Új privát üzeneted érkezett!

Mágnes! Cuki vagy! Fel fogom keresni a dokit. Ráadásul egy köpésre van tőlünk!
Vendég

Valaki írta az előző oldalon, hogy a prolaktintól fáj a cici a pé utántól nagyon. Hát nekem is fáj már kb. 6 hónapja figyelem. Ez baj? Lehet, hogy ez miatt nem tud a baba beépülni? Vagy mit jelent ez? Kérdeztem az orvosom, de azt mondta, hogy a hormonoktól ilyen a cicim, ez nem gond. Tényleg nem gond?

Kép
p__lilla

Csajok! 2. laptetőm... subi-dubi... én meg a peteérés miatt aggódok???
Vendég

bejci:
peteérés általában a ciklus közepe táján van. Akinek ez problémás, annak elhúzódhat, lerövidülhet, vagy nem is jelentkezik. Ezt vérvétellel meg lehet álapítani, ilyenkor a progeszteron szintet nézik

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na aztán a végén még egyszerre szülünk nála :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bejci, én is csak azért tudom, hogy most van peteérésem, mert baromira fáj a jobb oldali petefészkem környéke. De nekem mindíg is fájt, amikor volt peteérés. Éppen ezért nézték el majdnem a vakbélgyulladásomat, mert peteérés környékén kezdett el fájni. És nagyjából 6 napig fájt, miután megoperáltak és kivették a gyulladt vakbelemet.
Szerintem egyáltalán nem kell magad hülyének és tájékozatlannak érezni. Én 3 évig tanultam ezekről a dolgokról, amikor szülésznőnek tanultam, és a főiskolán is. De még most is vannak itt olyan új dolgok, amiket csak a tapasztalt "öreg" rókák tudnak. Szerintem a legjobb helyen vagy itt.

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes! Szülhetünk egyszerre is... én benne vagyok..
Vendég

Akkor tessék következő hónapra babásodni, mert én januárban már pocakos leszek! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Még egy laptető amiről lecsúsztam. Szerintem a mai laptetőről már lemondok, mert nagyon fáradt vagyok. Megyek inkább aludni.

Vigyázzatok magatokra, jó babásodást. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Erika! Köszi a bíztatást! Nem tudom mitől van, de nekem csomószor fáj lenn az alhasam. Először azt hittem biztos babás vagyok. Aztán amikor kiderült hogy nem, akkor elkeseredtem. Meg a mensi kimaradásra is gyanakodtam. De most is fájdogál, úgyhogy passz. Szerintem elmegyek Mágnes csodadokijához, hátha többet megtudok magamról, a peteérésemről,a fájásokról...
Vendég

Na csajok én is elteszem magam... na nem holnapra, hanem a következő ébredésig, ami, ahogy nézem kb. egy óra múlva lesz.

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Béjci, szerintem is el kell menni másik orvoshoz, aki alaposan kivizsgál, és utána majd együtt örülhetünk a + tesztednek. De most már tényleg jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes! Én is januárban szeretnék egy picike pocaklakót! Remélem így is lesz!!! Na én is megyek aludni...

Jó volt Veletek dumcsizni...
Vendég

Válaszoljatok erre a kérdésemre légyszi:

Valaki írta az előző oldalon, hogy a prolaktintól fáj a cici a pé utántól nagyon. Hát nekem is fáj már kb. 6 hónapja figyelem. Ez baj? Lehet, hogy ez miatt nem tud a baba beépülni? Vagy mit jelent ez? Kérdeztem az orvosom, de azt mondta, hogy a hormonoktól ilyen a cicim, ez nem gond. Tényleg nem gond?

Kép
p__lilla

Annyit írtatok hirtelen, nem bírtam nyomonkövetni.

Kép
p__lilla

Üdv az újaknak, csak gyorsan beköszönök, aztán alvás.
A prolaktinról.....akinek magas, az tényleg nem tud addig teherbe esni. A természetes megoldás a BARÁTCSERJE nevű gyógynövény. Magyarországi készitményekben is van, én ezt szedem 1 hónapja, Premens a neve. Bár én a szebb hőgörbe, és a jól látható hőmérséklet esés, felugrás, a tuti peteérés és a szép beágyazódás miatt.
Barátcserjéről többet megtudhattok: http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 17e8160bd9

Odri, mikor tesztelsz? Ha nem jön meg, én h, k, vagy szerda. Kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégse? :D

Puszi!

