Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Linácska!
Csodaszép a lánykád!!! Gondolom örült az ajándékoknak. A bölcsiben szülinapoznak??? Fülecskéje??? AKAROK EGY KISCSAJT!!! :lol:

Luca!
Nekem is tupperware-s műanyag nyújtólapom van és hozzá műanyag nyújtófa, amelyekkel Ábel imád játszani. A nyújtófát sétapálcának használja... :oops: :lol: Régen nagyon sokat sütöttem, de amióta Ábel van nem megy. Mosogatni úgy tudok, h a fiam a járókában, különben kárt tesz magában. A járókában persze kiabál, de ha meg alszik, akkor felébred-nincs mosogatógép- a hangtalan mosogatásra képtelen vagyok. Szóval sok sikert Neked a sütéshez!!!!!!! :D

Erika!
nov. 19-én volt piri. December 8-a óta betegeskedem, így örülök, h a családot el tudom látni. összebújni csak lightosan, igaz kevés szexből is lehet baba

Napsugi!
Örülök, h jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

közben felébredt szőkeségem, de mutatok egy képet róla gyorsan:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Na, megsültek.Jó sokat tököltem vele.

Sugi, nem kell zacskóba tenni?Anyukám tegnapelőtt csinálta, és még mindig olyan kemény, mint a kő.Vajon miért???
Kép Ilyen lett...
Kép
Vendég

Jaj, de helyes Ábel :lol: :lol: :lol:

Igazi szőke herceg...
Vendég

de , zacskóban van nekem is, csak amíg a culormáz megszáradt rajta, addig hagytam kint, de addigra már meg is puhult, a zacskóba tegyél egy megpucolt fölaprított almát :-)
napsugár035

Kép
napsugár035

Napsugár!

Csodaszépeket sütsz!!!!
Örülök, hogy kicsit jobban vagy.

Vera!

Drukkolok!

Lányok,
tudtok valami olyan helyet, ahol esetleg pénzért meg lehet csináltatni mindenféle hormonvizsgálatot?
Eredetileg nem akartam ilyenekkel foglalkozni, de aztán sokat gondolkodtam, és megijedtem. Jártam régebben dokihoz, aki pajzsmirigy alulműködést diagnosztizált, de sosem kaptam semmilyen papírt tőle. Jó sokáig elvoltam a felírt gyógyszerrel, minden rendben volt, de aztán elfogyott a gyógyszer, a doki már nem rendel (60 felett volt jóval már akkor is, mikor először voltam nála). Elmentem a területileg illetékes kórház megfelelő osztályára. Ott (szó szerint) kiröhögött a doktornő, és közölte, hogy nincs semmi bajom, ő nem akar gyógyszerfüggéshez segédkezet nyújtani, nem ír fel Thyroxint. Arra gondoltam (miután a megaláztatási sokkon túltettem magam), hogy a Misivel való terhesség rendbeszedte a hormonháztartásomat, és a tüneteim (visszajött a pm alulműködés tünetegyüttese nagyjából) csak különböző egyéb okok (stressz, kevés mozgás, túl sok evés, stb.) miatt vannak esetleg. De most felmerült bennem, hogy mi van, ha én abba a kb. 5 %-ba tartozom, akinél jó TSH érték mellett nem jók az egyéb értékek, és tkp. még (vagy már megint) pm alulműködök, és emiatt (is) ment el a babánk a 9. héten? Nem gondolom, hogy ez lett volna az oka, de mégis lehetséges, és ez aggaszt. Szeretném ezt az okot kizárni, hogy februártól efelől nyugodtan vágjunk neki újra.

Elnézést, hogy hosszú lettem, csak gondoltam, így egy picit talán értelmesebben le tudom írni, mint rövidítve.

További jó Karácsonyi készülődést Mindenkinek!

