Sziasztok
Ani én nem akarnék szégyent hozni rád, de az az igazság hogy engem piszok könnyü leitatni, mivel nagyon ritkán iszom, és alkohol nélkül is vigyorgok és bulizom mint a vadalma.
De ha ezen múlik hát isten neki, iszom......
Amúgy B.B. -nél ezek szerint ez séma mert tavaly nekem is mondta.
Megnéztétek a filmet? Tetszett??
Gyere hozzánk el, majd én szorakoztatlak.
Ebba semmi baj, ha már a karifa alatt nem, hát újévet kezdjétek a huncutkodással.
Többiek nagyon mérges vagyok hogy legalább egy picit nem jelentkeztek be.
Nem sok időtök van már idén
Még irok kicsit
Gigi gyere sürübben jövőre
Kincs sajnálom hogy nincs még neted, de ha olvasnád, köszönöm
a sok segítséget, tanácsot, biztatást! már alig várom én is hogy láthassam Kiskincset.
Timi te is a szivem csücsije lettél, hajrá diéta , és jöhetnek babóink, én tudom hogy 2008 A MI ÉVÜNK.
Viki meglestem
kisMirát a neten gyönyörű!! levettem mintát
Szmet, Mazsi, Kobak, Kjaja, Ebba, ( jajaj félek hogy vkit kifelejtettem ) kitartást kivánok nektek is, hiszen mindenkinek sikerül csak türelmesnek kell lenni.
Pocakosoknak és babázoknak sok-sok boldogságot, egészséget babáitokhoz, hiszen életetek legjobb dolga történik veletek, és élvezzetek ki minden pillanatot.
Egyszem pasinak: Remegős bár asszonypajtást még nem ismertük meg, de te is rugjál be, hiszen szolidaritásból már jövöre TE sem ihatsz!
Lehet, sőt biztos hogy kifelejtettem vkit, de nézzétek el nekem.
Megyek mert kezdek elérzékenyülni (
és sok lenni magamnak)
Mindenkinek babáravágyóknak, pocakosoknak, és babázoknak kívánok minden jót , sok sok boldogságot, egészséget, és hogy teljesüljön szívünk vágya.
Ja a sunyiban olvasóknak is
legyetek jók