Szia Doris!
A Klinikát bizti tudod, hol van (Baross u.). Bemész a kapun, ott felmész pár lépcsőfokon a portáig, és ott a folyosón jobbra kell menni. Én a portástól kérdeztem meg, mondta, hogy ott van a genetika, ahol a legnagyobb a tömeg... Ott csak simán leülsz a padra (valszeg fel kell állítanod egy kispapit, olyan udvariasan be szoktak csücsülni az első padok valamelyikére a kismamákkal.
) A folyosó végén balra van a genetikai rendelő, jobbra vele szemben az UH. Ha jól emlékszem, fél óránként adnak időpontot, és ha Neked 11-re kell mennem, szerintem fél 11 körül menj oda, 11 előtt pár perccel, vagy utána kicsivel kijön az asszisztens, megkérdezi, ki ment 11-re, és akkor a kezébe kell nyomni a beutalót. Én úgy vettem észre, a papírokat azért időben beszedik. Hogy utána milyen sorrendben hívnak be, az számomra nem derült ki, valszeg találomra. Ott felveszik az adataidat, és innentől kezdve a személyi számod utolsó 4 számjegye lesz az azonosítód (ha tudod. Ha nem, adnak egy számot), ezt a számot kell majd a kijelzőn figyelned az UH-hoz. UH után megint kicsücsülsz, átviszik a leleteket a genetikára, és majd egyszer csak kiírják a számodat, akkor kell újra bemenned oda, és akkor fogsz a genetikussal beszélni. De ezeket leírtam feljebb.
Egyedül mész, vagy viszed a párod?
UH-súlybecslés: éppen ma szült egy lány, akinek majdnem 1 kilóval többre becsültéka babáját, mint amekkora a tényleges súlya lett. Ő is császárral szült, bár nem emiatt.
Eléggé el lennék keseredve, ha pusztán a baba súlyára való hivatkozással kellene újra császározni, aztán a végén kiderülne, hogy mégis kifért volna simán... Na, majd meglátjuk. Azért iszom málnalevél-teát, meg beszereztem pár homeopátiás bogyót, elvégre sosem lehet tudni.
Amúgy a szonográfus azt mondta, hogy a súlybecslésnél +/-10% eltéárés lehet, a hosszúság szinte cm-re pontos. Majd kiderül, most már kíváncsi vagyok. Mindenesetre elég nagy a pocakom, tegnap a boltban a pénztáros 3-szor!!! megkérdezte, hogy biztosan nem ikrek-e?
TÖBBIEK!
Hol vagytok? vagy csak mindenki babázik?
Adél/Zsuzsi! Voltál végül a dokinknál? Én igen, de éppen szülésről jött, így nem tudom, az előttem lévők közül kik vpltak ott, és kiket mondtak le.
Puszi: Viki