Sziasztok!
Haaat csak benek ide minden nap es olvasgatok!
Szilpa: nagyon jo kis "regenyt" irtal mindenrol...jo volt olvasni
Kende nekem nagyon hasonlit unokatesom gyerekere....es o is olyan nagydumas...
Megcsinaltam az utazasi vonalzom es minden nap megnezem, de csak nem telik gyorsabban.....
Tegnap beszelgettunk a parommal es hat en arra jutottam, lehet nem lesz nalunk baba meg jovore (sem)
Ha marciusban hazamegyunk jo lenne dolgozni kicsit (llakashitel felvetelhez, gyedhez) ami azt jelenti a tenyleges probalkozas elcsuszhat egeszen szeptemberig....abbol pedig csak jovore lesz gyerek
Valahol banom....valahol nem, igy konnyebb lenne anyagilag is, meg hat a lakasvasarlas, koltozkodes is egyszerubb, es hat meg egy ev felhotlen lablogatas kotelezetsegek nelkul.....csak ne lennek mar 31 eves
Neztem a masik topikon a pocakos kepeket, meg itt is....nagyon valtozoak a meretek...tenyleg nem lehet altalanositani, hogy 12 hetesen ekkoranak kell lennie. Mikor en terhes voltam, engem nagyon foglalkoztatott ez a tema, hogy mikor fog mar noni es mekkora lesz....hat most lattam jo sok kepet, valtozo meretben
igy tudom majd legkozelebb, hogy barmire szamithatok
Csilla: Az ido ujra a regi....meleg van...es hat sikerult az utolso hideg napra szereznunk egy elektromos kis melegitot, igy tulveszeltuk a dolgot. De azert mokas, hogy egyik nap meg 25 fok aztan ket nap mulva 8....ket nap mulva meg megint 25. Ilyen nagy ingadozas azert otthon nincsen!
Kisagy tema: szerintem felesleges racsosagy utan ifjusagit venni....nagyon jo (alacsony) rendes agyakat lehet mar kapni es a gyerkoc sulya alatt nem is hasznalodik el a matrac olyan hamar...csak jo ha tesztek ra matracvedot az esetleges balesetek miatt. Es szerintem megfelelo felkeszitessel nem lehet gond hogy kimaszik belole.....en biztos racs helyet az ajtot zarnam be (persze nem kulccsal
) es tobb idot hagyva ra megbeszelnem vele, hogy ha felebred nyugodtan keljen ki az agybol jatszon, de nem kell azonnal kijonni a szobabol.....nem tudom mennyire lehet ezt alkalmazni
de elkepzelve jol hangzik
Na megyek dolgozni...szep napot nektek!