Húúú, Vera!
Reméljük, az első eset jön be!!!
(Úgy tudom, a méhen kívüli fájdogál elég korán, és feljebb, oldalt. Egy barátnőmnek volt, és ő már jóval az orvosi diagnózis előtt sejtette ezt a fájdalom miatt, hiába nyugtatgatta a férje, aztán a lánynak lett igaza... Viszont a következő baba rendben jött nekik
)
Lina!
Próbáltam neked privit küldeni, de valamiért nem teszi be az elküldöttek közé, a kimenőben hagyja - nem tudom, hogy eljutott-e hozzád?
Mi csak holnap fogunk sütni, mivel 27-én költözünk, ráadásul nem is a végleges helyre, mivel az nem lett kész, mi (Misi és én) megyünk anyósomékhoz Siófokra, férjem lesz a félkész házban (a fűtés meg a munkások és az ő munkája miatt muszáj itt maradnia), anyukám meg egy barátjához megy átmenetileg... Szóval holnap lesz sütés, anyám részéről egy zserbó (istenien csinálja), én meg egy gyümölcskenyérrel járulok hozzá a nagy családi Karácsonyi ebédhez. Utóbbi egyébként Kaposváron lesz, mivel férjem családja onnan származik, és két nagymamája él még, őket meg nem lehet kimozdítani az otthonukból. Egyikük 90 éves, másikuk csak
88.
Valószínűleg most egy darabig nem jutok gép elé (bár az ajándékok már 95%-ban megvannak, és nagy részük be is van csomagolva
), úgyhogy most szeretnék mindannyiótoknak és szeretteiteknek nagyon boldog Karácsonyt kívánni!
Kata