Sziasztok!
Saxi!
Köszönöm/jük ezt a gyönyörűséges Ajándékot!!!
Annnnyira édi
Kis pufók
Visszanéztem és a 3 kilója "csak" 48 cm-en oszlik, így érthető
Csodaszép na!
Drukkolok, hogy jó Baba legyen: egyen-aludjon
Örülök, hogy Istvánod is otthon lehet és nem is keveset, de el is fog kélni a segítség! Puszi Nektek!!!
Györesz!
Én pedig csak suttogva gratulálok, de majd ha biztos és minden rendben lesz, értesíts minket, hogy hangosan is megtehessem! Épp ma reggel filóztam, hogy vajon mi van Veletek, hogy álltok a babaprojekttel és örülök, hogy jól alakul
Sajnálom a betegséget, hogy ennyire levett Benneteket. Már előre rettegek, hgoy mi lesz velünk is januártól, ahogy Marci ovizik
Hú, ez a sírás tényleg tartósnak bizonyul
Tényleg nem tudok okosat, hogy mi segíthetne, bár a kézenfekvő mo-t tudjuk, de hát az kivitelezhetetlen munka mellett
Lehet, hgoy szülnöm kéne egy 3. gyereket, hogy nyugodtak legyenek a napjaim
Csajok, ma egyszerűen kész diliház volt itthon, hogy egygyerekes lettem: BENI EGÉSZ NAP A SEGGEMBEN (BOCS!) LÓGOTT!!! Azt hittem begolyózok, lépni nem tudtam, mert féltem, hgoy összetaposom. Szószerint a lábam nyomában járt. Mi lesz velem januártól
Nagyon hozzászokott Marcihoz, ami persze természetes, de ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire csimpaszkodik majd rajtam
bár sok helyről hallottam, hogy 1-2 hét és levakarható lesz rólam, de addig
Tegnap voltunk ovis karácsonyi ünnepségen. Annyira megleptek az óvónénik, hgoy meghívtak, pedig Marci még nem is ovis. Nagyon élveztük: volt egy kis műsor, aztán közös játék "kifulladásig". Marcit alig lehetett hazarángatni
Persze igazán gyerkőccel még nem játszott (amin Gábor rögtön bepánikolt
), de jól elvolt így is a tömegben, bár sokszor hívott minket, elsősorban engem magával... VISZONT Beni mintha ott se lettünk volna, elment a csajokkal főzőcskézni, szedte le a polcról, karácsonfa alól a játékokat, ámult-bámult, evett-ivott, csak lestünk. Komolyan mondom, ahogy halad előre az idő, kezdem egyre kevésbé ismerni a saját gyerkőceimet
Azt hiszem most ennyi. Lenne mit írnom, csak lassan elő kéne készíteni a vacsit (végre sikerült kenyérsütőben fincsi kenyeret sütnöm, úgyhogy azt eszünk
).
Gigi, Évi, Kata, Mica, Brigi!!! (Vajh' , kit hagytam ki
Gáz napom volt, úgyhogy nézzétek el nekem!)
Írjatok légyszike!
Puszi: Melinda