Kép
wkata

Kata.
Biztos van ilyen, de szerintem az lenne a legjobb ha végre sikerülne megbíznod egy dokiban.
Nekem ezelőtt sok évvel volt egy dokim, annak idején a volt férjemnél amíg nem derült ki hogy steril engem kezelt, ex nem akart elmenni dokihoz, egy idő után azt mondta, nem ad több gyogyót nekem , amíg ki nem vizsgálják őt is.
Én ebben a dokiban láttam azt hogy bármit megtett volna hogy végre terhes legyek.
Akkor természetesen ez nem jött össze.
Amióta gondjaim vannak azóta sóhajtozom a dokim után.

Ma addig kerestem, mire végre megtaláltam, nevetett a teloban annyira érezte a hangomon hogy örülök neki, mondta hogy most sürgősen nyugodjak meg mert jan 7 -e után kereshetem és minden létező vizsgálatot megcsinál nekem , hozzá kell tegyem hogy ő már mint onkologus főorvos praktizál, de azt belátta hogy nekem a bizalomra van legjobban szükségem, és elvállalt, na ez a jó hír.
Végre valaki figyel rám.
Tudom hogy nem csodadoki, de amit tehet megteszi ebben biztos vagyok
Pesti, nem tudom te hol laksz de őt nagyon ajánlom, de Jucának is jó dokija van , meg it sokaknak, ne nyugodj bele semmibe, addig keresd a dokit míg végre úgy érzed mintha az ő szívügye is lenne a sorsod.
napsugár035

Sugi!

Hadd fejezzem ki örömöm, hogy leléptél Löveytől. :wink:

tjuca

Juca, azt elhiszem, marha jó!!!!! :lol: :lol: :lol:

A kutyánk meg van őrülve tőle.Billegeti a fejét jobbra-balra.Mi meg dőlünk a röhögéstől. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sugi, egy jó doki kincset ér!
Én is keresgélek még.
Vendég

Sugi: Irtó jó dolgokat sütsz. Ez a kisperec is nagyon jó. És mennyit sütöttél egy egész hadseregnek?

Kép
csucsu05

Lesz egy jó kis kártyaparti nálunk, karácsonykor, sütiket előre legyártom, aztán jönnek a kaják, hmmmm anyós főz még nagyon jókat, a sütik is első osztályúak, próbálok lépést tartani.
napsugár035

Sugi: Szerintem ez sikerül mármint az anyóssal tartani a lépést :)

Kép
csucsu05

Újabbbb kérdés!:) 8)

Ti mit esztek, isztok a sikeres teherbeesés,ágyazódás iránt!???
én most teákat próbálok! ,meg sok gyümi, zöldség. .. .ti ezekkel
hogy álltok?
pusz, eszti
esztiilil

Kata,
elvileg a Thyroxint nem szabad abbahagyni!!! És az sem jó, ha egy nap kimarad. Nekem nagyon minimálisan működik alul a pm-em, de nem értem be ennyivel, hogy ez még jó, elmentem anyu pajzsmirigy dokijához. Kiderült, hogy az anti-TPO értékem a 60 helyett több, mint 3000, UH képen már látszik, hogy pusztul a pajzsmirigyem, vagyis a szervezetem saját sejtjei ellen fordult, ez visszafordíthatatlan, pótlás muszáj, hisz a pusztuló pajzsmirigy nem tud elég hormont termelni. Áldom az eszem, hogy utánamentem, pedig épp kicsit volt csak alacsonyabb az egyik értékem.

Köszönöm Lili nevében is a dícséreteket!!!

