Sziasztok!
A védőnőhöz nekem is be kellene néznem, már pár héttel ezelőtt is időpontot akart egyeztetni a látogatásra, persze elnézte a szülési dátumot január elejére. Aztán mikor mondtam, hogy nekem később lesz, akkor azt monta halasszuk el. De gondolom most már jönne.
A kórházi cuccom 80%-a nekem is már a tatyóban van, csak azok a dolgok hiányoznak, amit majd indulás előtt kell betenni. Mondjuk ilyenek, hogy étkészlet még nem szedtem össze. Meg még a Lili cuccait kell egy kisebb tatyóba összekészítenem. Én csináltam egy listát, aztán pipálom a dolgokat.
Egyébként meg a takarítással azért óvatosan bánok, szép lassan, nyugisan, éppen amennyi jól esik. A nagyi mosta le az ajtókat, pórhszívózott, felmosott, lemostuk ketten közösen (mert azért utána kellett nézni mit hogyan csinál, hogy ne kelljen nekem mégegyszer megcsinálnom) a csempét a fürdőbe, wc-be. Ugyhogy én a könnyebbik oldalát fogtam meg a dolgoknak, de igy is elég volt.
Ja és Csilla biztos nagyon jók ezek a módszerek, de egyenlőre én inkább kihagynám, a decembert szeretném egyben megélni, aztán januárban már jöhet bármikor.
Ami ezek közül számomra használható lesz, az a fincsi vörös bor, néha szoktam most is inni egy-egy decit. Ezt még a doki is javasolta. Na meg a szex. Jelen pillanatban még azt kérdezném Tőled, hogy AZ MEG MI????
Judit, nekem is kettő fejre húzhatós törölközőm van, meg egy tetra kifogó, de az olyan durva, nem puha mint a pelusok.
A süti engem is érdekelne, hogy mi lehet az, amit már most meg kell sütni karácsonyra. Én csak beiglit fogok sütni, meg talán valami mézeskalácsfélét. Még egyiket sem sütöttem soha, de általában elsőre be szoktak jönni a kaják, aztán a második alkalommal már nem lesz olyan.
Igy jártam pl. most a kenyérsütéssel is. Mostanában rozskenyeret sütök sütőben, nem is vettem már két hete kenyeret és tök jó lett.
Sziasztok