Kép
jenny29
Mór

Jó reggelt lányok!

Csak bekukkantok, mert tegnap javasoltátok a hőmérőzést... jelentem elkezdtem! Ma reggel 36.3 volt a hőm, munka után majd elkezdem a görbe-gyártást is, csak kérnék majd Tőletek -ehhez is :oops: - egy kis segítséget.
Amúgy én még ugyebár új vagyok, nem tudom mikor vagytok a legaktívabbak a topicban, de sajna nekem a munkahelyemen nem lehet netezni, ráadásul utazok a szüleimhez Balatonra, úgyhogy szerintem csak estefelé tudok benézni. Addig is szép napot Nektek és minél több laptetőt :lol: :lol: :lol: !!!
Vendég

Jenny
Szerintem nekem a görbém rendben van, akkor rendben lehet a prolaktinom is? De akkor miért olyan a cicim a ciklus felétől? Dobok egy görbét.
Kép

Kép
p__lilla

Bejci

Ha te már a ciklusod vége előtt vagy 10 nappal, elvileg már volt péd. Ahhoz a 36,3 elég alacsony. Hol mérted?

Kép
p__lilla

Jó reggelt, csak bekukkantottam! Mennem kell dolgozni, addig én sem tudok Veletek lenni. :D

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok

Jesszusom, menyit írtatok az estétől!!!
Üdv az újaknak!!!

üdv marharépás, tök furi a neved!!! :lol: :lol:
sajnálom hogy megjött de meglátod december a te hónapod lesz ugyanúgy mint mindenkié. Itt csak pozitivan állunk hozzá, és sikerül is!!

Bejci: 2 laptető egy nap alatt eléggé jól haladsz a baba felé!!! Ne aggódj itt nagyon hamar ki okosodsz. Én sem tudtam semmit magamról, és egy hónap alatt nagyon ki okosodtam az élet nagy dolgaiból. :lol:

22 vagyok, párom 29. Első hónapunk november volt, és első görbémet is most csináltam és voltam párszor laptetőn és láss csodát, + teszteltem 2 napja. :D :D :D :D És olyan boldog vagyok!!! De még nem fogtam fel!!!

kösz nati, a kismamák kézikönyvét én is megrendeltem és a terhesség napról napra. Azt is.

Itt tuti jóbarátokra találtok!!! Mindenki nagyon aranyos és kedves és segitenek mindenben.

Kösz csajok mindent!!!
http://www.babanet.hu//tarsalgo/attachm ... 8.2022.gif[/img]

márti merre vagy??
Vendég

jó reggelt mindenkinek. üdv az újaknak!

Tegnap volt a céges party, ahová el is jutottam, de nem mentem be. Annyira félek, hogy ma a főnököm mit fog hozzá szólni.... De így is 9re értem haza hullafáradtan és most keltem fel. Szóval kicsit kivoltam. És még holnap is kell menni 8ra :?

Lilla, nekem úgy tűnik a görbéd, hogy babócás.... A prolactint meg te nem tudod ellenőrizni, azt az orvos teszi vérvétel alapján. Ilyenekre egyenlőre ne is gondolj!
magdolnam

magdolnam: miért nem mentél be a partira? Elég zűrös napjaid vannak :cry:
Vendég

fura dologért, nem szoktam ilyen lenni (most valahogy 100szor érzékenyebb vagyok) mert annyir kikent kifent koktélrohás pics volt és engem zavart és elkezdtem pityeregni, hogy én nem akarok bemenni. Olyan édi volt a férjem, jól megsajnált és hazahozott. NEm tudom mi volt velem, szerintem fáradt is voltam.
magdolnam

ez tiszta kismamis tünet!!!
Ne aggódj, főnököd csak megérti hogy ilyenkor nem vagy kiszámitható! Hisze kismama vagy! Pocid látszik már? Te egyből felhívtad a dokit??
Vendég

azt mondja apa, hogy igen. Én is kezdem érezni, mert szűkek a nacijaim. Veszek majd ilyen pántot, tudod, hogy még ne kelljen a nacikat lecserélni. Olyan mint egy őv, csak sokkal vastagabb és még az sem látszik ha le van húzva a zipzárad és mégis tart
magdolnam

Magdolnam

Miből gondolod, hogy az én görbém babás? Látsz talán rajta valamit? Én semmit. Megy föl a hő, de semmi beágyazódási jel. Nem érzem magam másként, mint mensi előtt.
Tényleg, látszik már a pocid?