Zsuzsu,
köszöntötték az oviban is, frászt is kapott, hogy mindenki puszit akar neki adni. Sírdogált is. De a torta elfogyott. A mai karácsonyi ünnepségen is ő volt az egyedüli, aki bújt belém, nem szerepelt a többiekkel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Helyzet:Ma is voltam dokinál mert megkaptam a HCG eredményemet ami szerint pozitív. Igaz határ eset de termel a szervezetem valami miatt hcg-t. Megint megnézett ultrahangal és láttak valami foltot ott de világosat szóval még nem petezsákot és így azt mondták hoyg nem látni terhességet a méhben. De viszont mivel ez nem mensi mert csak vérezgetek,barnázgatok így 27-én egy menotesztel kezdem a napot és utána délben a dokihoz fel mert 3 tényező van kilátásba:
1:nagyon korai a terhesség
2:méhen kívüli
3:sajna megszakadt a terhesség
Nos ha az 1-ő van annak nagyon örülök de akkor megint úgy jártam mint a Petivel mert ott is úgy volt hogy pozitív teszt utána vérzés darabossal doki megnézett és semmit nem látott de rá 2 hétre ott dobogott Petim. Így lehet ez is iker terheség lett volna.
Ha a 2-ik akkor műtét
Ha a 3-ik akkor is mert ki kell tisztítani. És gond a vércsoportom is mivel én A rh - vagyok.
Én nagyon bízom az 1-esbe mert van cici feszülésem és a méhemen egy ponton úgy érzem mint ha izomlázam lenne.
Szóval az ügy nincsen lezárva.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Látom mindenki készülődik.

Én is nemsokára nekiállok a következő adag lekvárnak.
Délelőtt voltam megint UH-on, hááát, a nyálkahártya szuper, 12-13mm, viszont a tüszőcske még nem elég nagy, 15mm-es. Az a baj, hogy elutazik a dokinénim, így csak csütörtökön tudok menni legközelebb. Ő szerda-csütörtökre teszi a repedést, ha nem reped meg csütörtökig, akkor megrepeszti. Kedd este kell együtt lennünk, aztán majd meglátjuk. :roll:
Annyit tudok tenni, hogy nyomatom itthon az LH-kat, de előző hónapban is a 17-18. nap volt pozitív, így ha szerencsém van pont még időben leszünk jövő héten is.

Zsuzsu,
Na, mi újság?

Luca, Sugi,
Nagyon szépeket sütöttetek. Nekem ez azt hiszem idén is elmarad.

Vera,
Drukk!

KépKép
dreika

Húúú, Vera!

Reméljük, az első eset jön be!!!
(Úgy tudom, a méhen kívüli fájdogál elég korán, és feljebb, oldalt. Egy barátnőmnek volt, és ő már jóval az orvosi diagnózis előtt sejtette ezt a fájdalom miatt, hiába nyugtatgatta a férje, aztán a lánynak lett igaza... Viszont a következő baba rendben jött nekik :-) )

Lina!

Próbáltam neked privit küldeni, de valamiért nem teszi be az elküldöttek közé, a kimenőben hagyja - nem tudom, hogy eljutott-e hozzád?

Mi csak holnap fogunk sütni, mivel 27-én költözünk, ráadásul nem is a végleges helyre, mivel az nem lett kész, mi (Misi és én) megyünk anyósomékhoz Siófokra, férjem lesz a félkész házban (a fűtés meg a munkások és az ő munkája miatt muszáj itt maradnia), anyukám meg egy barátjához megy átmenetileg... Szóval holnap lesz sütés, anyám részéről egy zserbó (istenien csinálja), én meg egy gyümölcskenyérrel járulok hozzá a nagy családi Karácsonyi ebédhez. Utóbbi egyébként Kaposváron lesz, mivel férjem családja onnan származik, és két nagymamája él még, őket meg nem lehet kimozdítani az otthonukból. Egyikük 90 éves, másikuk csak :-) 88.

Valószínűleg most egy darabig nem jutok gép elé (bár az ajándékok már 95%-ban megvannak, és nagy részük be is van csomagolva :lol: ), úgyhogy most szeretnék mindannyiótoknak és szeretteiteknek nagyon boldog Karácsonyt kívánni!

