Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán írok. Olvasni szoktam, de az írásig nem jutok el. Bár kétszer nekikezdtem már, de pár mondat után valamelyik gyerek sírva ébredt.
Gyorsan felrakom a képeket, aztán, ha Borcsa hagy még írok is.
Ayse!
Nagyon tetszett a videó. Megkönnyeztem, olyan megható!
Manka!
Jack nagyon helyes így felpörögve!
Ha már így érdeklődsz Timinél és Krisztánál a kistesókról, Neked változott a hozzáálássod a témához?
Timi!
Dédi jobban van?
Amit írtál , a játszótéri kisgyerekről, akinek kistesója született, mintha Ágostonról írtad volna, ő is ilyen volt az első napokban, aztán lenyugodott.
Márti!
Fú, nagyon kevés időd van már a szülésig! Izgulsz már?
Gondolom ha már lenn lesztek Keszthelyen még jobban tudatosodni fog benned, hogy már nincs sok hátra. Szerinted hogy fogja viselni Bendegúz, hogy kishúga született?
Amúgy nekem is a Sára Ilka tetszik a legjobban.
Panna!
Milyen végre itthon lenni? Dávidnak hogy tetszik?
Kriszta!
Mit csinált a bölcsiben Roger Moore? (Tudom már nagyon rég volt, de már akkor is kérdezni akartam, és még mindig érdekel.)
Mi jól vagyunk. Borcsa jó kislány délelőttönként hatalmasaakat alszik. Délután már kevésbé, akkor inkább csak ölben. Este szopi után maga alszik el az ágyában kb. egy óra alatt. A tegnap este kivétel volt, mert még éjfélkor is fenn volt és nyögdécselt. Éjszaka egyszer vagy kétszer kel. Általában az első után be tudom csempészni az ágyába, másodjára nem nagyon, akkor elég hosszan fennt van. Olyankor legtöbbször behozom a nagyágyba, így legalább én tudok pihenni, amikor elkezd nyöszörögni csak megsimogatom, vagy bedugom a cumit a szájába és nem kell felugrálnom hozzá. Ilyet Ágostonnál sosem csináltam, mindig inkább én ugrátam hozzá, reggel viszont sokkal tovább tudtam vele aludni. Most nem tudnék, mert Ágoston kel kb. 7- kor.
Ágoston Borcsával nagyon kis kedves. Mostanában elég eleven, és sokat rosszalkodik is, csak akkor hagyja abba, ha nagyon erélyesen szólok rá. Én meg utálom ezt, hogy csak akkor tud viselkedni, ha rákiabálok. Utána mindig sírás a vége. Nem igazi sírás, hanem csak színészkedik, de elég meggyőzően.Szerintem mert látja, hogy Borcsának a sírására ugrunk, ezért ő sír hogy ölelgessem. Amúgy alapból nagyon sokat ölelgetem, puszilgatom.
Játszótérre nem nagyon járunk, csak nagyon ritkán. Ágoston általában sétálni akar inkább, mert a kukásautó még mindig nagyon nagy szám, és azt szoktuk keresgélni. Egyszer már sikerült is egy botot adnia a kukásbácsinak, hogy dobja bele az autójába! (Sajnos csak az üres kukába dobta bele.)