Sziasztok!
Lehet hogy nem emlékeztek rám, egy párszor írtam ide is, egyébként az nlc-n szoktam lenni.
November 22-én megszületett a kislányunk, és most teljesen kétségbe vagyok esve, a véleményeteket kérném:
Rendkívül hasfájós a gyerek, minden kajázás után ordít szegénykém, van amikor már büfizés közben el is kezdi a sírást, de van amikor büfi után leteszem aludni, és rá egy fél-egyórára kezd el sírni, de keservesen. Tejem van bőven, tehát nem éhség miatt. Kaptunk a dokinénitől valamilyen kanalas gyógyszert, de csak 1 hétig volt jó,most megint visszaállt a sírás. A dokinő azt mondja hogy ez természetes, de nagyon aggódok...Alig alszunk, türelem fogytán sajnos
... Arról nem is beszélve hogy nagyon sajnálom szegénykét....
Szerintetek tényleg természetes, vagy vigyem el valami spec. dokihoz??
Ha kajákhoz kötöm a hasfájását, akkor már szinte semmit sem ehetnék... Tojás, krumpli, tej, tejföl,csoki, főzelékfélék mind kilőve.... Létezik hogy ennyi minden okozhat hasfájást? Már nem tudok mit enni, nektek mi vált be esetleg?
Édeskömény teáról mi a véleményetek? A védőnő szerint már nyugodtan adhatom neki, de nem merem... Így vagyok az espumisannal is.
Egyébként 3 óránként eszik a gyerek, de nem mindig bírja addig, van amikor 2,5 óra múlva megetetem, mert már majd kimered a sírástól, és nem tudom eldönteni hogy tényleg éhes-e... De ha éppen nem fáj a hasa, éjszaka kibír 4-5 órát is evés nélkül, de ez nagyon ritka...
Légyszi segítsetek, ha volt már ilyen cipőben valaki, várom a tanácsokat, tapasztalatokat!!
Köszönöm előre is!!