Sziasztok!
Tényleg kihaltunk egy kicsit.
Réka!
Jól vagyok, azt hiszem Dani is jó kisfiú.
Az utóbbi napokban kevesebbet mozgott, de tegnep meg ma bepótolja.
Mi a Kosztolányi Dezső térhez közel lakunk, egy, a Bocskai úttal párhuzamos kis utcában.
Jobbulást a Danidnak!
Hicudzsi!
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam!! Köszönöm a telefonszámot, csak később vettem észre, hogy írtál, mert azt a címet ritkán nézem. Most már megvan az új:
picur2@axelero.hu. A dokim nagyon ragaszkodik a császárhoz, én sem merek kockáztatni.
Azért még egyszer nagyon köszönöm!
Mit jelent az, hogy szülésznőd van a Schöpfiben? (Olvastam a másik topicban.
) Nem is gondoltam, hogy császárhoz is lehet/kell választani. Hogy megy ez? Azt hittem, a császárnál csak orvos, aneszteziológus, asszisztens stb. van bent. Sajnos Kósa doki még több mint két hétig nem lesz, őt nem tudom kérdezni.
Azon gondolkodom, hogy még egy hónap, és már le kell foglalni a szobát a harmadikra.
Hihetetlen, hogy elrepült az idő!
Te hogy vagy? A babácskéd mekkora? Hogy álltok a készülődéssel?
Ma kezdtem a 31. hetet. Mi most kezdünk vásárolgatni, de tényleg csak az elején járunk. (Eddig ágynemű, baldachin van - annyira beleszerettem egybe, hogy muszáj volt megvenni
, igaz, nézegettem anyagokat, hogy mi varrjuk meg, de nem találtam olyat, ami tetszett volna -, meg a fügöny megrendelve. Hamarosan babakocsi, ágy, pelenkázó, kiskád. Ez az alapfelszerelésünk, aztán jönnek az apróságok.
Még mindig van 2 és fél hét az ultrahangig, már borzasztóan várom. Mostanában az aggaszt, hogy hetek óta nem hízom... Lehet, hogy vicces ezen aggódni, de tényleg így van. Igaz, alig eszem - ilyen melegben nem bírok, csak gyümölcsöt, "normális" kaját úgy kell leerőltetnem a torkomon. Mindenki azt mondja, hogy a hasam nő, ne aggódjak. Hát remélem, nincs semmi baj.
Már kezdek egyre kíváncsibb és izgatottabb lenni!
Sziasztok:
Pindur