Sziasztok!
Ismét: B.Ú.É.K.!!!
Remélem, mindenkinek jól telt a szilvesztere, vagy legalábbis úgy, ahogy szerette volna.
Lányok, olyan szép hóesés van kint, hogy ihaj! Annyira jó kinézni az ablakon
Monee: Üdv itt! Emlékszem, én is ennyire be voltam sózva
Tényleg az a legjobb, ha felhívod a dokit, majd ő megmondja, hogy mi legyen
UH-ra is ő fog adni beutalót majd...
Norka: Nagyon sajnálom a törést is és a nega tesztet is. De a 2008 már a "nembabásaink" éve lesz!!
Lafi: Tényleg nagyon sokat fogytál, látszik az arcodon. A kis Hunor nagyon édes
Szépek vagytok így együtt!
Lara: KisLara nagyon szeret ölben lenni, ha a nasit is kívánja
Növögessen csak a kiscsaj
Kinek, hogy telt a szilveszter?
Nekünk nem volt nagy szilveszterünk... Amolyan kis lájtos, családlátogatós szilveszter volt, amikor az ember napközben végig látogatja a rokonait, majd otthon koccint a párjával és éjfél után alszanak (aludnának) egy jót.
Este elég hamar hazaértünk a családtól. Már 10 körül itthon voltunk, tvztünk éjfélig majd koccintottunk. Egyszer csak közölte a párom, hogy ez az utolsó kettesben töltött szilveszterünk. Nagyon jó volt belegondolni
Ezután jött a rémálom:
Fél 1 körül bealudtunk mindketten
, majd valamikor 2 körül hazaért apósom, pedig csak leghamarabb reggelre vártuk, mert vidéken volt a rokonainál. Jó nagy zajt csapva sikerült "betörnie" a lakásba, majd amit csak lehetett leejtett, összetört, becsapott, kiöntött, arrébb tolt...
15 percen keresztül
Végünk volt... Majd, hogy az alvással ne pihenhessük túl magunkat, a parkolóban az egyik autónak a dudája!!! folyamatosan szólt. Nem úgy, mint a riasztó szokott szaggatottam, hanem folyamatosan. Már megkérdeztem a párom, hogy ő is hallja-e, mert olyan volt mint egy folyamatos fülzúgás. Ezt talán 3/4 óráig hallhattuk. Szóval alvás nem volt sok, persze szilveszter van, ilyenkor természetes, hogy az ember nem alszik este, de a tüzijáték és a petárda nem is okozott gondot.
Azért jó dolog is történt tegnap: először rácsodálkoztak a pocimra... Hihetetlenül büszke voltam