Meme,
nem rossz, két esküvő, méghozzá közeli rokoné!
Biztos nagyon jó lesz, bár az is biztos, hogy fárasztó. Minekünk is van még egy meghívásunk, 30-ára, két barátunk házasodik össze. Mivel az Pesten lesz (ill. Budán), ha még egyben leszünk, akkor elmegyek, de a kocsi csomagtartójában biztos benne lesz a kórházi cucc. (Akkor már nyugodtan ugrálhatok, mivel már 38 hetes leszek.
)
Vera,
az én kispapim sem egy vásárlós típus, pedig eddig csak egyszer voltam vele, egyszer meg apámmal. Mikor mondom neki, hogy kéne már menni vásárolni, hogy minden meglegyen, mindig megkapom, hogy olyan túlbuzgó vagyok, miért akarok állandóan vásárolni. Állandóan... (eddig ugye 2x)
Örülök, hogy a hasad visszament
, én is rögtön megnéztem, hogy odafér-e a tenyerem, de szerencsére nem.
Anita,
megértjük, hogy nincs időd, mi is leszünk ilyen helyzetben.
Azért, ha ráérsz, tájékoztass, hogy mi van veletek!
Judit,
én megkértem anyut, hogy az elején jöjjön el segíteni, úgy, hogy nem alszik itt, de segít a háztartásban, így csak a kicsire kell figyelnem, és segíthet még a felmerülő kérdésekben. Anyóst biztos nem hívnám el (ez szomorú, de sajnos nem igazán jövünk ki egymással), de hát persze anyósa válogatja. Én anyukámnak bármikor megmondhatom a véleményemet, elfogadja, legfeljebb nem értünk egyet, anyóssal nem lehet ezt csinálni, mert megsértődik (valahogy még nem vette észre, hogy már nem vagyok gyerek).
Szerintem nyugodtam mondd meg nekik, hogy egyelőre úgy gondolod, hogy szeretnéd megpróbálni egyedül (azaz kispapival
), hogy egymáshoz szokjatok, de tartsd fenn azt a lehetőséget, hogy esetleg mégsem bírod, és akkor elmenjen valamelyikük segíteni. Anyuék anno úgy csinálták, hogy anyu anyukája volt egy hétig, aztán apu anyukája egy hétig, akit hazaküldtek, mert megkérték, hogy mit ne tegyen, és mégis azt tette (most mindegy, hogy mit), de aztán rájöttek, hogy még mindig kéne segítség, és visszahívták (persze akkor már ő is figyelt, hogy tiszteletben tartsa a kérésüket a babával, azaz velem
kapcsolatban).
Olyan egyedül vagyok, pedig nem csak pizzát, hanem még sajtlevest is rendeltem
, de sajnos nem pótolhatják kispapit.
Mivel nagyon ritkán marad ki este, olyan fura így. Ráadásul pár napja láttam egy hülye ijesztgetős filmet (ilyeneket direkt nem szoktam nézni), és most be vagyok tojva a sötétben.
Na mindegy, majd csak kibírom valahogy, legfeljebb égve hagyom a lámpát és beszélgetek Gabócával a hasamban.
További jó hétvégét!
Zsizsa