Helloztok!
Meli bisztos szuper lehet az uvegfestegetes, kar hogy, en nem ertek az ilyesmihez!
Emese ede a szankos kep Jankaval, nalunk meg nem volt szankozni valo ho sajna!
Hat nalunk ugy kezdodott a korhazosdi, hogy egy szombat reggel belazasodott adtam neki egy kis nurofent az le is huzta viszont el kezdett nagyon csunyan kohogni akkor mar hivtam a haziorvost, de az nem vette fel (masnap kiderult nem volt az orszagban), ugyhogy fel oltoztunk es bementunk rogton a korhazba.
Akkor kaptunk ospent mertazt mondta a doktorno, hogy piros a torka meg orrcseppet adot meg!Kohogesre semmit!
Hazamentunk adtam neki a gyogyszerekbol probaltam enni adni neki, ekkor mar 2 napja nem evett es nem is ivott.El aludt olyan 2 ora hosza mulva fel ebredt 39.6 fokos lazzal ecetes zoknit huztam a labara amitol le is ment a laza de enni, inni csak nem akart fajt a torka szegenykenek es nem birt mostmar tudom!
De mar ugy horgott, hogy alig tudott levegot kapni gozltunk neki akkor egy kicsit jobb volt de egesz ejjel nem aludtunk, mert nem birt aludni!
Ugyhogy reggel oltozes es ujra szaladas a korhazba ahol mikor meglatta az eppen ugyeletes doktorno szaladt is vele a reanimarera, es meg minket szidott hogy ilyenkor kell be jonni vele?
Ott engem ki raktak a folyosora mig vettek tole egy halom vert lattam mert be neztem annyira orditott mar agyerek ja es vagy 10 helyen meg szurtak mire be raktak neki a branult, mire en bemehettem hozza felig ajultan fekudt es azt mondta anya anya(amit addig meg soha).Kozben apa hazaszaladt cuccokert pizsama meg ilyesmik!
Aerosolt csinaltak kapott infuzion hidrocortizont meg ascetint(antibiotikum), estere mar egeszen jobban volt megitta a cumis uveg teajat is meg 3 napot ultunk ott aztan atraktak minket egy masik osztalyra ahol sajnos nem volt jo az aerosol ami szerintem a legjobban segitett rajta, ott meg egy hetet toltottunk el de meg mindig kohog eleg csunyan es reggel este jarunk kezelesre amit a branulba adnak neki be, ma megint csereltek neki branult de mar annyira oszevan szurkalva, semmi hely nincs es pukkanak ki a venai ughogy most a labafejen van a cucc es nagyon idegesit nem tud menni es ordit ha leteszem az olembol!
Szoval ki vagyok nagyon keszulni karacsonyra semmi eselyem, segitsegem nincs a ferjem ma is dolgozik, ughogy legfeljebb holnap neki fogok en is valaminek ha tudok!
Bocsi ha roszul irtam valamit remelem meg ertitek, hogy ekezetek nelkul irtam!
Puszi nektek vigyazzatok magatokra!
Es egy kep Jazminrol