Sziiiiaaaasztok Csajok!
Na, most már itten vagyok teljes egészében, és mint a jó diák vissza is olvastam.
Nóri,
nagyon örülök, h. ilyen szép, sőőőőt gyönyörű lett a karácsonyod! Ezt a napot sosem fogod elfelejteni! Aranyos a VŐLEGÉNYED
, hogy ilyen szépen megtervezte a lánykérést, és az időzítés szuuuuper! Felidézted bennem amikor az én kezemet kérte meg a Férjecske...
én is csak a meghatottságtól sírok.
Ha bármilyen tanács kell esküvő szervezéssel kapcsolatosan szívesen segítek, én imádtam csinálni.
Bien,
hogy hogy csak miattunk teszed fel a vonalzód? Remélem nem keseredtél el nagyon?
Babszikaaaa,
sajnálom a pirit! Remélem megnyugodtál és soha fel nem adni!
Csucsu,
megy a megadrukkk!!!
Sirkici,
biztos minden oké lesz az uh-on! De majd kérünk beszámolót!
Rólunk (rólam) annyit, h. szerintetek mikorra jött meg, naaa? Hát, persze, h. 24-re virradóra. Olyan sz@rul voltam megint, h. csak na. Férjecske meg lázas beteg lett Szenteste előtti napokban, úgyh. jó kis csapat voltunk. De szerencsére eltudtunk menni Anyumhoz, mert addigra összeszedtük magunkat és nagyon jól sikerült! A gyerkőcök annnyira édesek voltak...
Tegnap meg az uncsitesóméknál voltunk, degeszre ettük magunkat, jókat beszélgettünk, igazi karácsonyi "fíling" volt! Az unokatesóm szakács, úgyh. isteni kajákat készített!
Tehát összességében minden jól alakult és szép meghitt karácsonyunk volt! Most viszont kezdhetem a készülődést a szilveszterre...de sebaj, mert imádom ha vendégek jönnek hozzánk!