Bori
nekem is mondta a doki, hogy adjam a nurofent 3-4 napig, akkor is ha nem lázas. ( én mondjuk nem adtam, mert csak 1 napig volt lázas, akkor sem magas)
Szerintem felülfertőzte magát és antibét fog kapni. Akkor ez már nem vírus, hanem baci. De lehet, hogy beszedte az influenzát. Az is menő most. Az ellen meg nem kell antibé.
Na most sok okosat mondtam.
Asszem talán Panuéknál nem hatott a nurofen és mást használtak. ha lázas te is inkább mást próbálj meg. ha nagyon nem megy le, akkor még kúp is lehet. De egyszerűbb a panadol, pl. Lényeg, hogy más legyen a hatóanyaga, mint a nurofennek.
dr. dorkit olvashattad
ja Bori, bábszínházba ti is gyertek
Brigi
ez nagyon jó, hogy ilyen nyugisan telt az ünnep
pedig ti is tele vagytok gyerekkel
olyankor ez nem mindig sikerül.
Mi a szilvesztert itthon töltöttük, nem akartam még buliba vinni a kölköket. Nem nagyon bírnák az alkoholt
Éjfélkor kakaóval koccintottam :9 (tavaly tejjel ) és azon paráztam hogy mikor melyik gyerek riad fel a tömérdek, hülye petárdázó meg rakétázó marhára. Háborús övezet volt...
De csak Csabi ébredt egyszer, akkor is azért, mert egy hülye elkezdett üvölteni, hogy bújék
Csabi egyébként antibé kúrán van , mert steptoccocus penumoniát tenyésztettek ki nála, amiből ha beindul tüdő- és agyhártyagyulladás lehet. Most ezt kell kiűzni belőle.
De olyan ügyesen beveszi a gyógyszert.
Most kezdte el emelgetni a fenekét is, ma bemutatott valami négykézlábazást is. Jelen pillanatban örülök neki, pár hét múlva valszeg már annyira nem fogok.
Nikivel nagyon jól elvannak, féltékenykedés nem nagyon van, legalábbis kezelhető. Nikinek persze minden rögtön és azonnal kell, ha véletlen Csabi hozzáér a dolgaihoz. Szabályosan babázni szokott a tesójával. Ide-oda húzkodja a szobában Csabit, ha épp arra van szükség.