Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!
Megszületett Beus kisfia Marcika
)))))))))))))))))))
Gratulálok Beus, jó egészséget, sok boldogságot nektek!!! Annyira örülök
)))))))))))))))))))))))
Helga: örülök, hogy minden rendben van! Küldj majd még fotókat a gyerekekről! És köszönöm a biztatást
Ünnepeket hogy teltek? Alízka valszeg még nem érzékelt túl sok mindent.
Ágota: na végre, már hiányoztál!
)) Jól vagyok, bár ma voltam dokinál és a műtéti eredményem nagyon rossz lett. Jövőhéten egyeztetünk a továbbiakról. De leglaább meg van a hiba oka. Nem tud a méhfalon megtapadni a bébi.
Nálatok mizujs? Bébiprojekt??
Mindenképp Gyöngyösön szeretnék dolgozni, és azonnal elárulom hol, ha meg lesz az új hely.
Szia Töki!
Én elfogult vagyok, így csak a saját dokimat tudom ajánlani neked. Ő Dr. Szelva István. Nekem is Zsu ajánlotta, s egy kicsit sem bántam meg, hogy őt választottam.
Fiatal, kedves, nagyon lelkiismeretes. Én egy éve járok hozzá, nem jött még össze a baba nálunk. De mindent megpróbál, hogy segítsen. Olyna vizsgálatot is végzett, amit máshol (pl. Pesten) még nem is hallottak. És meg is lett a hiba oka.
Szóval, ha kell a telefonszáma, szívesen átküldöm privibe. Vagyis ez az aszisztensé, ott tudsz időpontot kérni, szerda délután van a magánrendelés, nem messze a buszmegállótól.
Tényleg nme hallottam még rosszat senkitől róla, még a férjem nagyon rossz természetű nagymamáját is ő műtötte tavasszal, s teljesen oda volt érte
)))))))
Egyébként nagyon sok boldogságot kívánok a terhességedhez! Majd írj magadról, ha van kedved.
Pussz mindenkinek!