Kata

Kép
wkata

Kata, és Mindenki másnak is szeretnék én is boldog karácsonyi ünnepeket kívánni !!
Vendég

Sziasztok!!

Linácska!
Annyira KISLÁNY Llil! Tündérke. Majd felbátorodik. Nagyon szeretném, ha összejönne a tesó most Neked, annyira megérdemled!!!

Kata!
Én anno endokrinológia kivizsgáláson voltam (túlsúly nem vetélés). Szerintem mindengyik Belgyógyászaton van ilyen rendelés.

Vera!
Én is a tesónak drukkolok!!!!!!

Luca!
Nagyon szépek lettek a sütik, még én is kedvet kapok :-) Köszi a dicsit!!

Kacika!
Épp hiányolni akartalak....

Erika!

Piri nincs, 33cn. Tesztelni talán kedden, de nem biztos.
neked szorítok, h minden rendben legyen!!!

Én ugyan nem utazom el, de mivel sokan megteszik, így:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera,
nagyon szurkolok, hogy tényleg az első eset legyen!

Zsuzsu,
ugye milyen édi, imádom :lol: Hát a tesó tényleg nagyon jól jönne. Hülyén hangzik ez így, de tényleg egy pillanat alatt elszállna minden gondom. Pont most kérdeztem a férjemtől, hogy szerinte kell-e még dolgozni mennem. Az LH teszten két napja volt egy halvány csík, de nem tudom, hogy még nem halványodott el teljesen, vagy újra visszajött a csík, mert 5 napig előtte nem csináltam.
Fülhőmérővel ha mérem a hőmet, akkor napról napra egy tizeddel megy felfelé a hőm, a rendessel meg csak 36.6 megint.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska már mondani akartam neked hogy nem jó sem a digi sem a fül hőmérőzés. Ha pontosat szeretnél higanyos a jó és szájban 10 percig vagy vaginába :oops: :oops: :? :? . ÉÁn szájba mérem. De épp ezért mondtam hogy nem mindig sikerál de mióta tudom hogy most mi forog kockán így valahogy kerítek rá módot.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Minden fórumozónak szeretnék békés, boldog ünnepeket kívánni.

Kép
Vendég

SZiasztok!

Én is Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánok!

Sajna nem lesz a karácsonyfa alatt zebrás teszt... :cry: :cry: :cry:

Jövő héten kezdem a clostit.Nem lenne elég nekem napi 1 darab? Anélkül is volt szép tüszőm...csak egy kicsi rásegítés kellene.Szerintetek?

Vera, szorítok!
Vendég

Vera, Zsuzsu, ezek a lapok gyönyörűek, és nagyon meghatóak!!!

Aliz, köszi, hogy gondoltál ránk! :lol:
Vendég

Vera,
tudom én, hogy nem jó a fülhőmérő, de a tendenciát azért mutatja. A miénk elég jó választás volt, úgy néz ki, még a Heim Pálban is elfogadták, mikor ott voltunk, azzal hőmérőztem Lilit. A digit is 5 percig hagyom, nem ameddig csipog. Higanyosunk nincs, kapni meg már ugye nem lehet...

Luca,
sajnálom. Szedd szerintem 2-vel a Clostit, az a szokásos adagja. Nekem nagyon remélem, hogy lesz január 1-re zebra...

Zsuzsu, Vera,
hol találtatok ilyen szép képeslap hátteret?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, az a baj, hogy éppen akkor kellene uh-ra mennem, amikor tuti nincs ott senki.A 13. nap az első, amikor mehetek. :cry:
Vendég

Luca,
ha nem tudod megnézni UH-n, attól még érik az a tüsző!!! 13. napon legfeljebb azt fogják látni, hogy már megrepedt. Ti tegyetek meg mindent...

