Lecsó!
Nyugi, a láz inkább a szervtelepek fejlődése idején károsítja a babát, így a 29. héten már nem tud ilyen jellegű károsodást okozni!
Valószínűleg tényleg húgyúti fertőzésed van vagy veseköved. A vesehomok/vesekő is tud okozni ilyen húgyhólyag és húgycső fájást, ahogy végigkaristolja a nyálkahártyát.
Ha továbbra is lázas leszel, menj be ügyeletre! Ha mást nem, Monuralt tuti kellett volna írnia a dokidnak! Az egyetlen tasak, húgyutakban koncentrálódik, lehet szedni terhesség alatt is. Direkt húgyúti infekciókra való.
Ginuska!
Én ha jól emlékszem a 19. héten éreztem először igazán, pont miután a dokim mondta, h. a mellsőfali lepény miatt valószínűleg csak a 20. hét után fogom érezni.
Valószínűleg már korábban is éreztem, de akkor még nem volt egyértelmű az, h. ez már AZ.
Nem tudom, hogyan írjam le, kicsit olyan., mint amikor a buborék megy az ember hasában, de vhogy mégis más. Majd meglátod. Aztán majd sok is lesz a jóból, amikor majd trambulinnak tekinti a húgyhólyagodat és fel akarja tolni a tüdődet és a májadat a nyakadba. Meg amikor befordul vízszintesbe és megpróbál kinyújtózni!
A minap elgondolkoztam, amikor a Spektrumon mutattak, egy vemhes antilopot: Ott még éles kis paták is vannak!!!!
Lara!
Ha vmit nem tudok rólad elhinni az az, h. te bárkinek is beszóljál!
De jól tetted!
Akkor ezek szerint a Miklósnál szültél? Majd mesélj!
Örülök, h. jó élmény volt a szülésed. Meg, h. van sok tejcsid.
Fagyasszál minél többet, amíg a fagyasztó bírja, de feliratozd, mert nem korlátlanul felhasználható!
Lafi!
Gergő is a kezdetektől emelte a fejét. Izomrigó!
De mi az elejétől hason fektettük, úgyhogy volt lehetősége később is erősíteni a hátizmait.
Lehet, h. van értelme még egy esélyt adni a Habermannak ill. Sarlai doktornőnek, de ha úgy sem megy a szopi, akkor tényleg ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést ( bár nem lesz egyszerű, tudom).
Vkinek még akartam írni, de szenilis vagyok nagyon. Bocs!