Sziasztok!
Most egy kézzel pötyögtetek néhány sort, amig bökiztetni próbálok. (mostanig elég sikerrel
)
Zsuzsa, az utóbbi időben ez a jókivánság hatott rám a legjobban, amit Zselyke születése után hallottam.
Annyira igazad van ebben! Én is remélem, hogy legalább ennyire jó élete lesz kicsi manónak....
Ami azt illeti, pontosan el tudom képzelni, hogy milyen állapotban vagy két gyerek mellett. Legalábbis ami a fáradtságot illeti. Nem irtál semmit arról a bizonyos látogatásról, amire a multkor tanácsot kértél. Végül jól sült el?
A háziorvosok mindenhol ilyen furák? (most hirtelen más jelző nem ugrik be). A mi háziorvosunkról nem panaszkodom, de azért a legtöbb orvos itt is igy gondolkodik. Gyógyulást a csemetéknek!
Edith, ne is aggódj ilyen balesetek miatt, vagyis tényleg ne magad hibáztasd. Habár én is mindig igy teszek. Remélem Krisztával tényleg minden rendben van!!!!!
Mosz, hogy emlitetted a savproblémákat, és az éjjeli pisilések, felkelések ügyeit felelevenedtek bennem is a "régi szép emlékek"
Azért igy visszagondolva, annak is megvolt a maga szép oldala.
Jankát délutánonként átviszik nagymamámhoz, nagyon jól elvannak ketten. De én ezalatt nem biztos, hogy tudok aludni. Ez Zselykétől függ. Nem mindig alszik ez idő alatt. Akkor meg nincs ki rá is vigyázzon rajtam kivül. De általában akkor tudok pihenni egy keveset, amikor mindketten alszanak délután. Janka is kb másfél órát szokott aludni. De ez sem napirend.
Ma először voltunk kint csak hárman sétálni. Janka, Zselyke és én. Izgultam egy keveset, de végül ok volt minden. Csak szegény Jankának kellett szorosan fogjam a kezét, mert jég volt, és csúszott a csizmája. A babakocsit is meg kell tanulni egy kézzel is irányitani, ami sokszor elég erőpróba, főleg, hogy nem teljesen sima az út sem. Ma viszont kellemes meglepetés ért. Egy számomra ismeretlen fiú (legalábbis én nem tudom, hogy ki lehet) megkérdezte, hogy segitsen-e felvinni a kocsit a járdára, mert úgyebár ott volt a magasabb járdaszegély. Mondtam, hogy magam is boldogulok, de annyira jól esett, hogy felfigyelt erre.....
Na, akkor megyek aludni, vagy legalábbis ágyba bújni.