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Hát csajok, nekem sztem ugrott a december. 1-kor feküdtem le, fél 6-kor mértem hőt, és azt hittem rosszul látok, csak 36,7 volt. Kimentem a wc-be, hogy apát ne zavarjam, és csak sirtam. Reggel 9-kor mégegyszer megmértem, akkor meg 37,3 volt. Én ezt már nem értem. De nagy valószinűséggel, ha egyszer már 36,7-re lement, nincs ott a baba. Szomorúságomat tetézi, hogy a terhes munkatársnőm, akiről irtam, hogy még nem volt orvosnál, elment Uh-ra és ikrei lesznek!
Nagyon el vagyok keseredve, most már biztos, hogy meg fog jönni. De mit csináltam rosszul? Vagy lehet, hogy valami nem jó bennem?
Na mindegy, majd megemésztem.

Kép
jenny29
Mór

pont azért, mert megy fel a hőd! Remélem ott is marad! Igen egy oicit. Lassan már a kolleegáim is észre fogják venni
magdolnam

jenny!!!! Ne keseredjél el!!!! csak 4 és fél órát aludtál!!! 5 óra alvás lenne a z ideálisabb, vagy még több. Még semmi sincs eldőlve. Várd ki a végét, még van 2 napod!!!

Csak pozitivan!!! Tutira nem fog megjönni!!!

Lilla, szerintem is baba lehet a dologba!!!
Nekem sem volt semmi jele a beágyzodásnak!!! Vagy ti láttatok valamit?? Mert én nem!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 90400_.png

Nekem eléggé fura a gőrbém!!! Mikor kezd el egy újjat??? vagy nem is fog, a 29 nap már letelt!
Vendég

Magdolnam
Ha gondolod, csinálj a pocidról fotót, és tedd fel, had lássuk mi is, milyen kis aranyos.

Kép
p__lilla

Pintyus
Lehet, hogy neked a 24. cn-on volt beágyazódás. Kicsit lement a hőd, és visszament a kiinduló állapotra. De nem biztos, csak úgy gondolom. Reális lenne, mert szerintem az a pé utáni 9. napod.

Kép
p__lilla

Jenny!

ne sírj! nem aludtál eleget azért volt lenn.
elárum ma éjjel fél 3kor én is felébredtem pisilni természetesen és 36,6 volt. megilyedtem én is, és reggel mikor szoktam mérni már 36,8volt.
Ne sírj, amíg nincs mensid a remény megvan, sőt ha 37, felett vagy az nagyon jó.
látod én már a 21.napban vagyok és még midnig csak 36,8. na én ezért parázok.
meg a felfázás? nem tom mi ez de néha olyanopkat szúrkál, és fáj a vesém petefészkem mindenem.még a derekam is, egyszer egyik oldalom, másszor másikon.

tényleg csak abban reménykedem hogy nem petefészek gyulladás, vagy ciszta. tegnap este egydül voltam, és már midnent beképzeltem, hogy én babát akarok ezerrel és akkor majd most meg jön valami betegség.

De mindenről csak 1 hét múlva tudok többet. de azért lécci izguljatok értem, nehogy tényleg felfázás.
most már azt se bánnám ha megjönne és előbb pár nappala felfázás miatt, és akkor kitisztulnék, mint tavaly.
Ha meg baba akkor biztosan egy egész nap bőgnék az örömtől.
Nem tom mi ez, de a természet furcsa dolgokat produkál.

Kismamik!!!!
volt valakinek ilyen tünete hogy egész nap fája petefészke meg szúrdogál megállás nélkül állva is üllve is, de fekve már csak ippen.?
kiváncsi vagyok nagyon ki mit ír nekem vissza.