Vera,
tényleg van még a gyógyszertárban? Azt hittem már rég kivonták a forgalomból. Milyen programmal szerkeszted a lapokat?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és a lényeget nem is mondtam. Tegnap ünnepnap volt, legalább 1.5 év óta először 7-el kezdődik a kilóim száma :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Vacakolt a netünk, azért nem voltam sokáig. Mindig lefagyott, aztán mára egyszercsak meggyógyult. :roll:

Vera! Nagyon szurkolok én is, hogy ott legyen a baba, rendes helyen. Nincs vonalzód, így nem látom, hogy hanyadik napon vagy. A kolléganőmnek az 5 hetes uh-n már látták, hogy méhenkívüli, már meg volt repedve a petevezetéke. Szóval szerintem nálad biztos, hogy nem ez áll fenn. Hátha csak szégyellős a baba és ezért nem akarja megmutatni magát. Tipikus lányos viselkedés. :wink:

Luca! Szedd csak be szépen azt a Clostit, ahogy a doktorbácsi mondta. A 13. nap miatt ne aggódj, engem mindig csak a 14. napon hívtak be uh-ra. Nálam se, de úgy emlékszem Linácskánál sem volt soha hamarabb pé. Én a Clostit a 2. napon kezdtem el szedni, az első hónapban a 15. napon, a másodikban a 17. napon volt pé. Pé után öt nappal kellett elkezdeni a Duphastont. Mivelhogy a Closti annak a termelődését nem segíti csak az FSH-ét.
Aztán ügyesek legyetek és szorgalmasak! :wink:

Napsugár! Remélem az új orvos meghozza a sikert! :lol:

Én nem sütögetek, nem főzőcskézek. :oops: Holnap megyünk anyuékhoz ebédre, előre karácsonyozunk, mert délután utazunk Debrecenbe és ott leszünk január másodikáig. Sajnos ott nem lesz net, úgyhogy egy jó darabig nem jövök.

Holnap még benézek!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szia Lányok,

kicsit el vagyok/leszek tűnve így az ünnepek alatt.

Olyan beteg lettem, h én az abszolut gyógyszer-ellenes "zabálom" az antibiotikumot, amit a doki felírt.

Én az életben nem voltam ilyen sokáig megfázva. Még a fülem is fáj.

Remélem a babának semmi baja...

Mindenkinek áldott, szeretetteljes ünnepet kívánok!

Sok-sok szeretettel: Mimi

Kép
zmimi

Igaz én sem utazom el, de mivel többen már nem tudtok benézni, én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet és sok-sok babácskát a jövő évi karácsonyfa alá!!!

KépKép
dreika

Mimi, jobbulást!

Monti, Lina, köszi a tanácsokat! Mi lenne velem Nélkületek?
Csak azért bizonytalanodtam el, mert a gyógyszertájékoztatóban más van.És én alapból óvatos vagyok a gyógyszerekkel.

Nekem azt mondta a doki, hogy a duphastont csak uh-val kimutatott terhesség esetén szabad szednem.Nem késő az?Főleg closti után.

Monti, ha pé után az 5. napon elkezdjük szedni, és mégsem jött létre terhesség, nem gátolja a nyh leválását?
Vendég

Luca! Nekem azért kellett szedne a Duphastont, mert arra gondolt az orvos, hogy progi hiány miatt nem maradt meg az előző baba. Az első Clostis ciklusban nem szedette, így akkor meg is jött időben. A másodiknál mondta, hogy szedjem az 5. naptól, segítse a beágyazódást, (mert nagyon vékony volt a nyh-m, csak 6 mm) de csak napi 1-et kellett, majd amikor pozitív lett a teszt, akkor kezdtem el 3*1- et. Tehát nem tudom, hogy késlelteti-e a mensit, de úgy hallottam, hogy 1-2 nappal igen. Viszont ha nincs terhesség, Duphaston ide vagy oda, meg fog jönni pár nap múlva. Egyébként az inszemesek és a lombikosok is kapnak progit, általában Duphastont, még mielőtt pozitív lenne a teszt.

