na helló csajok. Köszi az érdeklődést.
Minden oké csak hulla vagyok. Tegnap is végigolvastalak titeket, de aztán válaszolni már nem volt erőm.
Büszkén jelentem a szigetelésünk eredményét. Nem akartuk mi sem elhinni, de a 17-18-ról visszaesett először 9köbméterre, ma reggelre pedig már csak 7 köbméter volt! A férjem a kazánt is teljesen átállította meg ilyesmi, de akkor is szerintem hihetetlen durva a különbség. Nem is reméltünk ilyen eredményt. Azt beszéltük hogy tök jó lenne, ha már 10 körül megállna...
Na erről ennyit.
Szia Bien. Üdv a csapatban.
Pintyus neked tényleg nagy gratula! Én másfél héttel a pozitív teszt után mentem dokihoz. Előtte semmit nem lát, de még akkor is nagyon pirinyó. Úgyhogy szerintem az előtt nem érdemes.
Mágnes én is sajnálom hogy megjött...
Nati remélem jól haladtok a tetővel.
Magdolnam merre vagy?
És marti? Mi van veled? Izgulunk!
ERika nem akarlak lelombozni, de a pozitív ovu teszt utáni nap van csak ovu leghamarabb... Én nagyon szorítok hogy extra hosszú életűek legyenek a kiskatonák de ha nem jött össze ebben a hónapban, ne arra gondolj hogy valami gond van, de az én véleményem szerint kicsit sokáig kellene élniük... De tényleg szorítok.
Na most azt hiszem ennyi, mert mennem kell fürdeni, hajat mosni aztán meg összepakolni mert holnap megyünk bécsbe. Kis adventi hétvége.
TÖk jó lesz. Majd beszámolok.
Ma este szerintem még leszek.