Sziasztok!
Regi!
Olyan jó, hogy Te is újra jöttél
remélem, már jobban vagytok, és Karácsonyra teljesen felépültök!!
Icus!
igen, azt énekli
nagyon ügyes és kreatív vagy, néha bepróbálkozom én is, de sajna botkezem van
Nika!
hát tényleg rohadjon meg az az ügyeletes orvos!!!
gondolom, nem lehet túl népszerű a kismamák körében
örülök, hogy olyan hamar felépültél a császár után...gondolom azért ez hozzáállás kérdése is
és biztosan nagy erőt ad, hogy ott a babád, akit bizony gondoznod kell
és nagyon is időben vagy még egy kistestvérhez
Móni!
Köszönöm szépen a jókívánságokat, nagyon jólestek a szavaid
igen, értem mire gondoltál a kh-ba vezető úttal kapcsolatban...ez az az érzés lehet, amit ritkán élünk át, mert olyan élesen érzékeljük magunk körül a világot, ahogy máskor sosem...minden apró részlet az emlékezetünkbe vésődik...és igen, ebben benne van a "minden rendben lesz" ígérete is
ez egy csodálatos ajándék az Élettől, amire mindig emlékezni fogunk...na, jól elérzékenyültem
remélem Janka jól viselte a csípő Uh-t, és nem szadizták meg nagyon...de úgy emlékszem, ilyenkor nincs lábcsavargatás, csak manuális vizsgálatnál...
olyan jó lesz Nektek, hogy Janka már nagy, csillogó szemekkel fog rácsodálkozni a karácsonyfára
örökítsétek ám meg a kis meglepett pofiját
és örülök, hogy Ti is gondolkodtok tesóprojekten
én is mondtam a Páromnak, hogy szupertartós fát vegyen az idén (talán ma megveszi), mert most kicsit tovább fogjuk tartani, mivel nekem pár nap ki fog esni, míg távol leszek...és azt szeretném, ha Majácska is láthatná, bár Ő még nem sokat fog érzékelni belőle
Mandula!
Majd tavasszal megjön a kedved, hogy vásárolj Magadnak!!!
most meg nagyon utálatos bemenni bárhova, az iszonyú tömeg miatt
én is nemrég értem haza, Patriknak vettem könyveket (abban a reményben, hogy addig sem gépezik majd
)
óvónéniknek desszerteket, és meglátogattam műkörmös barátnőmet is (az ajándékát vittem el) hátha már nem jutok el hozzá, már nehéz mászkálnom...
a győri Árkád H&M-ben (kedvenc boltom) vettem Melissának egy Hello Kitty felsőt, a múltkor vettem egy vagány HK farmerszoknyát karira, ahhoz vettem, egy My Little Pony rövid ujjú pólót (ez már tavaszi kollekció) ezeket eltettem ajándékba,
de kapott egy düftin nacit (az nagyon kellett) meg egy lovas hu. pólót, ezeket odaadom Neki most
állandóan kényeztetem a nőcit, nem bírom megállni
(mi lesz, ha kettőt kényeztetekmajd
)
ja, és Majácska is kapott egy Hello Kittys tavaszi sapkát
nem mintha nem lenne máris 5 db sapkája
viszont a Páromnak még SEMMIT nem bírtam venni
ezért holnap is lesz még egy köröm...pedig a mait is elég rosszul viseltem
szerintetek mit lehet venni egy olyan pasinak, akinek mindene megvan, mert évközben mindent megvesz, amire szüksége van??(nekem is
)
megbeszéltük, hogy csak apróságot veszünk egymásnak, mert úgyis Maja baba lesz az ajándékunk
és majd v.mikor januárban kicseréljük a tv-nket, az is közös ajándék lesz (a régi túl nagy helyet foglal el, ill. az állvány, amin van
)
Bea!
Tényleg, miért is hiúsult meg az "együttszülés" a barinőddel???
(27.-e mégcsak jövő csütörtök) vagy megszült váratlanul?
www.melissaesmaya.blog.hu