Sziasztok!
Orsi, Andris valami ennivaló! Még mindig........
Irok ide is, csak először kiadom magamból a mérget meg a bánatot és utána kissé higgadtabban jövök....
Egyébként nem is tudtam, hogy te is elvált vagy, nem mondtad sosem....
Mellesleg irom, kicsit nyugisabb vagyok, Zoli vasárnap-hétfőn itthon volt! Szombaton este 10-re ért haza!!!!!!
Komolyan, már tényleg beteg dolog ez a melóhely, azért hogy péntek reggel 6-tól szombat estig.... És még a fizuját is lehúzták 30 rugóval!
Igy karácsony előtt ez baromi jól jött, főleg, hogy az ex cseszett fizetni a gytartást, ami szintén ennyi összegben.....
Most legközelebb szombaton lesz szabad Zoli, utána meg majd 25-26-án.... széééép! De már nem idegesitem magam, legalábbis próbálom! Zsófi nagyon rosszul viselte az elmúlt napokat, azóta is sokat kemény a pocak...
Karácsonnyal egész türhetően állok, ajándékok megvannak, becsomizva a szekrényben. Anya ma vette meg az utsót az IKEA-ban, Zolinak egy hófehér fürcsiköntöst.... amit én adok
csak anyával megbeszéltük, ha én nem kapok és ő igen, akkor megveszi... Tudom, nem a legtutibb ajándék a szerelmemnek, de most ez ami kell neki, mert az én babarózsaszin köntösömben flangál esténként és annyira szexi benne
már mondtam, hogy vegye fel nyugodtan, de akkor minden további nélkül befordulok aludni... mert a röhögés kerülget olyankor, nem a vágy.....
Még vmi sütit kell sütnöm meg a tojáslikőrt megcsinálni, nálunk annélkül nincs karácsony!
És utoljára, de semmiképpen nem utolsó sorban, SZIA BOGIIIIIII!!!!
Bazsi mekkorát nőtt! És az a haj
..... tudod még fésülni???
Végre valaki más is ir ide, nem igazán találják meg ezt a topicot! De örülök neked nagyon!!!! A Jánosos nagyon pang, az anyucisba szoktam irni, de nem érzem magam annyira odavalónak, nem tudom, miért....
Itt jó, meg az elváltasban, meg a vetélés utáni babásokban is..... érdekes, az április-májusi babavárókban sem találom a helyem... néha hozzászólok, de sokszor észre sem veszik, kialakult csapat, nehéz közéjük beilleszkedni....
De itt jó....
Pusz: Ági
IRJATOK!!!!!!!!!!