Kép Kép
montana

Köszi Monti!
Lehet, hogy én is így fogom szedni.Az én orvosom szerint is progihiány okozhatta a vetélésemet, és lehet, hogy most is azért nem jön össze.
Az előző hónapban azért kellett szednem a Norcolutot, de az nem segített.
Kellemes ünnepeket! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na megint kérdezek, mert még mindig nem világos. :oops:
Az LH teszt alapján mikor kell együtt lenni?
Mikor pozitív? Vagy mikor először negatív?
Tegnap teljesen 1 csíkos volt az LH-m, 15 milis volt a tüsző, ma még nem pozitív, de már majdnem. Orvosom elutazott, nem tud megnézni csak csütörtökön, hogy megrepedt-e biztosan. Tegnap azt mondta, hogy kedden legyünk együtt. Lehet, hogy előbb kéne? Mennyit nő a tüsző 1 nap és mekkora nagyságnál reped meg?

KépKép
dreika

Sziasztok!

Lassan indulunk, így elbúcsúzom, már csak januárban leszek! :lol: :cry:

Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Kép

Kép Kép
montana

Sziasztok

Sajnos szeretnék hozzátok csatlakozni. Csütörtökön volt egy missed ab miatt műszeres befejezés.

Röviden az én történetem:

3 gyerekem van, ebből a 2. és a 3. clostylbegit mellett fogant. Vetélésem sosem volt.
Most szerettünk volna egy negyedik babát. július óta próbálkoztunk, a fogigátló szedése után nekem mindig nehezen áll vissza a peteérésem, ezért is kaptam a clostílbegitet a második hónap után. A második clostís hónapban egyáltalán nem volt pe, majd a 47. napon magától megjött. Aztán a harmadik clostís ciklusban (az már az 5. hónap volt) már 3x1-et szedtem, 13. napon uh, miszerint nincs érett tüsző, ezután nagyon elkeseredtem, de a 19. napon még is csak éreztem a megszokott peteérési tüneteket, tehát együtt is voltunk, majd rá 11 napra a teszt + lett. Nagyon boldog voltam. Dokihoz elmentem rá 1 hétre, de akkor még nagyon picike volt mivel eleve 1 héttel később fogant. Majd 2 hétre rá kontroll, akkor már 7 hetes voltam 20 mm-es petezsák látszódott de benne sem szikhólyag, sem embrió nem volt látható. Amikor először voltam nála uh-on akkor adott utrogestán kúpot ezt használtam.

Amikor az uh-ra kellett mennem kontrollra akkor azon a hajnalon nagyon rosszul voltam hányingerem volt, hasmenéem lett, szédültem, majd iszonyat verejtékezés ájulás érzés jött rám, hogy ez most vírus volt, vagy esetleg előjele a dolognak nem tudom.
CSütörtökön reggel túl estem a műtéten, 1 órakkor már jöhettem haza. Altatásban csinálta, után rögtön felébredtem és semmi bajom nem volt, enyhén fájt a hasam. Kevés vérzés.
Péntken már vérzés sem volt, viszont fájt a hasam, tegnap este lett ey kis vérzés, ma is van de nem vészes. Azt mondta a doki hogy ilyen lehet hogy pár napra elmúlik aztán újra jelentkezik.
3.-a környékén megyek kontrollra. Nekem 2-3 hónapot mondott a dokim várakozást. És azt mondta hogy ha sikerül terhes lenni akkor rögtön menjek hozzá, és akkor ad utrogestán kúpot megint.

Na ez az én történetem. Még nagyon friss a dolog nem igazán vagyok túl rajta lelkileg.