Amit a Lilla kérdezet arra én is KÍVÁNCSI VAGYOK!!!!
Erika mint szülésznő te többet tudsz erről, írj valamit lécci.
ha nem jön össze ebben a hónapban menjünk el vérvételre?
vagy szedjüka cserjét?

amúgy bocsika hogy mindig nyavajgok, de elegem vana testemből. ciciim még rendben vannak, de mosom ez még csk a 21.napom.
majd akkor dobok egy görbét, ha már megindulok felfelé. ha egyáltalán bekövetkezik, ha enm akkor mi van???????????

Kép
andyfekete

andyyy, légyszi ne parázz enyire!!!

Nincs ott semmi gond! Csak anyira szeretnéd már hogy mindent be beszélsz magadnak.

Én már mondtam hogy nekem a cicim lett érzékeny, de nem anyira mint menszi elött, szurdogált a jobb petefészkem, néha a bal is. Leginkább ha álltam, néha ha ültem is, És esténként mikor feküdtem akkor vagy 2szer akkorákat nyílalt hogy majd le estem az ágyaról. lehet nállad pont beágyazodás van ezért fáj mindened!
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak mostanság egész nap apa lóg a gépen...

Nos voltam dokinál, egész biztos, hogy baba volt, de a stressz nem tett jót neki, sajna :cry:
Hál Istennek nem kell eű. küretet csináljanak, kitisztultam, :cry: de jövő hétre ujból mennem kell kontrollra...
Nem akarok részletekbe bocsátkozni....
Anyósom mikor megtudta, mennyire vérzek, egyből rátapintott a lényegre :evil: , terhes voltál és elvetéltél... :twisted: :twisted: :twisted:
Nem szolt semmit, de gondolom otthon majd fortyog magában....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy:
ne parázz, nekem egy volt kolleganőm dokihoz ment mert felfázási panaszai voltak, nagyon fájt a hugyhólyag környékén, petefészkek... hűlye doki ahelyett, hogy megvizygálja kiirt neki felfázásra gyógyit,aztán pár hét mulva kiderült, hogy babát vár....
Nem biztos, hogy a petefészked érzed. Lehet, hogy a méhszalagok nyúlnak, mert azok is ott helyezkednek el és megtévesztő....

Pintyus:
megkaptad a privit?

Lilla:
neked gyönyörű trifázisos a hőd, szerintem ott baba van, legalábbis ahogy eddig alakul :wink:

jenny:
ne keseredj el!!!!!!!!!!
Még bármi lehet, nem biztos, hogy nem vagy babás, amiért lement egy kicsit a héd, lehet, hogy a rossz időpont a ludas :wink:

Magdolnam:
Egy kismamitól elkell nézni az érzékenységet :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

pintyus!

nem beszélem be magamba a fájdalmakat, sajnos. de azért köszi hogy nyugtatgatsz, én is csak olyan vagyok hogy minden rosszra gondolok. Elárulom hogy sajnos ez bennem van, koraszülött vagyok, és annyit voltam kórházban mit a két másik tesóm együtt sem.
vak vagyok(-5,5 dioptria), a jobb tüdőmön egy 6 cm árnyék 15 éves korom óta, sípol a fülem 2 éve. Volt már cisztám. műtöttek.
Nem vagyok egy egészséges fajta.
Voltam MR-en 2 éve a fülem miatt. hála az égnek semmi az agyamban.

szóval a savam miatt meg nem vagyok pozitív a betegségek terén.
de tegnap elkezdtem olvasni a titkokat amit küldött valaki, azóta kezdek pozitív lenni.

Márti sajnálom,. de örülök hogy nicns semmi komolyabb gond.
A kontorllon meg midnen rendben lesz
Anyóssal ne foglalkozz.

Kép
andyfekete

Ja és üdv az újaknak!!!!!!!!!!

Bienvennue, Répa, Bejci!!! Isten hozott a csapatban :wink:

Andi én is koraszólött vagyok ,millio problémával, de mégis sikerült 2 egészséges gyereket világra hozni, ne aggódj, a jó Isten neked is ad babát :D :wink:
Én 1350 gr-al születtem... Te mennyivel? és 7 hónapra, ikerbabaként :wink: van egy fiu ikerbátyám :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lányok, köszi a biztatást! Most a babatervezőn terhesgörbéket nézegetek. Kicsit megnyugodtam, volt olyan, aki 36,6-al terhes volt. Na de nem fűzök hozzá nagy reményeket.

