Niki!
Megköszönném, ha ki tudnád nyomozni nekem, hogy valóban a MÁV-ban van-e a doktornő. Az az igazság, hogy akármennyire is rajongok a dokimért, annyira bizonytalan a Margit kórház jövője, és adja Isten, hogy az amino eredménye ok legyen, ezek után fel kell készülnöm mindenre. Ha a kiírás előtt bármi történik velünk, és még nincs kész a Margit szülészete, hová a francba menjek
Szóval, érdekelne a Máv és a Honvéd is, mint lehetőség (és még közelünkben is van mindkettő). Amikor Rékát szültem a Margitban, sok jót hallottam a doktornőről, első látásra is szimpatikus volt.
Különben Cas-t nem akartam ezzel megbántani, csak bátorítani szerettem volna...
, bocsi, ha rosszul sült volna el!
Azt sem tudtam, hogy Sebi milyen paraméterekkel született.
A magzatvízvételről annyit, hogy kb 40 perces várakozás után (közben szétb...tt az ideg, nyakonfostam egyszer a WC-t) bejutottam, pocifertőtlenítés, érzéstelenítő injekció, és már rögtön vágták is belém a gigantikus szívótűt, kb 1 percre. Utána 10 perc üldögélés a padon, aztán irány haza.
Mondtam apának, hogy utálom ezt a helyet (SOTE I-es női klinika), olyan, mint egy "vágóhíd"...rengetegen vannak, semmi emberség, futószalagszerűen megy minden, szóval apa is "belekóstolt" szerdán, és osztotta a véleményemet.
EREDMÉNY: kb jövő hét vége, he nem telefonálnak ok, ha telefonálnak, nem.
nem értem ezt sem, hiszen nem egy egyszerű vérképeredményre várok, hanem a gyerekem életéről van szó!!!
Naná, hogy mi telefonon érdeklődünk majd, ha tetszik, ha nem.
Réka nevében is köszi a jókívánságot!!!
Gyere gyakrabban, ha tudsz!