Ti is kaptatok heparint a műtétkor?
gabi1

Dreika,
a tüsző 2 mm-t nő naponta, és olyan 24-nél reped, ha jól tudom. Nekem anno a 23 mm-es még egyben volt, most a 21 mm-est másnap repesztettük. A tüszőrepesztőről megkérdeztem, hogy 21 mm-nél nem korai-e, a doki azt mondta, hogy 18 mm-nél már érdemes, 25 felett meg nem szabad beadni.
Ha jól számolok, neked szerda körül fog repedni. De ha nem akarod annyira kiszámolni, pl. vasárnap-kedd-csütörtök együttlét tökéletes, mindig lesz életképes sperma rajtrakészen, ha kell.

Gabi,
sajnálom. Nem tudom, mi az a heparin, és kaptam-e műtétkor? Ez a kisbaba is Clostis volt? Nekem ez a 2. clostys hónapom vetélés óta, de már így is fél évnél tartunk a próbálkozásban.

Vera,
tényleg, miért írod, hogy gond a vércsoportod? Én is negatív vagyok, csak B-. Most a vetéléskor kaptam anti-D-t, Lilinél nem, mert ő is negatív.

Aki már nem lesz holnap: Kívánok nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új évet!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska igen ő is clostys baba volt.
Heparin véralvadás gátló, elhalt terhességnél szoktak adnia szövődmények elkerülésére. Nekem mondta is a dokim hogy kapok, de előtte és utána nem kaptam, talán bent a műtőben műtét közben, nem tudom.
gabi1

Gabi,
én csak az anti-D-t akartam kérni még a műtét után, hogy ha már úgyis alszom, annyit se érezzek. Egy 50 év körüli kolleganőm mondta anno, hogy az nagyon fáj, én meg be vagyok tojva szuritól... De nem engedték, azt mondták, azt szeretik, ha anyuka tudja, hogy megkapta. És nem is fájt. 30 évvel ezelőtt biztos más volt a helyzet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gabi üdv itt is. :cry: :cry: Jobbulást.

montana. Tudom hogy ez már nem jut el hozzád de majd bizti olvasod ha visszajösz. Lesz mit :lol: :lol:
Azért vettem le a vonalzót mert azon eredetileg már 5+sokadik lennék de ha nagyon remélem hoyg 27-én lát zsákocskát vagy foltocskát akkor én kb. 3 hetes leszek akkor még. Szóval nagyon későn fogant. Ami nagyon remélem mert a hőőm rekordot döntött 36.8 pedig nekem alap hőm 36.2 és a cicim szét akar durranni.

Nekem azért gázos a vércsoportom mert ha vetélés volt akkor asszem 48 órán belül be kellett volna adni az anti-d-t. Ez ki fog derülni merta vérképem vagy vetélést vagy korai terhességet mutatott és ha vetélést vagy méhen kívülit akkor a két ünnep között nekem kh egésségügyire. :cry:
De naggyon remélem hogy baba mert a tünetek azt mutatják :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Jahh és még annyit hogy nekem is akart utrot adni de azért nem ad mert ha esetleg méhen kívüli akkor nem akarja támogatni. Szóval ördögi kör. De van egy olyan érzésem hogy ez is úgy mint a Petinél ő is iker lett volna és az amelyik elment kislány és ami megmarad az fiú lessz.
Anyááám ahogy ezt is írom szét durran a mellem és érzem a medencémet.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, nagyon szorítok Neked!Miből gondolod, hogy a kislány ment el?

Gabi, tiszta szívemből együttérzek Veled.Meglátod, majd jobb lesz, most még nagyon nehéz, tudom.Főleg így karácsony előtt.
Nekem júniusban volt a missed ab., azóta nem jön össze.De bizakodó vagyok.

Én nem emlékszem, hogy kaptam volna Heparint.Lehet, hogy még aludtam.De műtétek után tényleg szoktak adni, hogy a trombózist megelőzzék.

Dreika, nekem a tavaszi babánál 19 mm volt a tüsző, és másnap voltunk együtt, abból összejött!A nyálkahártya 6 mm volt.

Karácsonyfát feldíszítettük, reggel jöhet a Jézuska! :lol:
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem is ma van karácsony!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?