Márti, nagyon ügyes vagy, hogy elmentél dokihoz! Sajnálom a babát, de talán a terhességhez is sok a stressz mostanában, és később sem használt volna a babának. :( Hidd el, rendeződik minden, és akkor újra beköltözik a baba!

Kép
jenny29
Mór

Na rohannom kel az oviba a fiukhoz....
Puszi, majd még jövök....
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Végre elmentél dokihoz. Sajnálom a babát, de a sok stressz biztosan nem tett neki jót. Legalább kitisztultál, nem kell műtét. Ha megnyugodnak a kedélyek és a párodnak is sikerül munkát találni, talán újra kezdhetitek a projektet. Remélem, hamar sikerül.

Miből látod, hogy nekem trifázisos a görbém? Én nem látom rajta, csak emelkedik. A trifázis a beágyazódás után van. De nekem még szerintem nem volt. A 6. napon kicsit korai lett volna. Bár nem tudom, majd jövő szerdán vagy csütörtökön kiderül mi volt, vagy van.

Jenny
Amíg piri nincs, nincs ok az aggodalomra. Felmegy még az a hőcske. Szerintem az lehet a baj, hogy nem alszol eleget. Nekem is mást mutat 6-kor mint 7-kor.

Kép
p__lilla

Márti: Sajnálom de a fő, hogy kitisztultál. Így nem is kell szünetet tartani.

Jenny: Csak pozitívan :) Tudod amíg a mensi nem jön meg addíg van remény!

Kép
csucsu05

sziasztok
íme a görbém, hátha valaki tud vaalmit mondani

na majd este leszek, addig is jók legyetek
Kép

Kép
andyfekete

csucsu? neked hogy tetszika görbém?
ha még ittvagy?

Kép
andyfekete

hát látom már elmentél.

na mindegy, csá csajok, megyek enni, aztán infóversenyre visezk 6 kölköt, majd cask este leszek.
drukkoljatok, legalább ott érjünk el eredményt.

Jó étváygat mindenkinek

Kép
andyfekete

Sziaa márti, igen megkaptam a privit!!! Majd írok.

Örvendek hogy minden rendben kivéve hogy a pici elment, de valszeg jobb így minthogy később baja lett volna.

Mindenkinek fel a fejjel, nem elkeseredni!

Beszéltem a dokimmal, gratulált, és szerdán megyek: 18:10re ultrahangra!!! Nagyon izgulok már!!

Kérdeztem a folsavat, Mondta hogy nem kell mert az elevitbe van elég. Éljek csak normálisan és örűljek a babának.

Andy: drukkolok a csapatodnak!
Vendég

Sziasztok!

Köszi az együttérző szavakat mindenkinek!!!!!!!!!
Nagyon aranyosak vagytok! :)

Lilla:
A pé-ig az átlaghőd 36,5-- ez az első fázis,
a pé-után megemelkedik 36,9-körülre-- második fázis
és a 9.dpo. után kezd ujból emelkedni-- ez a harmadik fázis :wink:
És nem kell beágyazódást figyelni, mert nem mindenkinek mutatja ki, nem mindenkinek esik le a hője beágyazódáskor...

Kép
Kép
Kép
f.marti

márti:az én görbém szerinted milyen???? És miért ment le ma megint a hőm??? Tán nincs valami baj????
Vendég

Márti

Hú, te nagyon értesz hozzá. Remélem igazad lesz, és már bennem van a kicsike. Jövő szerdán, vagy csütörtökön kiderül. Remélem a hőm fenntmarad. Amúgy tünetem semmi.

Kép
p__lilla

Pintyus:
nincs miért aggódj, nem esett le a hőd a cl. aláDe ha leesik is, az sem jelent már sokat annak, aki már + tesztet produkált :wink: :wink:
neked mostmár csak az a dolgod, hogy ne erőltesd magad nagyon, ne ülj forró vizbe!!!! és pihizz minél többet!
Lilla:
bizom benne, hogy baba van ott :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?