-el riogatni, ehh, nekem erről az a véleményem, hogy aki sima állami kórházban szül, ahol nincsen szintén PIC akkor az is hüle és kockáztatja a babája és a saját életét? na nemmá! BP. sem maradt olyan ej de sok PIC-es kórház a bezárások után. szóval ez nálam szintén az irigy vagyok, de nem tudok máshol bántani, mint itt, akkor hajrá tipikus esete. huha, nagyon drukkolok, így utólag is
hűha! GRATULÁLOK! Maya de szép kislány lett! szép paraméterei vannak! remélem mindketten jól vagytok!
mona: köszi a mellszívó infót! /hogy adnak a H-ban,
én is rászoktam erre a rövidítésre, tőletek szedtem
/ bár még mindig dilemmázom, hogy mi legyen, vegyek vagy ne előre, vagy majd kiderül, stb. Gratula Dani első fogacskájához
áá, ez a sírós kép, ez haláli
mikulás? ó, sejtem mennyire nem hiányzott
/én is bambán nézek a hugomra, ha mondja most nem aktuális neki a nemi élet
/
hablaty: remélem a te kedélyed is már pozitív oldalom van azért
mit hímzel? géppel vagy kézzel? örülök, hogy már alakul a babaszoba, és már kicsit többet mozoghatsz
és a szexnek ki ne örülne
táska téma: úhh, én még csak gondolatban rámolok bele, de tuti venni kell valami ló méretűt, mert nem fogok elférni, pedig még nem is vettem tena betétet, meg hálós bugyit stb. szóval azt sem tudom azok majd mekkora helyet foglalnak el.
macmam: plüss viziló? de édes
jan. 2.-án megyünk a dokihoz, remélem nem felejtem el megkérdezni az őssejtről, bár már egyszer kérdeztem, de sebaj
kicsit szétesős a néni
hümm, homeos bogyó! köszi az infót, már egés kis listám van, hogy mit kell beszerezni, és lassan el is kezdhetem, mert hiánycikk egy rakás dolog! :O barátnőm most szült Győrben és postán küldtem el neki az egyik homeos szert, mert csak BP. volt. szuper nem? felírtam én is a számodat
á, a képek szuperek, a dédisen jót nevettem, nagyanyám is így alszik
szopipárna: hát nekem kb. a 6. héttől van, és imádom! főleg, hogy nem tudtam hason aludni /előtte volt egy lábműtétem is/ és csak hason szeretek, áá, hogy hiányzik. szipp-szipp
és este kb. olyan áhitattal ölelgetem, hogy ihaj, igaz jó sok töltőanyagot kellett kivenni, mire bejátszottam a nekem megfelelő mennyiséget, meg eleinte furcsa volt, hogy zizeg
peni: uh, HPV gyanús vagy? nekem vettek le még egy kenetet HPV tipizálásra a biztonság kedvéért. hű van szűrőközpont? majd beszámolsz róla? érdekel. jé, ez az oltás nem olyan, hogy 3 részből áll, és 26 éves kor előtt le kell mennie a 3 adagnak? /én azt hittem lecsúsztam róla/ 60 cm volt a fiad?! :O uha!
anyatigriseződés: hát én amikor felkötöztünk a nagy főőővárosba akkor kicsit elvesztem, nem voltam magabiztos stb. és az élet is olyan társakat adott mellém, hogy a folyamat az csak lefelé haladt stb. szóval totál nyúl lette, de amióta Borsó itt rugdos a pocakban megugrott a magabiztosságindexem? vagy nem is tudom minek nevezzem. bár azt is hozzá kell tenni, hogy a férjem mellett megint a régi önmagam lettem, de most extrábban ugrom mindenre, ami a személyes intim szférámba úgy érzem behatol, és néha még én is meglepődöm magamon, hogy a nyugdíjas banyát elküldöm a francba, kiharcolom az igazam a boltban és hasonlók.
jud: jól vagytok?
jaj, de tündér volt a kisfiad! még be is takargatott
ó csajok, teljesen kivagyok attól, amiket írtok, de komolyan, én nem értem, hogy mit nem lehet azon megérteni, hogy kell, mert a doki azt mondta, hát nem ezért kapta a diplomáját? :S iszonyat nagy mákom van a családommal, ilyenkor mindig ez az első gondolatom. igaz néha kicsit tehernek érzem, hogy vattában tartanak, de ez még mindig jobb, mint amiket írtok. eddig a várandósság alatt 1x ért nagy stress, de azt a pocakfájást nem is kívánom mégegyszer, szóval, amikor olvasom, hogy miket írtok nehezen találok szavakat, ami tényleg vigasz lehet /mert ugye én nem voltam hasonló helyzetben/ és mindig azon szurkolok, hogy minél előbb változzon a helyzet Nálatok!
jankica: a homeós gyerekorvos csak a füles gondokra jó vagy más kórságra is? vagy még csak a fül gonddal jártatok nála
zeldácska: Gratulálok! mi a Telkibe úgy mentünk anno, hogy meddőségi vizsgálatokra magánba és tb-s kórházakba kellett járni, és hát az állapotok... ha megtehetitek, akkor szerintem nem kérdés, és a legjobb, hogy úgy hozzá lehet szokni a színvonalhoz
rólunk: Máté nagyon aktív, imádja, ha az apja mesét olvas neki
a dudor jár kél a pocakon, hát az a nap fénypontja
jan.3.-án megyünk 4d-re megint, már úgy várom! még a szobája kap egy réteg festéket, jó lassan lesz készen, de január közepén érkezik a bútorkája is, szóval azért nem olyan vészes a helyzet, már varrtam neki ágyneműt is, most függönyt varrok még, szinte mindene megvan már, lepedő kell, meg pelus meg popsitörlő stb. de a ruhácskák megvannak, olyan jó pakolászni őket
még mosva nincsenek