Sziasztok,
Részvétem a mellétrafált ajándékok miatt! Nekünk csak egy-két csúnya zokni csúszott be, a nagyobb dolgoknál megkérdeztek és azt vették meg, amit mondtam. Egyébként nagyon jól telt a Karácsony, csak a mérlegre nem mertem még ráállni
…iszonyat, hogy mindenhol olyan fincsi sütik voltak és a szülők még pakoltak is be nekünk, szóval nincs vége a zabának.
Emma, Wish, Lafi, Pompi,
Nagyon helyesek a gyerkőcök!
Wish,
Köszi a sütőtöklés tanácsot. Nekünk is bevállt! Csak az a baj, hogy ha nincs tök vagy lé, akkor nincs kaki sem. Adjak neki naponta vagy kétnaponta levet? Vagy egy idő után megszokja a krumplis és rizses sűrítést és nem okoz gondot?
Anikó,
Gratula a fogacskához! Remélem már jobban vagy! Én se gondoltam volna, hogy ez előfordulhat ennyi idő után is. Na, és pont Karácsonykor.
Orsi,
Te tényleg nagyon pici voltál! 1évesen voltál 6,3?! És mennyivel születtél? Ja, nálunk is mindenki csodálkozik azon, hogy még mindig tudok szoptatni, a mi családunkban eddig senkinek sem sikerült 3 hónapnál tovább.
Zsuzsi,
A keresztlányom is kérdezte, hogy Kindert ehet-e Balu? Ok, ő még nincs képben, csak 15 éves. Bár most meséltek egy sztorit, hogy az uncsitesóm haverja nagypapa lett a 14 és fél éves lányától, pedig egy tök normális család…hihetetlen.
Hajni,
Én is pont ma adtam először a kecskeméti répapürét. Az első két kanálnál rácsodálkozott az ízére, de aztán nem volt semmi gond, követelte ezt is, ha kicsit lassítottam. (Pedig tényleg elég sz@r.) Miért sírt volna a pürétől, ha nem is igen evett belőle?
Mérd meg magad Olivérrel és nélküle és máris megtudod a súlyát, gondolom nem a dekák érdekelnek, két tizedesig meg biztos mér a mérlegetek.
Melcsi,
Mizujs? Megint hiányolni kell, hogy gyere?
Hogy telt a Karácsony?
Hol tart Luku mozgásügyileg? Balu mostanában egyre többször fordul, főleg hátról hasra. És kicsit kúszni is hajlandó már néha, bár az még elég nehézkesen megy.