Sziasztok!
Jaj csajok, ez annyira izgi!!! Annyira szorítok! Én is pénteken tesztelek, de a negáért. Ha nem lesz nega, akkor lehet megcsinálják a laparoszkópiát, vagy mit. Hogy megnézzék van e magzat a petevezetéken!! Úgyhogy nagyon drukkolok nektek, hogy pozítív legyen, mert akkor nekem is biztos nega lesz!!!
Nagyon szorítok, és sokat gondolok rátok!!! Én nem bírnám ki péntekig. Bár én most belejeöttem a tesztelésbe, ugyanis az utobbi héten már vagy 5 -6 tesztet kellett csinálnom.
Viszont megkérdeztem és nekem most újraindul az 1 év próbákozási idő, mert hát volt terhességem. Remélem most nem kell várnom megint 7 hónapot!!!
Én a megérzésben eddig nem hittem. De amikor nov.27-én negát teszteltem mondtam a férjemnek, hogy ez nem lehet. Téved a teszt. Mikor kimondta a doki, hogy nem lát semmit, akkor is nehezen hittem el. Fura volt a hamburgeres dolog is. De mostmár tudom, hogy nem voltam hülye paranoiás. Csak tudatalatt tudtam, éreztem, hogy sikerült.
Az előző negáknál sejtettem, hogy nega lesz. Nem is vitattam a dolgot. Úgyhogy hajrá csajok!
Csucsu, neked is szorítok nagyon!!!!!!!!!