Szia Lafi!
Gyönyörűséges manó!
Kicsit bő a pulcsija!
Egyből az jutott eszembe, h. mekkora hisztit vágtam ki itthon, amikor hazajöttünk és kiderült, h. eltűnik a gyerek az 56-os rucikban. Teljesen paff voltam, h. most mi lesz, nincs 50-es cuccom, hogyan lesz ez mostmár....
Aztán villámgyorsan kinőtte az 56-ost, majd a többit is szép sorban.
Tejcsi miatt ne stresszeld magad. Korababáknál állítólag egyébként is nehezebben indul meg, nálunk PCOS-soknál meg amúgy sem egyszerű a dolog!
Az a csomó valószínűleg egy virgonc tejmirigy, aki úgy döntött, h. ő már csakazértis helytáll!
Ha gondolod, akkor fejegesd, hátha a többi is észbekap, de ha hideg vízzel - vagy olyan zselés mellhűsítő párnával, amit a minap feltettem - borogatod, akkor talán előbb-utóbb lenyugszik.
Az anyatej "vizes" jellege teljesen normális. Meg fogsz lepődni, h. milyen vastag zsírréteg ül, ki a tetejére, ha hagyod egy kicsit állni!
Igaz, úgy még gusztustalanabbul néz ki, mert átmegy vmi rettentő ronda mosogatólé-szerű színbe.
Íze-szaga állítólag elég gusztustalan kiolvasztás után, de ezek a csirkefogók vmiért mégis szeretik. Én nem is értem....
Lara!
Ma jöttök haza v. már otthon is vagytok?
Mesélj milyen volt?
Miklós bejött szabiról?
Gyerekágyon normálisak voltak?
Be akartam menni meglátogatni titeket, de annyira elkapott a takony, h. jobbnak láttam megkímélni titeket ettől. Azért majd később meg szeretném nézni Larát élőben is!
Szüléstörit kérünk ám!
Anyóó! Dimet!
A pesztonkát mi is próbáltuk. Tényleg nem egy élmény. Így maradtunk a porszívónál.
De éjjel elég ciki volt bekapcsolni, bár visszagondolva tökmindegy, mert úgysem hallották a hangját a szomszédok a ded üvöltésétől!
Szóval csak felmerült a lehetőség, h. egy ilyen kis mobil csoda talán....., de azóta csupa rosszat olvastam róla. Bár az is lehet, h. akik szídják, azok nem használnak hozzá sóoldatot a takony fellazítására. Szóval nem tudom, mit higyjek.
Ma mindenesetre nem ártott volna, ha van nálam, mert a ded nem kifejezetten rajongott a hóért, aminek egyenes következménye az volt, h. 5 percenként nyomott egy-egy messzehangzó hisztit, valahányszor eltanyázott és - jesszusmaríjja - havas (jobban mondva: HAVAS!!!!!!
) lett a csülke.
Én közben némileg könnyesre röhögtem magam (nálam is lazította a taknyot
), mert a koreográfia minden esetben ugyanaz volt: ded elesik, majd ahelyett, h. a szokásos módon feltápászkodna, csak kitartja oldalra az egyik kezét a négykézlábról, h. ne kelljen hozzá érnie vele ehhez a rettenetes hideg és vizes közeghez, és ennek következtében se előre, se hátra, csak billeg a 3 megtámasztási ponton, de felállni nem tud, ergo üvölt, mint a sakál!
Innen két út volt, vagy a popójára sikerült billennie, ilyenkor ül és bőg tovább, vagy előzőleg még kis kitérőként arccal is sikerül közelebbi ismertségbe kerülnie a hóval, na ilyenkor teljesen vígasztalhatatlan!
Mindenesetre a mai sporttevékenységünkből két dolog kiderült:
- előbb lesz szörfös Ausztrália partjainál, mint síelő.
- A Sterimar és a porszívós orrszívó együttvéve is kutya füle ahhoz képest, amennyi takonyt a hó és a bőgés ki tud hozni!
Még pár ilyen séta és megtanul zsepibe orrot fújni!