Sziasztok!
Még gyorsan beugrottam megnézni kivel mi történt. Hát jó sokat írtatok
Én ma délután kétszer indultam el itthonról vásárolni, egyszer csak a ház kapujáig jutottam, mert ömlött az eső.
De aztán újra elindultam, mert a férjem későn jött haza, én pedig úúúgy be voltam zsongva egy kis vásárlásra, hogy muszáj volt elmennem
Persze a babának vásároltam a Bébikerben, ami tőlünk kb. 10 pec sétára van. Sajnos. Már látom hogy ez lesz a vesztem, mert babakocsival is simán át tudunk majd sétálni, és költöm a sok pénzt
Bár komolyan mondom hogy vannak dolgok amik sokkal-sokkal olcsóbbak mint máshol. Sikerült is vennem jó sok mindent, de igazából ezek még hiányoztak. Tündéri kis ruhákat vettem, meg pelust, fürdőlepedőket, vízhőmérőt, cumit (amit alig mertem megmutatni a férjemnek, mert szerinte nem kell). Csak végszükség esetén szeretném odaadni a babának...
Majd meglátjuk!
Docka!
Te már ilyen jól állsz? Mármint mosás, vasalás terén
Én is gondolkodtam már, hogy lassanként el kellene kezdeni, de még olyan távolinak tűnik. Bár a vasalási tempómat nézve jó lenne elkezdenem
Anita!
Hát persze hogy nem felejtünk el, és nagyon jó hogy továbbra is itt vagy velünk, nagyon sokat segítesz!
Ha pedig mindenkinek meglesz a babája, majd átvisszük a táblát a másik topicba. Tényleg gondolkoztál már milyen néven nyissuk meg?
Dea!
Drukkolok a holnapi UHhoz, és ahhoz hogy holnap már azt mondják hogy befordult a babád.
Majd mindenképp írd meg, mi volt a dokinál!
Gigi!
Gratulálok a kislányhoz
1625 gramm???
Hát tényleg jó súlyú baba
És én még izgultam az 1340 miatt?!
Azért remélem egyikünknek sem lesz óriásbébije
Zsizsa!
Amikor én anno elkezdtem írogatni ide, azért tettem, mert az őszi topic nagyon le volt lassulva, és átpártoltam hozzátok. De tényleg nem semmik vagyunk, mindenki szeptemberi, kivéve Anitát ugye.
De jó neki hogy már babázik!
Gyorsan én is megmértem a hasam, 97 cm, és én kb. 10-11 kilót híztam már. És az orvosom szerint még négyet fogok
Fejvédőnk nekünk is van, mert én is garnitúrában vettem, és volt hozzá. De szerintem is érdemes venni, mert a nővérem kislánya mindig felkúszott álmában a rácshoz, és mindig ott volt a fejecskéje
Meme!
Ne izgulj, valahogy majd csak lesz, és biztosan mire a baba megérkezik, már mindennnel készen lesztek. Nagyon szép neve lesz a babátoknak, tetszik a Nóra Anna, de a Zalán is
Sziszke!
Te hol néztél ágyneműgarnitúrát és mennyiért? Mi már vettünk egyet (paplan, párna, rácsvédő és baldahin együtt) de az 14500 Ft volt a Brendonban, és szeretnék még egyet, de valami olcsóbbat. Azért kettő minimum kell, hogy mosáskor legyen csere, nem?
Ha tudtok valami jó helyet, szóljatok
Na, remélem mindenkinek írtam, most már megyek aludni.
Jó éjt mindenkinek: Vera