Sziasztok!
Bocsi, h ilyen sokáig nem jöttem, de egymás utáni hétvégén volt suli, +adódtak egyéb programok, események. Pl. Lilinek arcüreggyulladása volt (remélem, h már mult időben emlithetem, holnap megyünk vissza a fülészetre), na és persze mult héten közgazdaságtan, most szombaton jogi alaptan doga.
A közgére először be sem akartam menni, mert elő sem tudtam venni a jegyzeteimet. Aztán meggondoltam, pénteken és szombaton is 4-kor keltem tanulni, de meglett az eredménye, mert 3-as lett
A jog sztem 4 v. 5 lesz, erre már puskával is készültem
Ma sincs sok időm, Lilikének ma lesz a táncos fellépése
Kaptak csini néptáncos ruhát -először persze azt mondták, h szoknya lesz, de fehér bluzt kell vinni. Mivel nekünk csak hosszu ujju volt csüt-ön leszaladtunk a városba, kaptunk is egy csinit. Erre pénteken kiderült, h bluzt is kapnak
Olyan édes benne
Már alig várom, h lássam
Nika
Nagyon jók a képek! Berti olyan jó husban van, gondolom jókat szoktátok dögönyözni
Ha már nem szoptatsz, akkor mehet a szokásos fogigátló, de dokival mindenképp beszéld meg sztem.
Nektarin
Ezek a képek nagyon szupik lettek! Nekem a szarvasos tetszik legjobban, olyan édi rajta Robika
Sullyal ne törődj, adj időt magadnak! Sztem a plusszok ellenére is nagyon jól nézel ki
Meli
Miki ajándéka
Gondolom egy darabig még meg lettél volna nélküle
Hogy van Deni?
Málna
Látszik Mátén, h mennyire élvezi az uszást! Én ugy sajnálom, h nem tudtunk velük tovább járni, dehát két gyerekre egyedül kevés vagyok
Az enyémek is pucolták a csizmákat, de csak videoztam, sajna nincs kép...pedig olyan édik voltak
A mikulástól kaptak virgácsot is
Dani egyből el kezdett vele söpörni
Már nagyon várják a karácsonyt
Na, megyek, még sok dolgom van, du. 3-ra meg már vinnem kell Lilit, még lesz egy szinpadi próbájuk a fellépés előtt
Szép napot mindenkinek!!!!!!!